Jump to content
Fiestaclub.nl

KlaasFK

Active users
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

About KlaasFK

 • Rank
  What's a Fiesta ?
 • Birthday 01-12-1994

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Noord-Brabant

Previous Fields

 • Voornaam
  Lars
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. KlaasFK

  Nieuw met een Black edition 7.5

  Dik! Ook gaaf een zwarte voorkant!
 2. Is hier ergens een tutorial of uitleg voor te vinden? Wat is er nodig om dit werkend te maken, ik heb momenteel alleen verlichting bij de bekerhouders. Mooie auto, staat er goed op!
 3. KlaasFK

  Fiesta MK7,5 spiegel upgrade

  Goedemorgen, Momenteel heeft de Fiesta spiegelverwarming, ze klappen niet automatisch in en hebben ook geen puddle lights. Graag zou ik dit wel zien op de auto. https://www.winparts.nl/carrosserie-plaatwerk/buitenspiegel/ford/fiesta-vi-bouwjaar-2008-06-heden/c839-606-18789/buit-spieg-l-elekt-volled-1808825-hagus/p588417.html Dit is een linkse spiegel, moet natuurlijk ook een rechtse. Kan ik de kap van mijn oude spiegel omzetten (deze is rood), of moeten de nieuwe dan gespoten worden? De kabelboom zou er klaar voor moeten zijn? Ik heb het e.e.a. op proberen te zoeken, volgens mij moet ik naast andere spiegels ook de knop in de deur vervangen voor het verstellen? De knop die momenteel in de auto zit:
 4. KlaasFK

  Zijwindschermen

  Goedemiddag, Is er iemand die toevallig een MK7(5) rijd met zijwindschermen? Ik zou deze wel willen installeren maar kan niet echt een voorbeeld vinden om te beoordelen of het er leuk uitziet. Op het forum tot nu toe ook nog niets gevonden (kan aan mij liggen). Zat naar deze te kijken: https://goo.gl/C9QHVq
 5. KlaasFK

  Fiësta van mijn vrouw

  Welkom!
 6. KlaasFK

  Voorstellen Rob van Kampen

  Welkom!
 7. KlaasFK

  Benaderen forum via mobiel

  Dat bedoelde ik, dankjewel!
 8. KlaasFK

  Fiesta mk 7.5 ST Molten Orange

  Welkom!
 9. KlaasFK

  Autobeam lampen kopen

  Topper! Dan weet ik wat ik wil
 10. KlaasFK

  Benaderen forum via mobiel

  Problemen heb ik ook zeker niet! Maar hen ooit een app gezien waar je meerdere forums toe kon voegen, gewoon handig zegmaar. Heb een snelkoppeling gemaakt op mn startscherm, werkt eigenlijk bijna hetzelfde als die app. Allemaal goed gekomen dus!
 11. KlaasFK

  Autobeam lampen kopen

  Zit net te kijken, wil een gehele set bestellen voor de MK7.5 ivm de korting. https://autobeam.co.uk/collections/fiesta-mk7-5-2013-2017/products/full-upgrade-kit-5?variant=10260595343404 Ben bij meerdere winkels geweest hier in de buurt, nergens fatsoenlijke leds voor het interieur. Heb nu de ledjes die een mooi rondje maken op mn mat erin zitten 😭 ... Ik heb begrepen dat wanneer je DRL hebt in je koplamp je de H1 variant moet hebben? Ze vragen welk type knipperlicht indicator je wilt, keuze is 'chrome' of 'LED'. Wat is het verschil hier tussen, de helder/felheid?
 12. KlaasFK

  Milltek Resonated Cat-Back 1.0L Turbo EcoBoost review

  Interessant! Mis aan de achterkant bij mijn Fiesta nu vooral een uitlaat in het algemeen. Is toch net niet af zonder de tips van een uitlaat, iets om over na te denken!
 13. KlaasFK

  Benaderen forum via mobiel

  Goedenavond! Weet niet of ik in de goede rubriek zit. Is er misschien een app of iets dergelijks wat gebruikt kan worden om op dit forum te surfen? Is makkelijker dan de browser op mn telefoon
 14. KlaasFK

  Even voorstellen...

  Welkom!
 15. KlaasFK

  Project Hot Musterd

  Ik ga even zoeken!
×