Jump to content

N82

Active users
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Voornaam
  Nick
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Blauw

N82's Achievements

What's a Fiesta ?

What's a Fiesta ? (4/22)

 1. Het blijft vreemd. De auto staat naast een auto van type mini bestelbus. Die auto wordt zelden gepakt. Mijn auto gaat dagelijks van zijn plek af. Gisterenavond rond half acht niets aan de hand, vanmorgen rond half negen ontdekt. De buren denken gisterenavond rond 23:50 uur een knal te hebben gehoord. Maar iemand die een ruitje intikt, dat maakt schijnbaar niet zoveel geluid. Een inbreker had hem wel doorgeslagen, neem ik aan. Tenzij ze gestoord zijn. Maar dan zou er op de camera wel íets te zien moeten zijn. De auto stond niet in de zon, maar in de schaduw. Ik ben bang dat het gissen blijft. Wel bedankt voor het meedenken zover.
 2. De camera is gericht op de inrit, maar dat is ook de enige ingang naar ons binnenterrein. Op vrijwel geen een manier kom je anders het terrein op, tenzij het mijn buren zijn geweest, maar die kans acht ik zeer klein. Gezien de plaats van inslag (foto's staan er nu wel), is het zeker niet spontaan gebeurd? Inderdaad, de mensen van Carglass hebben geen verstand van de officiële benamingen.
 3. Dus je komt 's morgens bij je frisse, schone auto en stapt nietsvermoedend in. Daarna kijk je naar rechts en denkt: 'WTF!'. Een poging tot inbraak/vernieling van de ruit. Inmiddels al contact gehad met Autotaalglas en morgen wordt er een nieuwe ruit in geplaatst. Echter blijven mijn buren volhouden dat er niemand op ons afgesloten binnenterrein is geweest. Zij hebben de camerabeelden bekeken en niemand gezien. Gezien de schade kan ik me zeer slecht voorstellen dat dit vanzelf is gebeurd. Wie heeft er meer kijk op? Overigens wist Autotaalglas direct dat het een MK8 betrof, met Carglass bleef ik in discussie, die mevrouw hield vol dat het hooguit een MK7 kon zijn. Dus dat.
 4. Bedankt voor je antwoord. Toch maar doen dan. Wat bedoel je overigens met 'hij staat nog in de garantie'? Ik heb hem in juli 2 jaar, dus nog garantie.
 5. Beste forumgenoten, Zojuist Ford Autoschakelgroep Utrecht gebeld voor de eerste grote beurt van onze Fiesta MK8, die zit nu op 26.000km en is in juli 2 jaar 'oud'. De grote beurt staat in de agenda, maar de tip van de dame aan de telefoon was om remvloeistof ook gelijk te vervangen. Dat zou 62,50 euro zijn, de grote beurt zelf is 339,- euro. Ik ben altijd wat huiverig voor autogarages, dus vandaar de vraag: is het handig dat nu te vervangen of is het een verkooptruc van de dame?
 6. N82

  Nieuwe kleur St-Line

  Deep Blue Impact voor de Titanium (die ik heb) is niet meer te vinden op de website van Ford. Vast vervangen door de grijs-blauwe kleur, in mijn ogen grijze duiven-kleur. Persoonlijk, ik weet het, maar het smoelt niet genoeg in mijn ogen.
 7. Ah, toevallig dat ik dit lees. Ik dacht dus dat het aan Flitsmeister lag. Bij mij is het voornamelijk bij snelheden hoger dan 100km/u. Gelukkig weet ik dat 106km/u op de teller nog binnen de marges van flitsers valt. Op 6km/u hoger stel ik meestal de cruise control in. Dus niet onoverkomelijk, wel vreemd.
 8. Hier ook hoor. Als ik stil sta wil het wel. Zodra ik sproei tijdens het rijden duwt de wind de vloeistof zo weer lager. Zou graag wat hoger willen sproeien.
 9. Exact dit dus. Ze hebben er ooit iets aan gedaan, maar werkt dus niet. Het probleem zit aan de bovenkant als ik op de bezel druk is er geen gerammel. Ze hebben het maar op te lossen. Wordt vervolgd. PS: iemand eigenlijk een idee waarom de meest bekende Ford-kleur Deep Blue Impact niet meer leverbaar is en is vervangen door dat saaie grijs-blauw?
 10. Wat rammelt weet ik niet heel precies, maar ik heb het idee dat het de lijst achter/om het display is. Als ik tijdens het rijden op klinkers aan de bovenkant van het scherm druk en het dus steviger vast zit, is het opgelost. Ford hoeft maar iets te bedenken en het irritante geluid is er uit. Ik ga hem sowieso tijdens de eerste beurt pas mee nemen als dat opgelost is. In elk geval bedankt voor het snelle antwoorden!
 11. Lezers, Als een van de eersten rijd ik rond in een heerlijke MK8 met een lekker groot display op het dashboard. Helaas maakt dit ding al sinds aanschaf een irritant geluid, met name als ik over onverharde wegen of klinkers rijdt. Daarnaast zeer goed hoorbaar bij te lage toeren in te hoge versnelling. Ford probeert steeds maar wat, elke keer is het antwoord ‘zou nu weg moeten zijn’. Mooi niet. Heb zelf al wel wat geprobeerd, maar wordt er langzaamaan chagrijnig van. Ik ben in staat een nieuw display te eisen. Binnenkort is de eerste beurt (30k km), wat zou ik hiermee kunnen of is het een herkenbaar probleem en kan ik het toch zelf oplossen?
 12. Yo, Ik heb sinds juli 2017 de nieuwste generatie Fiesta. Erg blij mee, fantastische auto, goede wegligging en redelijk zuinig. Toch wel wat vragen hier en daar en dus zinvol om lekker te praten over m’n auto! :)
×
×
 • Create New...