Jump to content

Fem10

Active users
 • Posts

  4
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Fem10

 1. Mooie community hier 😄 dank je wel. Ik heb je een privé-bericht gestuurd.
 2. Dank je wel voor de reactie. Ik ga even zoeken welke kabel dat dan is. Via onderdelenlijn heb ik helaas de originele kabel niet kunnen vinden. Toevallig iemand in de buurt van Eindhoven die deze parameters ook kan omzetten in de computer voor een schappelijke prijs?
 3. Hoihoi, inmiddels heb ik veel gelezen over het inschakelen van Bluetooth Audio in de Ford Fiesta MK7. Echter blijft er nog een vraag over. Voordat ik die stel vertel ik het volgende: - Mijn Ford Fiesta Trend beschikt over een Bluetooth Voice Connectivity + USB - Het dashboard beschikt over de 9 cijfers om telefoonnummers in te tikken en Bluetooth bellen werkt goed - Aux werkt ook als eveneens de stembediening. - Een ford-kabel vanuit de Bluetooth module ontbreekt. Deze heb ik niet gekocht. Mijn vraag is nu, kan ik Bluetooth Audio door de garage laten inschakelen (de 3 parameters) zonder dat ik de kabel heb aangesloten die leidt naar de USB-aansluiting?
 4. Fem10

  Hallo!

  Hallo allemaal! Sinds kort hebben we onze Ford familie uitgebreid met een Ford Fiesta uit 2009. We hebben al een mooie Ford Focus Titanium uit 2012 die het hele gezin vervoert. De fiesta gebruik ik voor woon-werk en tot nu toe bevalt die heerlijk. In het dagelijks leven sta ik voor de klas als docent maatschappijleer en probeer ik in mijn eigen vrije tijd wat te gamen of te lezen. Wellicht dat dit forum ook gaat toetreden tot de hobby’s 😄
×
×
 • Create New...