Jump to content
Fiestaclub.nl

Leon Fiesta

Active users
 • Content Count

  467
 • Joined

 • Last visited

About Leon Fiesta

 • Rank
  Fiesta Senior

Previous Fields

 • Voornaam
  Leon
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Grijs

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Leon Fiesta

  Chippen

  Fabrieksgarantie is er bij mij van af inmiddels (2 jaar zijn voorbij). Hier nog geen problemen, maar ik heb er ook nog niet bijster veel mee gereden. Chippen heb ik afgelopen najaar laten doen en door Covid staat de auto 99% van de tijd in z'n nachtverblijf. Ik tank afwisselend euro 95 en 98, is een beetje afhankelijk van welk tankstation op dat moment in de buurt is en daarmee wat de literprijs is.
 2. Leon Fiesta

  Spotify via Sync3

  Ok, ik weet even niet hoe jouw Sync dan exact werkt. Het kan wel eens zijn dat het dan alleen functioneert wanneer je je telefoon met een kabel hebt gekoppeld.
 3. Leon Fiesta

  Spotify via Sync3

  @Octonger Ik ga er trouwens even van uit dat je een MK8 hebt (daar zijn mijn ervaringen op gebaseerd). Bij oudere auto's kan het anders zijn.
 4. Leon Fiesta

  Spotify via Sync3

  Zoals ik het ken: in je auto je telefoon kiezen als audiobron, in je telefoon spotify openen en gewenste afspeellijst selecteren. Dan zou het moeten werken. Spotify geheel in de auto bedienen werkt alleen via carplay (indien je telefoon dat ondersteunt).
 5. Leon Fiesta

  Ford fiesta vignale klok

  Had hier hetzelfde met de klok na de update, maar eenmalig herstellen lijkt vooralsnog afdoende. Zal t even in de gaten houden.
 6. Leon Fiesta

  SYNC3 naar SYNC3.4

  Hier is het gelukt inmiddels, inclusief de kaartupdate naar F9. Tijdens de update werkte het systeem niet helemaal soepel, maar dat is nu wel weer in orde. Lijkt heel iets langzamer dan de vorige versie, en in alle eerlijkheid vond ik de oude vormgeving fraaier. Simpeler wellicht, en misschien is het een kwestie van wennen. Vooralsnog ben ik redelijk tevreden 😊 En de N18 staat er op als ik me niet vergis 😎👍
 7. Leon Fiesta

  Deurbescherming

  Om er maar even een klassieker in te gooien: 'Dat kost het niet. Dat vragen ze er voor.'
 8. Leon Fiesta

  Korting bij LimitedTuning?

  Ik snap je standpunt hoor, je gaat niet met een bedrijf in zee dat het blok niet kent. Uiteindelijk moet iemand de eerste zijn, maar ik laat dat soort dingen ook graag over aan een ander 'Blind staren' op zuiver de website zou ik niet doen, voor hetzelfde geld is die lijst niet meer 100% actueel. Er staan nogal wat modellen in, een foutje is snel gemaakt (het blijft mensenwerk). Telefoonnummer achterhalen is niet zo ingewikkeld, staat onderaan hun website Edit: en als het niet goed voelt dan moet je het niet doen natuurlijk. Zo simpel is het ook.
 9. Leon Fiesta

  SYNC3 naar SYNC3.4

  Ik gebruik CarPlay eigenlijk nooit, simpelweg omdat ik de telefoon dan aan de kabel moet leggen. De Sync navi werkt op zich ook prima, maar de N18 is wel een vervelende misser. Voor mij persoonlijk is dat een weg die ik niet heel vaak gebruik, maar het is wel de belangrijkste route tussen Twente en de Achterhoek. Dus wel zo lekker dat die ook correct wordt meegenomen.
 10. Leon Fiesta

  Korting bij LimitedTuning?

  Zou niet misstaan inderdaad, maar ik weet ook niet wat je ze gemaild hebt. Wellicht is men bezig om info te verzamelen of kwam er iets tussen. Eigenaar van Mobile ken ik niet, wel de eigenaar van CT. De 95 pk versie zie ik op hun website niet terug, maar daar zal wel een koppeling in zitten. Je zou daar eens contact mee op kunnen nemen ter info.
 11. Leon Fiesta

  Korting bij LimitedTuning?

  Want reageren op een mail moet perse binnen twee dagen?
 12. Leon Fiesta

  Korting bij LimitedTuning?

  Dat verwacht ik ook eerlijk gezegd. De motor is in de basis ook niet anders toch? Ik kreeg de indruk dat Ford slechts het vermogen heel iets heeft teruggedraaid vanwege milieu o.i.d.
 13. Leon Fiesta

  Ford fiesta vignale klok

  Het is voor mij ook even 'gokken' op afstand nu, heb die update nog niet afgerond zelf. En heb het instellingenmenu niet volledig in m'n hoofd zitten Maar je zou eens kunnen checken of er een GPS-tijd wordt overgenomen, of de juiste tijdzone is ingesteld eventueel en/of je handmatig moet overschakelen tussen zomer- en wintertijd (en of die keuze dan juist is). Volgens mij zijn dit de zaken die je zelf in de hand hebt. Als het softwarefout is houdt het op natuurlijk, dan zou daar een update voor moeten komen bijvoorbeeld.
 14. Leon Fiesta

  Ford fiesta vignale klok

  Daar zit ik ook aan te denken, en eventueel de optie zomertijd aan of uit. Weet even niet of dat in te regelen is in deze auto’s, maar daar liep ik tegenaan bij de aftermarket navi in mijn vorige auto
 15. Leon Fiesta

  Tuning Ecoboost 1,0L 95 pk 2020

  Ik heb in dat topic even gereageerd (er lopen nogal wat topics over tunen op het moment). Dat het de moeite waard is kan ik alleen maar onderschrijven.
×