Jump to content
Fiestaclub.nl

Danny

Active users
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Danny

 1. Danny

  even voorstellen

  Welkom! Leuke wagen
 2. Danny

  hilbert(ford fiesta 2000)

  Dat was me nog niet eens opgevallen. Ik zal je topic in de gaten houden aangezien het erg leuk is om de voortgang van de auto te lezen. Thanks... alleen als ik het voor een redelijk prijsje kan vinden anders doe ik het niet hoor.
 3. Hey Fiësta liefhebbers! Aangezien een van mijn speakers voor ontploft is ben ik van plan om er binnenkort nieuwe speakers in te zetten. Ik bezit de mk5 (facelift van mk4) en heb ook in mijn achterbak 2 speakers zitten echter doen deze beide niks. Daarnaast heb ik van de zomer al naar het achterbaklampje gekeken en deze wilt ook maar niet aan. Alle officiële bedrading zit erin van Ford en er lijkt niet iets los te zitten. Ik krijg echter geen van deze dingen aan de praat. Wie kan mij verder helpen? Bedankt!
 4. Danny

  hilbert(ford fiesta 2000)

  Geweldig zeg! De enige originele upgrade die je nog kan uitvoeren is de leren bekleding vinden... Geen idee of deze in Nederland eigenlijk geleverd is. Ik blijf er ook nog naar zoeken. Keep the good work going!
 5. Beste mede Fiësta liefhebbers, Ik zit met het volgende probleem: ik heb een slappe motorkap kabel die de motorkap niet meer wilt openen als ik aan de hendel trek onder het stuur. De motorkap opent gelukkig nog wel als iemand ander erop drukt en ik aan de hendel trek, echter wil ik het gerepareerd hebben. Ik vraag me af welke lengte motorkap kabel ik moet hebben of dat iemand een linkje heeft naar een webshop waar ik hem kan aanschaffen. Bedankt!
 6. Danny

  Motorkap kabel MK5

  Jep! De kabel is gewoon goed slap geworden... goede tip, zal eerdaags misschien naar de sloop gaan. Bedankt Thanks!
 7. Danny

  Motorkap kabel MK5

  Daarom vroeg ik me dus ook af welke lengte de kabel heeft
 8. Danny

  Dakdragers mk4

  Hey @Yoery11, Iets langer dan een jaar geleden was ik zelf ook op zoek naar de dakdragers op de bovenstaande foto. Ik heb toen een tijdje marktplaats in de gaten gehouden en heb toen de originele Ford dakdragers voor een klein prijsje op de kop weten te tikken. Je kan zoals Bickel ook kijken naar nieuwe dakdragers alleen zal je dan de hoofdprijs betalen. Als je ze niet snel nodig hebt zou ik dus gewoon lekker marktplaats in de gaten blijven houden. Mag ik je vragen waar je ze voor nodig hebt? Ik zelf heb/had ze nodig voor een dak koffer aangezien ik gewoon met mijn prachtige MK5 naar het buitenland ga. Hopelijk kan dat dit jaar weer maar door de huidige situatie zal ik mijn plannen een jaartje uit moeten stellen denk ik.. 😕
 9. Danny

  Ford Fiesta 1.1 bj 1995

  Leuk wagentje!
 10. Danny

  Even voorstellen

  Tof! Weer eens een MK4 lid erbij! Heb je misschien foto’s van je wagen? Siert het topic enorm 😀
 11. Danny

  Nieuwe Fiesta!

