Jump to content
Fiestaclub.nl

MichiMess

Active users
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

About MichiMess

 • Rank
  What's a Fiesta ?

Previous Fields

 • Voornaam
  Michel
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Wit

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoi iedereen, Ik heb sinds een paar maanden een zeer fijne Fiesta ST-Line MK8 uit 2018. Hij rijdt en stuurt super! Nu was ik een normale Fiesta MK7 gewend en daar voelde je toch minder hobbeltjes etc. Het stuurgedrag was daardoor ook minder.. Nu zoek ik eigenlijk qua comfort een tussenweg tussen deze 2. Ik vind de ST-line net iets te strak afgeveerd. Ik ben denk ik toch wel iemand die comfort boven stuurgedrag kiest. En nee, ik ga de auto niet inruilen voor een normale Fiesta ;) Zijn er (instelbare) schokbrekers of schroefsets die iets vriendelijker aanvoelen? Hebben jullie daar ervaring in qua merken en types? Of andere tips? Alvast dank!
 2. Even iets simpels hoor: Flesje injectie reiniger en bougies voor de gein is vervangen? Zo'n flesje kan wonderen doen en zijn de kosten niet.
 3. Ik herkende het ook bij m'n MK7 ja. Maar dan vooral bij m'n binnenverlichting. Ik had toen wel een zwakkere accu. Daarna auto verkocht dus weet niet hoe hij reageerde met nieuwe accu.
 4. Thanks voor de info maar het gaat hier niet om de positie van het blad maar inderdaad dat stukje wat niet gewist wordt. Deze komt aardig boven het geblindeerde stukje uit namelijk. Was bij m'n vorige fiesta niet zo. Vandaar dat het me opviel.
 5. MichiMess

  Ford Fiesta st line 2018 speakers vervangen

  Ik ben hier ook wel benieuwd naar. Ik volg even
 6. Oké, gewoon ff wennen dus😅 Thanks voor het checken 👍
 7. Ja, inderdaad dat stukje ja. Oké, dan moet ik daar maar aan gaan wennen? Ik vindt het aardig hoog 😅
 8. Thanks, is aangepast.
 9. MichiMess

  Hoi!

  Update: Sinds een maandje overgestapt naar een ST-line MK8 uit 2018
 10. Hoi Iedereen, sinds kort heb ik een Fiesta ST Mk8 uit 2018 met Bosch Flatblade ruitenwissers. Nu viel het me op dat er een stukje ruit niet wordt gewist... Is dit normaal bij dit model of ligt dit aan de ruitenwissers die te kort zijn ofzo? Hiervoor had ik een MK7 maar daar was het me nooit opgevallen. Alvast bedankt!
 11. Alleen bij Ford auto's vanaf 2021 kan je Android wireless gebruiken helaas. Heeft met hardware te maken. Ik heb deze besteld. https://www.indiegogo.com/projects/aawireless/x/26101379#/ Ik ga hier denk ik erg blij mee zijn! Jij ook
 12. MichiMess

  Volume parkeersenoren MK8

  Leuk idee maar helaas gaat het geluid over de speakers heen En die ga ik niet afpakken😅
 13. Hoi iedereen, Bij m'n vorige Fietsa MK7 had ik uit voorzorg m'n bakolie vervangen voor een betere. En, verdomd, hij schakelde beter en vooral met koude start schakelde het beter. Ik ging laatst de blokolie van m'n MK8 uit 2018 vervangen en dacht laat ik hier dan ook de bakolie vervangen... Maar hier zit dus helemaal geen aftap bout.. Alleen maar een bijvul bout. Enig idee hoe ze dat hier doen? Wat heeft Ford in gedachte? Dat dit nooit vervangen hoeft te worden?
 14. MichiMess

  Volume parkeersenoren MK8

  Helaas niks kunnen vinden. Maar goed, het is niet het einde van de wereld
 15. MichiMess

  SYNC3 naar SYNC3.4

  Heb ik ook gedaan hoor. Je kan gewoon de nieuwste versie selecteren in het programmaatje. De handleiding van de website is gewoon iets verouderd.
×