Jump to content

Leon Fiesta

Active users
 • Posts

  709
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Voornaam
  Leon
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Grijs

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Leon Fiesta's Achievements

Fiesta Regular

Fiesta Regular (8/22)

 1. Ik heb mijn 100 pk versie ook laten tunen naar (ongeveer) 140 pk. Echt een aanrader! Is bij een FiΓ«sta vrij eenvoudig te doen dus financieel is het ook nog wel te overzien (vond ik).
 2. Misschien te simpel gedacht, maar ben je er al mee bij de garage geweest? Even uitlezen kan wellicht al de juiste foutcodes en daarmee het euvel opleveren. Daarbij: slechts 6000 km wekt de indruk dat je de auto nog niet zo lang hebt. Als je 'm bij een autobedrijf hebt gekocht kan ik me zo voorstellen dat zij ook nog wel even mee willen denken (garantie of gewoon coulance/service).
 3. Dat wordt nog een collectors item ooit πŸ˜†
 4. Tja die stekkerauto's komen er toch wel, laat dat maar aan de politiek over. Ik had alleen wel verwacht dat de Fiesta gewoon zou blijven en zou evolueren naar (PH)EV. Wellicht zeggen de verkoopcijfers iets anders maar ik kan me niet voorstellen dat iedereen een mini-SUV wil Γ  la de Puma (niets ten nadele van die auto overigens). Afijn, we weten niet wat er voor terugkomt, wellicht is de opvolger nog beter.
 5. Word je daar nog in gecompenseerd dan? Ik vind (persoonlijk) een schuifdak nog wel een wezenlijke optie die invloed heeft op hoe je auto beleeft. Het is dat die optie niet kon i.c.m. een trekhaak, anders had ik daar ook wel voor gekozen denk ik.
 6. Die zijn er: https://carlinkitcarplay.com/products/carlinkit-wireless-adapter-for-factory-carplay?gclid=CjwKCAjwt7SWBhAnEiwAx8ZLaiqb3SvMrBrltuS7FLSSf0abOunroWI_vZ_vtmgTZrxWwc3w9277TBoCf4kQAvD_BwE Geen idee hoe het werkt verder hoor, heb er zelf ook wel eens naar gekeken maar na een tijdje kwam het besef dat ik Carplay eigenlijk amper gebruik. Nu dus helemaal niet meer πŸ™ƒ
 7. Welkom hier! Had jij ook niet een topic op het AW-forum onlangs? Het verhaal komt me bekend voor (Focus ST te duur in gebruik, zoektocht naar bijvoorbeeld een Fiesta). Kan dat topic zo even niet terugvinden, maar dat is dan ofwel toeval, ofwel de zoektocht is gelukt πŸ˜„
 8. Voor mijn gevoel is de 7 polige stekker nog steeds 'de standaard' bij het getrokken materieel (caravans uitgezonderd). Het feit dat nieuwe auto's massaal met 13 polig worden geleverd doet daar niks aan af. Je zou eens om je heen kunnen kijken wat het meest voor komt (of wat je zelf hebt natuurlijk). Ik heb zelf mijn fietsendrager en aanhangertje omgezet naar 13 polig omdat mijn Fiesta dat ook heeft, scheelt weer gedoe met verloopstekkers. Maar als iemand dan een keer wat wil lenen, dan lopen ze er bij het ophalen massaal tegenaan dat hun auto nog 7 polig is (en een verloop hebben ze dan niet natuurlijk). Kan ook een voordeel zijn trouwens πŸ˜†
 9. Kijk dat zijn leuke vooruitzichten πŸ˜„πŸ‘
 10. Ah een jong gebruikte dus, ook prima toch? Zolang 'ie maar aan je wensen voldoet Die groene kleur is wel gaaf, vond 'm zo vanaf het beeldscherm wat extreem maar in werkelijkheid ziet het er echt tof uit. Pakt de aandacht, maar niet te extreem. Lekker fris kleurtje in het Nederlandse wagenpark dat grotendeels bestaat uit 50 tinten grijs.
 11. @Jeroen Ik liep toevallig vanmorgen langs een auto met dit soort protectors, het zag er heel cheap uit. Weet wel zeker dat je de juiste keuze hebt gemaakt door het niet te doen πŸ˜€
 12. Damn, da’s wel extreem lang wachten dan zeg πŸ€ͺ Dan is die Puma denk ik een goed alternatief. Gewoon een voorraadmodel dus?
Γ—
Γ—
 • Create New...