  Tof! De blauwe kleur is naar mijn inziens de mooiste voor een MK4! Heb je nog wat foto’s misschien van je aanwinst?
 12. Graag! Ja het zijn 2 kleuren blauw en oranje/rood.. Het kan niet zo zijn dat de verbinding verbroken wordt van de kofferbakcontacten in de achterbak?
 13. Nee helaas niet. Nieuw lampje gekocht doet nog steeds niks, heb de fitting doorgemeten en komt geen stroom door. Het moet dan aan het contactpunt liggen van de achterklep (de meest rechter van de vier) omdat dit als schakelaar moet dienen. Ik kom er voor de rest niet uit aangezien mijn achterruitenwisser het wel doet. Is er een mogelijkheid dat ik de contactpunten of draden los kan halen omdat ik er niet gemakkelijk bij kan. Hopelijk weet je @allesklusser vervolgstappen die ik kan nemen... Bedankt!
 14. De speakers heb ik vandaag aan de praat gekregen! Bedankt @allesklusservoor de hulp Dan nog een ander vraagje in de toekomst ben ik van plan om over te stappen naar een Fiësta vijgde generatie: MK6 2002 - 2006, is deze minder roestgevoelig dan mijn huidige MK5? Bedankt
 15. Beste mede-forumleden. Ik zit met een probleem. Gisterenavond deed ik mijn autodeur open en toen hoorde ik iets springen/afbreken in mijn deur. Toen ik de deur weer open wilde doen ging hij niet meer open. De deurkruk is heel licht nu(door latch?) Van binnen kan ik wel de betreffende deur openen en ook het slotmechanisme werkt nog. Ik kan alleen dus niet de deur van buiten open doen.. en dit irriteert me nu al. Daarom heb ik de door panel er eens afgehaald om te kijken of ik de betreffende kabel kon vinden van de buitenkruk. Ik kon dit niet vinden.. Hieronder de foto’s: https://imgur.com/a/1rseVYj Kan iemand mij verder helpen? thanks!
 16. Goedenavond mede fiesta-forum leden. Graag wil ik een vraag stellen omtrent een probleempje die ik heb met mijn achterbak verlichting. Zoals is te zien op onderstaande foto heb ik 1 lampje in mijn achterbak. Het probleem is dat ik deze niet aan de praat krijg. Het volgende heb ik al geprobeerd: - Lampje vervangen - Zekering controleren die bij de interieurlampen/klok hoort - Alle lampen van de auto aan zetten en dan de kofferbak open gooien Ik hoop dat iemand mij kan helpen met het repareren van dit relatief kleine probleem. Het betreft een Ford Fiësta MK5 Alvast bedankt!
 17. Excuses dat ik me in dit topic meng, echter rijd ik ook een MK5 uit 2000. Ik kamp ook met een probleem namelijk dat als ik in de bebouwde kom of over een hobbel rijd dat er dan gebonk klinkt. Ik heb zelf het idee dat dit vanaf de voorkant komt. Alsof er dus iets niet vast zit. Ik heb al onder de motorkap gevoeld of daar iets los zit of dat de uitlaat los hangt echter is dit het niet. Ik kom er niet uit. Misschien dat @allesklusser of @Fokke een tip of oplossing voor mij heeft? Alvast bedankt. Toevoeging: Ja het is een bonk of lijkt alsof er iets schuift echter voel ik het wel wanneer ik al rustig in de bebouwde kom of over een hobbel rijd. Dit is totaal niet het geval bij asfaltwegen of bochten op de snelweg.. Zou het misschien een wiellager of stabilisatorstang kunnen zijn?
 18. Danny

  Voorsteltopic

  Dank jullie wel! Bij veranderingen of toegingen aan de auto zal ik een bericht plaatsen.
 19. Danny

  Voorsteltopic

  Hey allemaal! Mijn naam is Danny. Na een toch wel lange tijd gekeken te hebben voor een auto is er een Ford Fiësta 1.3-8v uit het bouwjaar 2000 aangeschaft. Het is natuurlijk een oudje maar dat mag de pret niet bederven. De auto heeft zo'n 180.000 kilometer gelopen maar dit hoor en zie je niet terug. Ik ben bekend met het roestprobleem van deze auto's maar op twee plekjes naast de wielen na is er geen roest te vinden. Hoe zou ik deze plekjes het beste kunnen behandelen? Het interieur is nog in nieuwstaat en de auto beschikt nog over de originele 6000CD EON radio(Binnenkort maar eens vervangen voor een nieuwe met modernere functionaliteiten). Dan heb ik nog een vraag over de motor ter bevestiging: Deze auto beschikt toch over een distributieketting? Het is trouwens de Fiësta Century met elektrische ramen(Lucky me). Ik hoop hier veel kennis op te kunnen doen om ervoor te zorgen dat ik nog een aantal jaar in dit autootje mag rondrijden.
 20. Danny

  Voorsteltopic

  Hetzelfde model als waarin ik rijd, alleen een andere kleur. Tof! Is de staat van de auto nog een beetje oké?
×