Jump to content

Rene ter Maat

Active users
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

About Rene ter Maat

 • Birthday 23-10-1963

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Voornaam
  René
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  Niet bekend
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Rene ter Maat's Achievements

Fiesta Newbie

Fiesta Newbie (3/22)

 1. Einde energie en tijd en de carkit aan de praat gekregen. De kabel CAR2ISO kabel volledig moeten verbouwen. Luidspreker Auto stekker ISO stekker Pen Pen Contact 12V 1 wit A1 Rood Rechts achter 3 - 10 wit B1 - B2 Paars Rechts voor 4 - 11 grijs B3 - B4 Grijs (deze zat als enige goed) Links achter 5 - 12 paars B7 - B8 Groen Links Voor 6 - 13 rood en grijs B5 - B6 Wit Voor de rest alle overige kabels doorverbinden van de femail CAR2ISO connector naar de mail CAR2ISO connector.
 2. Door omstandigheden ben ik er nog steeds niet aan toe gekomen. De carkit ligt nog op tafel hier. Ik ga kijken of ik het schema kan vinden. Bedankt voor de tip.
 3. Goed te weten dat ik een type MK7 heb. Allemaal bedankt voor het welkom heten. Hopelijk wordt het inderdaad een leerzaam verblijf hier.
 4. Dit heb ik al getest maar helaas zonder resultaat. Vandaar maar een parrot gekocht omdat ik ook gelezen heb dat deze module vaker stuk gaat en niet met alle toestellen samenwerkt.
 5. Beste allemaal, Ik wil mijn Parrot inbouwen in mijn fiesta van begin 2010. Kabel Kram ISO2CAR 86125 mee besteld en de radio maar een uitgebouwd. Kabels aangesloten en toen begon de ellende. Luidspreaker links voor bleef nog even aan als de parrot het overnam. De Radio geeft geen geluid meer nadat de Parrot de verbinding met telefoon verbroken heeft. Ik moet dan eerst bv 2 maal op mute drukken. De geschakelde plus was niet eens naar buiten uitgevoerd dus die heb ik zelf op meten zoeken. Vervolgens ontdek ik dat de luidsprekers op de car2iso kabel niet allemaal op de juiste plek zitten. Wat een raar verhaal. Inmiddels alle draden van de luidsprekers en dus ook de kleuren gevonden. Maar nu weet ik niet waar de overige draden voor zijn. Nu wil ik graag weten waar alle draden/kleuren voor zijn zodat ik de car2iso kabel kan verbouwen. Heeft iemand een schema van de draadboom of de stekker welke in de radio gaat? De foto is van de aansluitstekker achter op de radio
 6. Ik heb een fiësta begin 2010 gekocht. Leuk autotje. Luxe uitvoering. Defecte bluetooth module dus dacht ff parrot inbouwen. Dat liep even anders dus vandaar hier maar eens aangemeld. Als eerste weet ik niet eens welk type (MK) ik heb. Hoe kom ik hier achter.
×
×
 • Create New...