Jump to content
Fiestaclub.nl

JuanFiesta

Active users
 • Content Count

  101
 • Joined

 • Last visited

About JuanFiesta

 • Rank
  Fiesta Junior
 • Birthday 14-06-1991

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bilthoven
 • Interests
  Cars and Technics

Previous Fields

 • Voornaam
  Jan-Peter
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

281 profile views
 1. JuanFiesta

  Fiest ST230 MK7.5 Shoot & Mods

  Die is van Niels. Heeft sinds kort een RT330 turbo kit met stage 4 sw. Wat een monster om te rijden!
 2. JuanFiesta

  Fiest ST230 MK7.5 Shoot & Mods

  Thanks! Ik heb die van jouw volgens mij ook zien staan!
 3. JuanFiesta

  Fiest ST230 MK7.5 Shoot & Mods

  Thanks! Vind ik ook
 4. JuanFiesta

  Fiest ST230 MK7.5 Shoot & Mods

  Ik heb momenteel al een Stage 3 airtec intercooler welke er op blijft zitten. Heb je dan interesse in de stock ST intercooler?
 5. JuanFiesta

  Fiest ST230 MK7.5 Shoot & Mods

  Thanks!
 6. JuanFiesta

  Fiest ST230 MK7.5 Shoot & Mods

  Het koppel onderin is echt een kick iedere keer bij het gas geven. Toch moet ik wel eerlijk zeggen dat het snel wend en hoger in de toeren mis ik dan wel wat! Wellicht staat een X37 turbo upgrade in de planning. Waarom niet X47/X47R/X57? Omdat de X37 gebaseerd is op de oem turbo en eerder op spoelt😎
 7. JuanFiesta

  Fiest ST230 MK7.5 Shoot & Mods

  Hee hallo! Het is weer enige tijd geleden dat ik wat heb gepost. Bij deze de laatste mod. Red striping rondom de auto! Ik had eerder al eens wat geprobeerd met striping maar dat viel qua kleur vies tegen. Deze kleur sluit mooi aan op mijn overige rode accenten. Al met al dik tevreden! Next mods: Dechrome headlights. ST 2015+ taillights. Stage 3+!?
 8. JuanFiesta

  D-Per4mance Fiesta ST MK8 (update 15-12)

  Deze wagen straalt 100% trots en liefde uit! Erg mooi🤩
 9. Kijk eens naar je bougies/bobines. Klinkt inderdaad als een ontstekings probleem.
 10. Je gebroken massakabel zal uiteraard voor problemen zorgen die je zelf omschrijft. Als gevolg van een overgangsweerstand zal je motor vooral onderin de toeren gaan overslaan en zo gaan schokken. In principe is dit dus makkelijk te herstellen zolang een goede massakabel word aangesloten. Deze zat oorspronkelijk achter het kleppendeksel te zien op de foto. Ik heb deze voor de duidelijkheid omcirkeld met rood en de massadraad digitaal hersteld😂 Wat betreft de kleppendeksel pakking is dit normaal gesproken een vrij simpele ingreep maar gezien de gas installatie zou ik overwegen om dit te laten doen. Veel succes verder! Leuk om te zien, een fiesta met zo een hoge km stand!
 11. JuanFiesta

  Jeroen stelt zich voor

  Hoi en welkom! Zag ik jou toevallig vanochtend op de A27 rijden richting A'dam?
 12. JuanFiesta

  Fiest ST230 MK7.5 Shoot & Mods

  Excuus voor de late reply. Ik heb de ventiel dopjes van Ali. Het duurt even maar voor die paar euro is het t wachten zeker waard!
 13. De lambda sensor vandaag gemonteerd. Het verbruik is weer flink gedaald en de pk's zijn voelbaar terug!
 14. Ik ben vandaag weer aan de slag geweest met de Fiesta. In eerste instantie dacht ik aan valse lucht ivm te rijk lopende motor maar de in en uitlaatzijde zijn na controle geheel luchtdicht. Uiteindelijk het probleem weten te tackelen door sensoren los te koppelen met draaiende motor. Ik kwam tot de conclusie dat de voorste lambda sensor defect is. Wanneer aangesloten geeft deze een verkeerde waarde aan de motorregeleenheid met gevolg dat deze meer brandstof gaat inspuiten. Wanneer ik deze sensor los koppel dan is het probleem geheel weg en gaat hij in 14,7 modus. (Lambda 1) Dit is de back up. Hiermee komt hij wel door de keuring! Ik heb de lambda sensor besteld en deze gaat er binnenkort in!
×