Jump to content

Yuggo

Active users
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Yuggo

 • Birthday 15-01-1995

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Amsterdam

Previous Fields

 • Voornaam
  Steven
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Rood

Recent Profile Visitors

315 profile views

Yuggo's Achievements

What's a Fiesta ?

What's a Fiesta ? (4/22)

 1. Beste Fiesta rijders, Wegens verkoop van mijn MK8 is mijn LED set van autobeam.co.uk overbodig geworden. Mochten jullie interesse hebben om je auto te upgraden met LED verlichting, zie hier mijn advertentie op marktplaats: https://link.marktplaats.nl/m1706532808 Met vriendelijke groet.
 2. Er is een veel gemakkelijke oplossing. Ik heb toen der tijd al mijn halogeen voorlichten vervangen naar LED. Ik zal morgen wel even een foto van onder de motorkap maken welke schroefjes je precies moet losmaken. Die hou je nog van mij tegoed.
 3. Yuggo

  Automat Mk8

  Dag allen, Even een vraagje. Nu is mijn automat van de bestuurdersstoel kapot aan het gaan. Dit komt door het schakelen en dat ik mijn hak op de vloermat zet. Weet iemand waar ik deze automat los kan kopen? Ik zie wel automatten op verschillende websites, maar nu weet ik niet zeker of dit dezelfde zijn als die van een mk7.5. Ik hoop dat een van jullie mij hier meer over kan vertellen. Mvg
 4. Mag ik vragen hoe je dit gedaan hebt? Ziet er gaaf uit! 😎
 5. Nu wel als het goed is, ik heb hem op openbaar gezet
 6. Hoi allemaal, Ik heb een update probleem met mijn Mk8. Ik heb een update geïnstalleerd op een usb stick en dit verwerkt in de Sync3 van mijn auto. Om de update te voltooien moet hij een update installeren via het internet. Zo gezegd zo gedaan. Auto aangesloten met het internet en boem, krijg ik ineens een foutmelding. Ik heb een filmpje hiervan gemaakt. Heeft iemand hetzelfde probleem of weet jij wat ik fout doe? https://youtu.be/alWPxbXgoFk
 7. Net gebeld met de dealer en inderdaad, ze doen het niet. Waarom ze dat niet doen kunnen/willen ze mij geen antwoord op geven. Wel wisten ze te vertellen dat als ik het laat doen, ik het bij inleveren eraf moet laten halen. Dit omdat de auto bij inlevering weer hoort ingeleverd te worden zoals ik hem heb meegekregen. Dus, is er iemand in de buurt van Amsterdam/Amersfoort die de autolock er voor mij op kan zetten?
 8. Mooie ST, veel plezier ermee!
 9. Hallo, Ik ben sinds mei een trotse eigenaar van een Mk8. Ik heb een vraagje. Ik wil graag autolock activeren in mijn Fiesta. Nu is het zo dat dit een private lease auto is en ik geen dag de auto kwijt wil zijn hiervoor bij de Ford dealer, waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan. Is er iemand die dit voor mij kan fixen in de omgeving Amsterdam/Amersfoort? En is het zo dat ik problemen kan krijgen als ik de auto weer inlever na de private lease periode, of maakt dit niks uit. Alvast bedankt!
 10. Hallo allemaal, Mijn naam is Steven en kom uit Amsterdam. Ik ben sinds mei een trotse eigenaar van een Mk8. Ik heb een vraagje. Ik wil graag autolock activeren in mijn Fiesta. Nu is het zo dat dit een private lease auto is en ik geen dag de auto kwijt wil zijn hiervoor bij de Ford dealer, waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan. Is er iemand die dit voor mij kan fixen in de omgeving Amsterdam/Amersfoort? En is het zo dat ik problemen kan krijgen als ik de auto weer inlever na de private lease periode, of maakt dit niks uit. Alvast bedankt!
×
×
 • Create New...