Jump to content
Fiestaclub.nl

Robbie1971

Active users
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

About Robbie1971

 • Rank
  What's a Fiesta ?

Previous Fields

 • Voornaam
  Rob
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7
 • Kleur
  Wit

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Robbie1971

  Radio Adapter mk7 2009

  Vrienden van de club! Ik heb net bij Alie-san een radio aangeschaft met 9 inch scherm. Uitbouwen ging prima, inbouwen zal ook wel lukken, maar… ik heb 2 kabelboompjes meegeleverd, 1 met Vcan canbus en 1 zonder. Van de 2 stekkers adapter die op niet-canbus boom zitten past er 1, die ander dus niet. De canbus boom had 2 stekkers die allebei niet passen. Moet ik die canbus boom of die ander monteren? Ik neem aan dat de canbus adapter al in de auto zit. De grote grijze stekker past, de kleinere zwarte niet, is te smal. Automaterialenzaak had niet de juiste adapter. Weet iemand een typenr ofzo. En alsjeblieft geen reacties over Alie, want deze radio zou gewoon moeten werken.
 2. Robbie1971

  Sleutel inleren na poverzetten transponder

  De drukknoppen zaten oo de zelfde plek en de inkepingen in de nieuwe behuizing zaten hetzelfde, maar de vorm van de totale behuizing was idd anders. Ik ga nu een compleet nieuwe sleutel halen incl inleren bij de slotenmaker.zal een paar centen kosten, ik gok rond de 80e, maar dat is altijd nog beter dan de 180e die de dealer vraagt.
 3. Robbie1971

  Aux module kapot?

  Guys, Hulp gevraagd bij het volgende: Ik heb een mk7 met alleen een aux aansluiting, op zich geen probleem, als ik geluid zou krijgen. Ik heb mijn telefoon en een iPad aangesloten via een aux kabeltje (meerdere), maar krijg geen geluid. Volume van foon op vol, maar niks. Op display is wel te zien dat Aux ingang actief is. Kan het zijn dat de module kapot is? Zo ja, dan vervang ik m wel met een 2e handsie of een usb module van de sloop. Maar het is gewoon gek dat ik geen geluid krijg. Het frappante is ook dat Bluetooth bellen ook niet lukt vanwege geen geluid. Het zou zomaar kunnen dat hier een connectie zit met de 2 gevallen… Iemand een idee?
 4. My fellow fiesta lovers, Het volgende: ik heb mijn 3 knops sleutel van mijn MK7 omgeruild voor een klapsleutel, laten slijpen en (dit is ff belangrijk) de transponder overgezet. Het vervelende is dat de ab prima werkt, maar starten doet ie niet. Sleutel past prima, maakt contact, radio ed gaat aan, maar starten ho maar. Ik hoef toch niks anders te doen dan transponder overzetten of mis ik iets belangrijks? Help me please!
 5. Op zeker! Had eerst een donkerblauwe met blauw interieur, maar daar irriteerde ik me mateloos aan, op deze ben ik verliefd! Maar eerst Bluetooth en evt navi, dan ga ik van m houden… 😍
 6. Thanx mannen, ik heb al een hoop dingen die ik wil weten, dus zal jullie veel lastig vallen en hopen zoveel ervaring op te doen dat ik anderen weer kan helpen
 7. Robbie1971

  Tunnelrat FORscan, welke software?

  Guys, ik wil binnenkort de Tunnelrat ELM327 FORscan aanschaffen, maar welke software past daar het best bij? Graag advies voor zowel Android (bt) als de USB versie (windows).
 8. Robbie1971

  Yatour icm MK7

  Dan kan de Yatour dus Marktplaats op. Ik heb natuurlijk nog de optie om de usb module (die onder het handschoenenkastje) te plaatsen en dan een usb aansluiting op mn midden console te plaatsen, maar volgens Rolffie gaat dat aardig in de papieren lopen
 9. Robbie1971

  Yatour icm MK7

  Die mini Jack aansluiting heb ik wel, alhoewel die connector vervangen wordt, omdat de ingang te wijd is geworden en er dus geen enkele jack meer in past, geen connectie meer maakt, wordt dinsdag vervangen. Maar daar had ik een bt aansluiting voor. Maar dan moet ik elke keer opladen. Toen een sigarettenaansteker usb adapter aangeschaft, dus dat moet wel lukken dan. De adapters die jullie hier aanbrengen zijn allemaal voor fiesta mk6/6,5, daar heb ik dus niks aan. Was echt op zoek naar een connecter voor de Yatour icm MK7. Zit er trouwens wel een cd wisselaar aansluiting achterin de radio? Zoniet, dan kan ik me voorstellen dat Yatour de connector niet heeft en zelfs Alie niet als ik daar op zoek. Hebben jullie trouwens ervaring met zo'n android radio systeem van Alie?
 10. Robbie1971

  Yatour icm MK7

  Guys, Jullie hulp gevraagd. Ik had in mijn vorige auto een Yatour usb module met stekkertje voor cd wisselaar. Nu vraag ik mij af of er losse connectoren te krijgen zijn voor de Fiesta MK7, kan het nergens vinden nl. Dat is balen, omdat ik m net heb en perfect werkte met een bluetooth module er aan gekoppeld. Weten jullie iets???
 11. Even voorstellen maar: Rob, 48, 2 droomkids en eindelijk na 24 omzwervingen, mijn droomauto gevonden, een witte Fiesta MK7 Titanium uit 2009. Tijd om het pimpen te starten. Niet aan de buitenkant, maar lekker veel luxe binnen. En daar heb ik all you guys (en ms girls) voor nodig. Let's start the trip!!
×