Jump to content

Danny

Active users
 • Posts

  28
 • Joined

 • Last visited

About Danny

 • Birthday June 24

Contact Methods

 • MSN
  bestaatditnog?

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Voornaam
  Danny
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK5
 • Kleur
  Grijs

Recent Profile Visitors

323 profile views

Danny's Achievements

What's a Fiesta ?

What's a Fiesta ? (4/22)

 1. Ik heb nog een set liggen. Aangezien ik mijn Fiësta heb verkocht heb ik de dakdragers nog liggen. Kom gerust met een bericht. Prijs komen we wel uit.
 2. De afgelopen 1 1/2 jaar met veel plezier in deze auto gereden. Ben er twee keer mee op vakantie naar het buitenland geweest stampvol met een dakkoffer erop. Ik heb er diverse zaken aan laten vernieuwen maar ik ga overstappen naar een Focus MK1. Helaas mijn topic niet actief bijgehouden maar een aantal andere topics geopend waarin mijn problemen/vragen stonden. Bedankt trouwe Fiësta! Ik wens je nog vele jaren toe aan de volgende eigenaar. Ik heb je in ieder geval goed verzorgd. Voor diegene die nog op zoek is, heb ik nog een set Ford Fiësta dakdragers voor de MK4/MK5 3 deurs. Ik wil graag de forumleden hier bedanken voor de beantwoordde vragen. Ik heb veel aan jullie gehad en wie weet tot in de toekomst. Soms zal ik nog terugkeren naar het forum alleen voor nu join ik de focusclub. Groetjes
 3. Wat een leuke auto om te zien!
 4. Excuus, kan gesloten worden. Opgelost
 5. Leuk wagentje Julianvm!
 6. Dat was me nog niet eens opgevallen. Ik zal je topic in de gaten houden aangezien het erg leuk is om de voortgang van de auto te lezen. Thanks... alleen als ik het voor een redelijk prijsje kan vinden anders doe ik het niet hoor.
 7. Geweldig zeg! De enige originele upgrade die je nog kan uitvoeren is de leren bekleding vinden... Geen idee of deze in Nederland eigenlijk geleverd is. Ik blijf er ook nog naar zoeken. Keep the good work going!
 8. Jep! De kabel is gewoon goed slap geworden... goede tip, zal eerdaags misschien naar de sloop gaan. Bedankt Thanks!
 9. Daarom vroeg ik me dus ook af welke lengte de kabel heeft
 10. Beste mede Fiësta liefhebbers, Ik zit met het volgende probleem: ik heb een slappe motorkap kabel die de motorkap niet meer wilt openen als ik aan de hendel trek onder het stuur. De motorkap opent gelukkig nog wel als iemand ander erop drukt en ik aan de hendel trek, echter wil ik het gerepareerd hebben. Ik vraag me af welke lengte motorkap kabel ik moet hebben of dat iemand een linkje heeft naar een webshop waar ik hem kan aanschaffen. Bedankt!
 11. Hey @Yoery11, Iets langer dan een jaar geleden was ik zelf ook op zoek naar de dakdragers op de bovenstaande foto. Ik heb toen een tijdje marktplaats in de gaten gehouden en heb toen de originele Ford dakdragers voor een klein prijsje op de kop weten te tikken. Je kan zoals Bickel ook kijken naar nieuwe dakdragers alleen zal je dan de hoofdprijs betalen. Als je ze niet snel nodig hebt zou ik dus gewoon lekker marktplaats in de gaten blijven houden. Mag ik je vragen waar je ze voor nodig hebt? Ik zelf heb/had ze nodig voor een dak koffer aangezien ik gewoon met mijn prachtige MK5 naar het buitenland ga. Hopelijk kan dat dit jaar weer maar door de huidige situatie zal ik mijn plannen een jaartje uit moeten stellen denk ik.. 😕
 12. Tof! Weer eens een MK4 lid erbij! Heb je misschien foto’s van je wagen? Siert het topic enorm 😀
 13. Tof! De blauwe kleur is naar mijn inziens de mooiste voor een MK4! Heb je nog wat foto’s misschien van je aanwinst?
×
×
 • Create New...