Jump to content
Fiestaclub.nl

Dhrjan

Active users
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

About Dhrjan

 • Rank
  What's a Fiesta ?

Previous Fields

 • Voornaam
  Jan
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Wit

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dhrjan

  Aanpassingen via FORScan

  Hoi Kees, Ik heb jou overzicht vergeleken met die ik in het Forscan menu zie, er zijn duidelijk verschillen te zien vreemd genoeg. In het algemeen merk ik op dat het de modules een verschillende naam hebben en dat ik geen modus selectie veld heb. Kijk ik naar het menu die het meest overeenkomt, dat is dat de module ByCM module, echter heb ik 4 global items waarbij er niet over global open and close doors gesproken wordt. Heb alle items op enabled gezet echter zonder resultaat. Met de afstandbediening zijn de ramen niet te openen of te sluiten. Nu moet ik wel melden dat ik ook een panoramadak heb, maar vraag me af of dit de reden is van de verschillen. Heb jij of andere leden ideeën over deze verschillen en mogelijke oplossingen die wel werken? Ik zou de initial items nog kunnen enabelen maar vraag me af of dat de oplossing is.
 2. Dhrjan

  Aanpassingen via FORScan

  Ga het checken na de F1 race Kees👌🏻
 3. Dhrjan

  Aanpassingen via FORScan

  Hoi Kees, ik heb ook handbediende achterramen maar krijg het open en sluiten met de afstandsbediening niet voor elkaar. Kan je beschrijven wat je hiervoor hebt ingesteld/veranderd? Hhhhhhhh
 4. De ST line heeft een lange spoiler waarbij niet elke achterklepdrager past. Ik heb zelf geen goed gevoel bij zo'n oplossing. Vastzetten met banden en metalen klips is mi risicovollere oplossing. Maar goed als je dan toch fietsen achterop wil vervoeren moet te wel iets regelen. Ik ben er zelf ook nog niet uit. mijn racefiets gaat gewoon achterin, maar met 2 fietsen opstap, dat is nog niet mogelijk.
 5. Dank voor jullie reacties heren. Ik ga het eens rustig bekijken de komende weken. als het nog iets oplever laat ik het wel weten.
 6. Okay, die heb ik ook, zonder automatisch dimmende binnenspiegel, die heb jij ws wel? Volgens mij zit dat in een pakket, klopt dat?
 7. Dank voor je reactie Bob! ik heb de sensor op de plek van de groene pijl inderdaad op de auto zitten. Op de rode pijl plek is bij is niets zichtbaar in het rondje, niet in gebruik dus. Ik denk dat ik achter de spiegel moet checken of er een kabel loopt en de Regensensor ook is aangesloten. Zelf denk ik van niet, de Regensensor instellingen heb ik met Forscan al geactiveerd. Welke mk8 uitvoering heb jij? Groet Jan.
 8. Hoi, Ik heb een vraag over de Regensensor op de Fiesta. Af fabriek heeft onze auto alleen een de lichtsensor in de configuratie. Nu meen ik begrepen te hebben dat de lichtsensor standaard gecombineerd is met een Regensensor die afhankelijk van de configuratie is geactiveerd. ik heb met de Forscan applicatie de rainsensor de settings geactiveerd en de Regensensor is in de instellingen te activeren, maar het werkt niet. Kan iemand mij vertellen of de sensor wel of niet en regen en licht detecteert of dat er in de Forscan bepaalde settings nog extra nodig zijn? Hoor graag van één van jullie. Groeten Jan.
 9. Dhrjan

  Forscan spreadsheet Fiesta (mk8)

  Heeft iemand idee waar ik een spreadsheet voor Forscan kan vinden voor het maken van (kleine) aanpassingen in de configuratie? Ik kan op internet niets vinden, mogelijk zoek ik op het verkeerde zoekitem😏
 10. Dhrjan

  Opendak en fietsendrager

  Vreemd verhaal inderdaad. Ik meende dat het alleen om types met glazen/open dak gaat. Op onze kentekenpas van de RDW staat een - bij gewicht geremd en ongeremd. Ik ga deze week lang bij de werkplaats van de dealer voor wat puntjes, dan neem ik dit zeker mee. Dank allen voor het meedenken en mochten er nog rijders zijn met tips of aanpak om dit binnen de garantie wel te kunnen fixen, hou ik me aanbevolen. Groeten Jan.
 11. Dhrjan

  Opendak en fietsendrager

  Check. Dank je Pieter. Maar als ik een achterklep drager zou monteren kan dat ook invloed hebben op het panoramadak lijkt me.
 12. Hi, in mijn selectie voorbereiding voor aanschaf mk8 met opendak is het mij niet opgevallen dat er geen trekhaak gemonteerd mag, kogeldruk is nul kilo op kenteken.. Nu wil ik alleen een fietsendrager gebruiken, heeft één van jullie kennis / ervaring wat hier mogelijk is? Een achterklep drager heeft mijn voorkeur niet. Groeten Jan.
 13. Dhrjan

  Evenvoorstellen

  Hi allemaal, ik ben sinds een paar weken de gelukkige eigenaar van een ST- line, wit met sunroof/opendak. Het is een demo met bijna ageren kilometers. Nadeel van een niet samengestelde auto is dat je niet alle invloed hebt op kleur en opties. Fiesta mk8 is een erg mooie, volwassen en moderne auto. Jarenlang Peugeot gereden ook geleased. Ik dacht me van A tot Z te hebben voorbereid op het model en accessoires maar zit wel met een dingetje/vraag. Mijn vraag post ik apart in een topic. groeten Jan.
×