Jump to content
Fiestaclub.nl

SlowDriver

Active users
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

About SlowDriver

 • Rank
  What's a Fiesta ?

Previous Fields

 • Voornaam
  Robin
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Geel

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Was egr klep, laten wegschrijven.
 2. Even terugkomend op mijn vraag, chip was deels overschreven door dealer. Software is opnieuw geschreven, top service!
 3. Bij kwam uit de dyno uit op 117,8 pk / 262nm; dat wel een verschil met jou Kwa verbruik merk ik wel dat makkelijker 900/1000km op een tank kan rijden. Van de week heb ik een ouderhouds beurt laten doen bij de dealer, echter vraag mij af of ze dan ook chip/egr weer overschrijven. weten jullie dat?
 4. 220 met een Fiesta 😂
 5. Nee heb de 1.5 TDCI zit daar veel verschil in?
 6. Het heeft even geduurd maar dan heb je ook wat. Heb afgelopen week mijn Fiesta ook laten tunen + egr weg laten schrijven. Damm wat een verschil, nooit geweten dat de Fiesta snel kon zijn Ik laat jullie nog weten wat het met verbruik doet, op dit moment staat het gem verbruik op 1 op 24,15 (53081.4km)
 7. Welkom Rob! De witte mk7 blijven mooie wagens 😎
 8. SlowDriver

  Opgelost: Forscan foutcode

  Oké, top! Heb inderdaad geen schakelaar voor esp uit te schakelen. Super bedankt @BlackFocus 👍
 9. Tja Nederland en zijn benzineprijzen..😪
 10. Hi all, Heb vandaag even mijn auto uitgelezen met forscan. Echter krijg ik tot mijn verbazig een foutcode: U0415:81-28 Iets met abs en invalid data ontvangen. Wel vreemd omdat de auto zelf geen storing aangeeft. Weten jullie of dit kwaad kan?
 11. Damm was laatst nog in Belgie, scrhok idd van de prijzen daar
 12. Handig idd, houdt het wel bij in excel, maar best een klus Ik was benieuwd omdat ik twijfel met tuning en zuinigheid, maar als het zie bij jou @Nielzemans valt het mee. Heb je ook egr uitgeschakeld?
 13. Ik kan het ook niet zien, account nodig.
 14. Ik ben benieuwd naar jullie verbruik na tuning
 15. Hej allen, Als ik rustig 100km/h rijd met ongeveer 1900/2000 toeren dan valt mij op dat heel af en toe opeens een bonk/schok krijg. Het lijkt wel of de brandstof opeens wordt afgeknepen. Als ik harder dan 100km/h rijdt heb ik het probleem niet. Het is echt puur bij 100km/h. Hebben jullie enig idee wat het kan zijn? Km stand ongeveer 91000. Mvg, SlowDriver
×