Jump to content
Fiestaclub.nl

Rolls

Active users
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

About Rolls

 • Rank
  What's a Fiesta ?

Previous Fields

 • Voornaam
  JK
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Wit

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Rolls

  Evenvoorstellen

  Welkom✌️
 2. Het wordt steeds beter😃 nu nog iets verzinnen dat de klep ook automatisch dicht kan 😬
 3. Dit zou voldoende moeten zijn, toch? En betekend dit dat jouw achterklep in 1 keer opengaat en moeten de gasveren aan een minimale druk voldoen?
 4. Dat is inderdaad een goede prijs! Past deze ook op de mk8 of zijn alle fietstas compatibel? eerst nog even met de dealer in gesprek...
 5. Rolls

  mybluefin chiptuning

  Mag ik vragen naar welke ford dealer je bent geweest voor de tuning? En behoud je de fabrieksgarantie?
 6. Rolls

  Even voorstellen!

  Mooie bak! 🥊
 7. Rolls

  Goedemiddag :)

  👍👍👍
 8. Rolls

  mybluefin chiptuning

  Zie dat bleufin superchips is. Die stonden in het verleden niet bekend om hun betrouwbaarheid ed. Wellicht Rica iets. Zij beloven dat er indien motor problemen ontstaan, dit samen met Ford Nederland kunnen oplossen omdat ze een zogenaamde handshake overeenkomst hebben?
 9. Bedankt jongens voor de tip! Mij ga even de dealer verifieren voor een oplossing, zal wel een lastig verhaal worden... Anders zelf maar bestellen.
 10. Rolls

  Even voorstellen!

  Welkom 🙃
 11. Rolls

  mybluefin chiptuning

  Dus bleufin laat geen sporen achter indien je de auto achterlaat bij de dealer na het terugzetten van de originele waarden?
 12. Rolls

  mybluefin chiptuning

  Dus bleufin laat geen sporen achter bij de dealer als je de originele waarde weer terugzet?
 13. Auto is 2 maanden oud en wellicht een idee om de gasveren van de focus (klep is zwaarder) erop te laten zetten. ik werd door de werkplaats meneer afgescheept dat de auto’s in de showroom dit ook hadden dus het dan maar zo hoort. was verbaasd en zelf getest en ze gingen allemaal in 1 keer open maar dat was allemaal zonder grote spoiler. Ze hebben de gasveren van de showroomauto verwisseld (op advies van mijn verkoopadviseur) en werkt nu beter maar nog niet hoe het hoort. @ JKW heb jij een een kleine spoiler? Ja nu het koud is is de werking minder. Maar heb het met de voorgaande auto’s niet meegemaakt. gewoon irritant als je met je boodschappen sta😁
 14. Heb me net voorgesteld en dacht laat ik even spammen😂 de achterklep gaat niet in 1 zwaai volledig open en moet een paar keer geholpen worden. In onze vorige auto hebben we de gasveer pas na een paar jaar laten vervangen omdat de werking minder werd. De dealer zegt dat dit door de grotere achterspoiler komt? Kan met niet echt voorstellen gezien dit een marginaal verschil in gewicht is. iemand dezelfde ervaring?
 15. Rolls

  Hello iedereen

  Graag stel ik me even voor. wij zijn in het bezit van een nieuwe Ford MK 8 Fiesta ST line in de kleur Frozen white . Hiervoor ook een Ford gehad nml de Mk 7 en heel veel plezier aan gehad. Zover bevalt de auto prima en moet nog verder worden ingereden. In vergelijking zover met de Mk 7: interieur volwassener zeker door groter Navi/mediascherm en knoppen die degelijker aanvoelen. Stuurwiel ziet er veel beter uit... interieur sfeer/verlichting mooier. Rijden: onderin meer kracht, even wennen aan het 3 cilinder gebrom zeker bij wegrijden, stuurt niet heel anders wel iets steviger geveerd/gedempt, blijft een heerlijke stuurmansauto! uiteraard blijft er altijd wat te wensen over zoals chiptuining, tsjaa garantie. Heb diverse tuners gesproken en ervaring met enkele. Moet nog even de knoop doorhakken. Heb met een 125 pk ecoboost gereden en deze voelde duidelijk krachtiger aan. Zeker wel meer koppel. Even uitzoeken hoe ik foto’s erop kan zetten. Zegt meer dan vele woorden. ik lees dat er zeer handige jongens zijn onder de leden en hoop dat we allerlei ervaringen ed met elkaar kunnen delen 😉
×