Jump to content

MichiMess

Active users
 • Posts

  43
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by MichiMess

 1. Nou, ik ben bij keesevo geweest en na wat geweldige uitzoekwerk is het helemaal gelukt! Thanks!
 2. Nou dat zou top zijn! Nog geen andere reacties in ieder geval Ik zal je wel een berichtje sturen. Thanks!
 3. Dat ramen en sleutel verhaal! Had ik ook op m'n MK7 maar niet op m'n MK8. Kan iemand (keesevo) dat voor me activeren? 🙂
 4. Hoi iedereen! Ik heb een ST Line MK8 maar vindt de vering/demping te hard. Ik ben toch iemand die comfort boven sportief rijgedrag kiest. Ik associeer comfort blijkbaar met luxe. Daarnaast wil ik m'n ST niet inruilen voor een normale Fiesta vanwege de looks. Originele schokbrekers van een normale Fiesta kan ik helaas nergens vinden (nieuw bij Ford minimaal €800), behalve nieuwe van Bilstein. Maar die vond ik op m'n vorige normale Fiesta harder aanvoelen. Heeft er iemand ervaring met aftermarket schokdempers/vering voor op een Fiesta MK8? Zo ja, voelt dit qua comfort harder of zachter en welk merk heb je? P.s. heb je je originele set nog liggen (geen ST-line) en verkoop je deze? Alvast bedankt!
 5. Ja goh! Weer wat geleerd! We gaan waarschijnlijk voor zo'n AliExpress ding. Is goedkoper dan 2ehands sync en meer opties. Deze heb ik ook in m'n vorige Fiesta gehad. Is prima moet ik zeggen! Ook met Carplay en Android auto etc. https://a.aliexpress.com/_vDy3yb
 6. Oké, bedankt voor je info! Ik ga is even googelen!
 7. Oke thanks! Ik wist niet dat dit niet bestond joh! En is zoiets achteraf in te bouwen?
 8. Hoi! Vrienden van mij hebben een Kuga uit 2015 aangeschaft. (Import auto) maar zonder bluetooth en sync functies.. Is het mogelijk dat dat dit geen sync is? Ik kan geen instellingen vinden, behalve radio en audio instellingen. Zie afbeelding.
 9. Ik weet het antwoord waarschijnlijk al, maar passen de MK7 schokbrekers op de MK8? Dit omdat ik nog originele schokbrekers met weinig kilometers heb liggen van een MK7. Op sommige sites zie ik namelijk dat sommige schroefsets zowel op de MK7 en MK8 passen. Vandaar mijn vraag.
 10. Ik vind het zeker wat hebben! Het rijdt super. Op m'n motor was ik ook naar Hyperpro vering gegaan. Super! Maar dit is ook onze "vakantie-auto" en die wegen in het buitenland.... 😅 Ik ga er achteraan! dank jullie wel iedereen!
 11. Oké, grappig. Nooit gedacht aan de band zelf. Als deze op zijn zal ik hier zeker naar kijken!
 12. Hmm, enig idee hoeveel hoger de ST-line wordt? En waarom dempers van de Titanium? Zijn deze beter dan de standaard Fiesta dan?
 13. Zowel op m'n vorige Fiesta als deze had ik 17" en m'n bandenspanning op dit moment op 2,4 voor en 2,1 achter. Ja, een andere set dempers... Weet je een merk/type wat 'lekker' aanvoelt?
 14. Hoi iedereen, Ik heb sinds een paar maanden een zeer fijne Fiesta ST-Line MK8 uit 2018. Hij rijdt en stuurt super! Nu was ik een normale Fiesta MK7 gewend en daar voelde je toch minder hobbeltjes etc. Het stuurgedrag was daardoor ook minder.. Nu zoek ik eigenlijk qua comfort een tussenweg tussen deze 2. Ik vind de ST-line net iets te strak afgeveerd. Ik ben denk ik toch wel iemand die comfort boven stuurgedrag kiest. En nee, ik ga de auto niet inruilen voor een normale Fiesta ;) Zijn er (instelbare) schokbrekers of schroefsets die iets vriendelijker aanvoelen? Hebben jullie daar ervaring in qua merken en types? Of andere tips? Alvast dank!
 15. Even iets simpels hoor: Flesje injectie reiniger en bougies voor de gein is vervangen? Zo'n flesje kan wonderen doen en zijn de kosten niet.
 16. Ik herkende het ook bij m'n MK7 ja. Maar dan vooral bij m'n binnenverlichting. Ik had toen wel een zwakkere accu. Daarna auto verkocht dus weet niet hoe hij reageerde met nieuwe accu.
 17. Thanks voor de info maar het gaat hier niet om de positie van het blad maar inderdaad dat stukje wat niet gewist wordt. Deze komt aardig boven het geblindeerde stukje uit namelijk. Was bij m'n vorige fiesta niet zo. Vandaar dat het me opviel.
 18. Oké, gewoon ff wennen dus😅 Thanks voor het checken 👍
 19. Ja, inderdaad dat stukje ja. Oké, dan moet ik daar maar aan gaan wennen? Ik vindt het aardig hoog 😅
 20. Update: Sinds een maandje overgestapt naar een ST-line MK8 uit 2018
 21. Hoi Iedereen, sinds kort heb ik een Fiesta ST Mk8 uit 2018 met Bosch Flatblade ruitenwissers. Nu viel het me op dat er een stukje ruit niet wordt gewist... Is dit normaal bij dit model of ligt dit aan de ruitenwissers die te kort zijn ofzo? Hiervoor had ik een MK7 maar daar was het me nooit opgevallen. Alvast bedankt!
×
×
 • Create New...