Jump to content
Fiestaclub.nl

Marxje

Fiestaclub +
 • Content Count

  79
 • Joined

 • Last visited

About Marxje

 • Rank
  Fiesta Wannabee

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Noord Holland
 • Interests
  Fotografie, auto's, auto's en o ja, auto's.....

Previous Fields

 • Voornaam
  Marc
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK6.5
 • Kleur
  Groen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Marxje

  Mk6.5 Kermit

  Omstandigheden dwongen me ertoe om de auto in te ruilen. Mijn kinders worden groter en groter, de oudste is inmiddels 1.91m en die groeit nog wel even door. Die kon nauwelijks nog achterin zitten. Omdat de vakantie er ook aankomt, was een grotere auto gewenst. Daarnaast rijd ik voor mijn werk meer en meer, veelal bepakt en bezakt met spullen. De achterbak en bank stonden regelmatig afgeladen vol. Dan is het tijd om eens verder te gaan kijken. Trek eens vier keer in de week een grotere printer vanaf de achterbank door een driedeurs naar buiten. Mijn rug was het er niet mee eens zeg maar. Tevens worden we de trotse eigenaar van een caravan, de oude van mijn schoonouders, en de fiesta mag een whopping 100kg trekken, ging em niet worden he Als laatste heb ik 3 maanden geleden een hobby mountainbiken opgepakt. De fiets ging in de fiesta, wiel eruit, en voorzichtig manouvreren. Alleen als je uit een blubberparcour vandaan komt is dat niet prettig. Dan lag de auto vol met vuilniszakken in een goede poging de bank en bekleding netjes te houden. Verder weinig mis mee hoor, afgezien van wat motorkapschade, de motorkap zal vervangen moeten worden om hem netjes te krijgen. Een goede deal kunnen maken, waarbij zowel ik, als de dealer elkaar in waarde hebben gelaten Heb nog in dubio gestaan voor een focus mk2 rallye editie, maar deze was te duur, er moest simpelweg teveel bij.
 2. Marxje

  Mk6.5 Kermit

  Mijn dank voor de raad en daad de afgelopen tijd. De fiesta is vandaag ingeruild voor een andere auto. Veel plezier nog met de fiesta en de hobby 🤗
 3. Marxje

  Mk6.5 Kermit

  Het is al een tijdje stil geweest, ik ben druk aan het werk, druk met het sociale leven, weekenden volgeplanned met bruiloften, feestjes en verjaardagen van vrienden en familie. Ondertussen toch een setje 17 inch ST velgen gevonden op marktplaats, nieuwe bandjes eromheen en klaar. Ziet er bijzonder gelikt uit al zeg ik het zelf.
 4. Marxje

  VERKOCHT

  Onder mijn mk6.5 staan ze ook goed denk ik. Wat is de ET waarde van de velgen?
 5. Marxje

  VERKOCHT

  motorkap indien schadevrij, en delen van het interieur heb ik wel belang bij.
 6. Marxje

  Mebu Puzzelrit & BBQ

  Nee hoor, ik sla het park in Engeland ook maar over, alleen heen is me te gortig :), volgend jaar weer een kans.
 7. Marxje

  Rooie Race Monster

  ha, dus je hebt 4 jaar gedaan over een instaplijst en wat foto's maken? Of was "van de week" straattaal voor over 5 jaar 😉 Veel plezier met de franse leeuw kerel
 8. Marxje

  Voorstellen

  Wat is dit nu Paul, heb je ene mooie ford en dan niet eens ene plaatje, showen die bak 😉 Welkom aboard
 9. Marxje

  Voorstellen Greenracer - MK5 fiesta

  Welkom alhier Ludvic, Een fiesta uit 2005 is een leuk wagentje, ik vernoed dat je de 1.3 8v motor hebt? Als ik je verhaken zo lees, en het feit dat de wagen afremt of af lijkt te remmen, klinkt het alsof er ofwel een remklauw blijft plakken, of niet helemaal vrijkomt. Dat geeft natuurlijk wrijving waardoor het lijkt alsof de auto afremt. Een lager versleten zou ook kunnen, maar die zou je denk ik eerder horen dan voelen. Daarnaast, als de remmen niet het euvel zijn en ook de handrem blijft hiet plakken, dan moet het de koppeling zijn met mijn boerenverstand. Test hem eens, trap de koppeling in en kijk of je nog steeds het gevoel hebt dat de auto afremt. Mocht het allemaal niet baten, ben ik bang dat een garagebezoekje, wellicht een goedkopere variant hiervan de enige oplossing is. Weet niet waar je vandaan komt, maar ik ken nog wel een betaalbare en goede garage in Noord Holland.
 10. Marxje

  Mk6.5 Kermit

  Had ze gezien @Thiemo, helaas voor mij de verkeerde kleur inmiddels. ik vind zilver of donkergrijs inmiddels net iets mooier
 11. Marxje

  Mk6.5 Kermit

  De ST was veel duurder dan deze, het zuinige rijden vind ik prettig, maar ik merk dat ik in de praktijk ook maar 1:15 haal hiermee hoor, gecombineerd stad en snelweg. Bovendien vind ik het leuker om hem zelf te personaliseren naar mijn smaak. 😎
 12. Marxje

  Mk6.5 Kermit

  Het is alweer even geleden, ik was druk met het werk, druk met de winter te overleven en nu, nu is de lente begonnen. Een tijd terug had ik al gesproken over een ST spoiler en deze kwam vorige week terug van de spuitert. Vandaag was het opbouw dag. Laat ik eerlijk zijn, ik vind het een fraaie upgrade: Nu op naar een setje grotere wielen, het wordt wel wat, zo langzamerhand.
 13. Marxje

  St150 spoiler op niet ST fiesta

  goeie tip Roy, gaan we ook eens bekijken inderdaad, ben een beetje huiverig om gaten extra te gaan boren, zelfs al kan ik ze tectyleren en kitten tegen roest.
 14. Marxje

  Gasveren motorkap mk7 (.5)

  hmm, ze zijn er zeker niet voor de mk6,5 he?
 15. Marxje

  sponsje bij luchtfilter

  pfoe, daar moet ik over nadenken, wellicht toestemming aan mijn lieftallige echtgenote vragen en zo mogelijk bij ford op afbetaling Meteen vrijdag bestellen bij mijn lokale ford garage, dank.
×