Jump to content

MichiMess

Active users
 • Posts

  43
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Voornaam
  Michel
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Wit

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

MichiMess's Achievements

What's a Fiesta ?

What's a Fiesta ? (4/22)

 1. Nou, ik ben bij keesevo geweest en na wat geweldige uitzoekwerk is het helemaal gelukt! Thanks!
 2. Nou dat zou top zijn! Nog geen andere reacties in ieder geval Ik zal je wel een berichtje sturen. Thanks!
 3. Dat ramen en sleutel verhaal! Had ik ook op m'n MK7 maar niet op m'n MK8. Kan iemand (keesevo) dat voor me activeren? 🙂
 4. Hoi iedereen! Ik heb een ST Line MK8 maar vindt de vering/demping te hard. Ik ben toch iemand die comfort boven sportief rijgedrag kiest. Ik associeer comfort blijkbaar met luxe. Daarnaast wil ik m'n ST niet inruilen voor een normale Fiesta vanwege de looks. Originele schokbrekers van een normale Fiesta kan ik helaas nergens vinden (nieuw bij Ford minimaal €800), behalve nieuwe van Bilstein. Maar die vond ik op m'n vorige normale Fiesta harder aanvoelen. Heeft er iemand ervaring met aftermarket schokdempers/vering voor op een Fiesta MK8? Zo ja, voelt dit qua comfort harder of zachter en welk merk heb je? P.s. heb je je originele set nog liggen (geen ST-line) en verkoop je deze? Alvast bedankt!
 5. Ja goh! Weer wat geleerd! We gaan waarschijnlijk voor zo'n AliExpress ding. Is goedkoper dan 2ehands sync en meer opties. Deze heb ik ook in m'n vorige Fiesta gehad. Is prima moet ik zeggen! Ook met Carplay en Android auto etc. https://a.aliexpress.com/_vDy3yb
 6. Oké, bedankt voor je info! Ik ga is even googelen!
 7. Oke thanks! Ik wist niet dat dit niet bestond joh! En is zoiets achteraf in te bouwen?
 8. Hoi! Vrienden van mij hebben een Kuga uit 2015 aangeschaft. (Import auto) maar zonder bluetooth en sync functies.. Is het mogelijk dat dat dit geen sync is? Ik kan geen instellingen vinden, behalve radio en audio instellingen. Zie afbeelding.
 9. Ik weet het antwoord waarschijnlijk al, maar passen de MK7 schokbrekers op de MK8? Dit omdat ik nog originele schokbrekers met weinig kilometers heb liggen van een MK7. Op sommige sites zie ik namelijk dat sommige schroefsets zowel op de MK7 en MK8 passen. Vandaar mijn vraag.
 10. Ik vind het zeker wat hebben! Het rijdt super. Op m'n motor was ik ook naar Hyperpro vering gegaan. Super! Maar dit is ook onze "vakantie-auto" en die wegen in het buitenland.... 😅 Ik ga er achteraan! dank jullie wel iedereen!
 11. Oké, grappig. Nooit gedacht aan de band zelf. Als deze op zijn zal ik hier zeker naar kijken!
 12. Hmm, enig idee hoeveel hoger de ST-line wordt? En waarom dempers van de Titanium? Zijn deze beter dan de standaard Fiesta dan?
 13. Zowel op m'n vorige Fiesta als deze had ik 17" en m'n bandenspanning op dit moment op 2,4 voor en 2,1 achter. Ja, een andere set dempers... Weet je een merk/type wat 'lekker' aanvoelt?
×
×
 • Create New...