Jump to content
Fiestaclub.nl

De Rob

Active users
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

About De Rob

 • Rank
  What's a Fiesta ?
 • Birthday 02-11-1999

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Voornaam
  Rob
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7
 • Kleur
  Grijs

Recent Profile Visitors

344 profile views
 1. De Rob

  Sea grey mk7 sport 1.6

  Nu ook achteren sequentiële knipperlichten. Deze ledstrip werken ook meteen als dargrijverlichting (DRL). Knipperlicht, zie: DRL (deze zijn in het echt veel roder) :
 2. De Rob

  Sea grey mk7 sport 1.6

  Nope, projectors zitten aan de onderkant in het deurpaneel. Zie foto: Over condens vorming/nattigheid: Ik ben van plan om nog een nette plastic laag over het isolatie materiaal aan te brengen. Mocht het dan vies/nat worden, dan is het makkelijk af te vegen met een doekje. Tevens ook net wat mooier :).
 3. De Rob

  Sea grey mk7 sport 1.6

  Kleine update: Vandaag ford logo projectors in de deur gemaakt, welke het ford logo op de grond projecteren zodra je deur geopend wordt. Tevens het dashboardkastje veranderd in een koelkast. Alles geïsoleerd, elektronica uit een koelboxje uit de kelder. Werkt goed, wordt ook goed koud. Moet alleen de isolatie nog wat netjes afwerken, mooie plastic rand bovenlangs maken etc. En het dekseltje wil ik graag een keer mooier en netjes maken, waarschijnlijk eens een mooie deksel met scharnier voor 3d-printen.
 4. De Rob

  Sea grey mk7 sport 1.6

  Geen idee wat er op ebay staat van fins. Deze zijn gewoon ge-3d-print. Ontwerp van thinyverse af gehaald, dus lekker simpel en goedkoop
 5. De Rob

  Sea grey mk7 sport 1.6

  Had ze al een tijdje liggen, vandaag toch erop gezet, diffuser fins. Zijn ge-3D-print, glad geschuurd en even gespoten. Zitten van met stevige dubbelzijdige tape Simpele toevoeging, maar maakt het dan toch weer af, vind ik. Tevens ook weer de zomerwielen erop gezet, plaatje is dus weer compleet.
 6. De Rob

  Sea grey mk7 sport 1.6

  Gekocht op aliexpress (link hieronder). Deze hebben ook een functie als DRL (dagrijverlichting), wit, blauw of rood licht. Ik heb echter die functie niet in gebruik, en gebruik enkel de Knipperlicht functie. Installeren is erg makkelijk. Ledstrip heb ik bovenop de koplamp geplakt tussen de gap tussen motorkap en koplamp. De zwarte kabel op de strip connect je met ground, en de gele sluit je aan op het signaal dat naar het knipperlicht gaat. Ik heb gekeken welke kabel in de connector van de koplamp voor knipperlicht is (met een voltmeter), daar heb ik de kabel van deze ledstrip bij aangesloten. Die 'flow' zit ingebouwd in de strip. https://s.click.aliexpress.com/e/_UrwQI
 7. De Rob

  Sea grey mk7 sport 1.6

  Side skirts zitten erop! Bij deze foto's van de side skirts, en van waar de Stoelverwarming knopjes zitten Stoelverwarming knopje, elke kant eentje. Draaiknop, 6 standen. Fiesta met side skirts Met de carnaval heb ik een weekje vrij, dus op de planning staat: - Sequentiële knipperlichten achter - Diffuser Fins - Zomervelgen weer erop - Ford logo projector in de deuren - Zijruiten achter tinten Tevens een koelbox die nog in de kelder lag uit elkaar gehaald. Ik ga kijken of ik het dashboard kastje kan omtoveren tot koelboxje. Goed isoleren, deksel erop maken , en met het peltier element van die koelbox uit de kelder koelen. Verder beginnen de ideeën op te raken. Iemand nog suggesties voor leuke details die ik kan toevoegen?
 8. De Rob

  Sea grey mk7 sport 1.6

  Dit weekend weer nuttig bezig geweest. Ik heb stoelverwarming ingebouwd in beide voorstoelen, was even werk maar dan heb je ook wat. Stoelverwarming heeft 6 verschillende standen en werkt zeer goed, en dat voor maar 30 euro uit China . Het zijn "pads" die je onder de bekleding plakt, dus je ziet er niks van. Vervolgens alle kabels netjes weggewerkt en aangesloten op de power. Ik heb helaas geen foto's van het installatieproces. Ik zal komende week wel even een fotootje maken van waar ik de knopjes heb geplaatst. Tevens (eindelijk) de side skirts gespoten, dus die kunnen volgend weekend gemonteerd worden. Ik zal een foto uploaden zodra ze erop zitten
 9. De Rob

  Sea grey mk7 sport 1.6

  Fiesta by night Alle verlichting is RGB, maar ik heb de kleuren altijd zo ingesteld staan, dat vind ik t mooist. Gaat aan bij het starten van de auto, maar is ook uit te schakelen wanneer ik er geen zin in heb.
 10. De Rob

  Sea grey mk7 sport 1.6

  Ja, zijkapjes van de fiesta st zijn anders. De kapjes van de pre-facelift (mk7) hebben een knik en die van de facelift (mk7.5) hebben geen knik en lopen gewoon schuin af. Als je een fiesta st diffuser op je mk7 fiesta wilt zetten, zul je de zijkapjes dus ook moeten vervangen.
 11. De Rob

  Sea grey mk7 sport 1.6

  Gisteren seqentional Knipperlichten geïnstalleerd aan de voorkant. Hieronder een linkje naar een gifje, daar kan je 't zien Knipperlichten zitten bovenop de koplamp, en vullen het gat tussen motorkap en de lampunit.
 12. De Rob

  Sea grey mk7 sport 1.6

  Ik zal komende week een foto van de klep maken en posten. Stuurhoes zit nog steeds goed en voelt fijn aan. Er zit dunne dubbelzijdige tape bij, als je deze rondom plakt en de hoes goed strak om je stuur heen naait, kan die niet bewegen. Als je niet beter zou weten, zou je zeggen dat het stuur zo gekocht is, Ik ben er nog steeds tevreden mee Ik heb de knipperlichten in de spiegels gehaald op aliexpress. Die waren zo'n 18 euro geloof ik .Ze sluiten goed aan op de spiegel, zit geen beweging in.
 13. De Rob

  MK7 diffuser + hoekstukken

  Vraagprijs, zie bovenstaande reply
 14. De Rob

  MK7 diffuser + hoekstukken

  Hoekstukken zijn nodig, ja, anders sluit de diffuser niet netjes aan. Ik woon zelf in elsloo (Zuid Limburg). Vraagprijs, ik zat te denken aan zo'n 145 Euro.
 15. De Rob

  MK7 diffuser + hoekstukken

  Te koop: Fiesta sport diffuser (inclusief hoekstukken) in de kleur sea grey. Lak is in zeer goede staat, alleen niet gepoetst op de foto's. Alle klemmetjes van de hoekstukken zijn nog heel, diffuser is in nette staat. Gaat weg voor een leuk bod
×