Jump to content
Fiestaclub.nl

Leon Fiesta

Active users
 • Content Count

  539
 • Joined

 • Last visited

About Leon Fiesta

 • Rank
  Fiesta Regular

Previous Fields

 • Voornaam
  Leon
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Grijs

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Leon Fiesta

  Nieuw lid met ST-3 MK8 (2019)

  Zwart blijft een goede kleur voor de Fiesta (egenlijk voor bijna elke auto), heb een zwarte overwogen maar mijn vorige auto was ook zwart. Mensen moeten natuurlijk wel zien dat’ie nieuw is he 😋
 2. Leon Fiesta

  Ford zijn keyless entry anti-diefstal systeem

  Wellicht zit het er bij jou al op? En anders toch de moeite waard om eens na te vragen.
 3. Leon Fiesta

  Ford zijn keyless entry anti-diefstal systeem

  Schijnt een uurtje werk te zijn ongeveer volgens het artikel. Even denken: uurloon bij de dealer, 100 euro ongeveer? Nieuwe sleutel, 200 euro ongeveer? Volgens mij kan het niet anders zijn dan dat men even de software een update/toevoeging geeft.
 4. Leon Fiesta

  Ford zijn keyless entry anti-diefstal systeem

  Dit is niet echt nieuws toch? Wel een goede ontwikkeling trouwens.
 5. Leon Fiesta

  Nieuw lid met ST-3 MK8 (2019)

  Pwoah, dikke bak 👌👌 Daar ga je plezier van hebben!
 6. Leon Fiesta

  Wat is het beste bedrijf om een mk8 te tunen?

  Ik heb het door Chiptuning Twente laten doen. Zij werken op locatie, ik weet niet of ze heel Nederland doorkachelen maar dat kan je eens navragen (ligt er ook aan waar je woont natuurlijk). Wat ik zo op Facebook zie is dat ze niet bang zijn om kilometers te maken, denk dat ze de ritjes wel een beetje combineren dan bij grotere afstanden. Is dan wel zonder dynorun dus of ze de 150 pk halen durf ik niet te zeggen (wellicht dat dat op aanvraag wel kan hoor). Volgens mij beloven ze (de 'standaard') 145 pk en 240 Nm, de auto wordt er in ieder geval merkbaar sneller van. 😎 En ze zijn, zoals ik het kon beoordelen, concurrerend geprijsd.
 7. Precies, dat was ook mijn gedachte. Is niet gezegd dat je ‘m er netjes weer uitkrijgt natuurlijk, maar lijkt me het proberen waard.
 8. Eerste gedachte: kan je die kunststof ring niet helemaal loshalen, eerst in de rubber huls pielen en dan het geheel terug in de achterklep? Geen idee of het kan hoor, maar dat lijkt mij een logische(r) volgorde.
 9. Leon Fiesta

  Android auto!

  Dan kun je Apple carplay gebruiken toch?
 10. Leon Fiesta

  SYNC3 naar SYNC3.4

  Ik denk dat je slachtoffer bent van de techniek in deze. Kan je niet je update ophalen via dat platform dat hier eerder is gedeeld? Dus niet via de site van Ford?
 11. Leon Fiesta

  SYNC3 naar SYNC3.4

  Heb je zelf de Ford-website al gecontroleerd op updates dan? Ik sluit niet uit dat het gewoon via de 'officiële weg' kan.
 12. Leon Fiesta

  TPMS sensoren?

  Het gaat om de wielomtrek (dus buitenkant rubberband), die bepalen de rotatiesnelheid. Velgdiameter heeft daar in principe niks mee te maken, zolang je de juiste banden monteert. Daarbij: indien je auto een systeem heeft dat is gebaseerd op rotatiesnelheid, dan wordt de rotatiesnelheid onderling vergeleken. Dan maakt het niet uit of de wieken veel te groot of te klein zijn, zolang de wielomtrek maar hetzelfde is.
 13. Leon Fiesta

  steekmaat mk2fiesta

  Zie www.steekmaat.nl voor de juiste maat, kan op kenteken of type/bouwjaar. Of het simpel op te lossen is weet ik niet.
 14. Leon Fiesta

  Motor geluid vind ik erg storend

  Ah, vermoedde al zoiets. De mijne heeft dat dus niet.
 15. Leon Fiesta

  TPMS sensoren?

  Velgen zou ik niet op af gaan, dat is gewoon een standaard tekst die Ford er op plempt. En als er ooit andere velgen onder gezet zijn heb je er helemaal niks meer aan.
×