Jump to content

VenomST

Active users
 • Posts

  69
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by VenomST

 1. Ja idd maar als je dan hard gaat heb je wel plezier. Haha. Ik vind dat mijn ST de juist balans heeft tussen normaal gebruik en toch de grote fun factor!!
 2. Juan. Nu inmiddels 2.000 kilometer verder rijd de ST gemiddeld. 7.2 ook met tussen sprints. 🤩
 3. Ik merk toch echt wel verschil als ik met CC rij. Ik deed 60.000 kilometer per jaar in ons klein kikkerlandje. 80% CC. Het verschil vond ik echt hoog. Omdat ik dan juist leuk vond om zo zuinig mogelijk te rijden maar zonder hinder voor mede weggebruikers. Dus dat houd in dat waar je 80 mag ook 80 CC. Rijd en dat je dan zeker constanter dus sneller en efficiënter rijd. Ik was ook veel uitgeruster als je met CC rijd dan zonder. Maarja iedereen ze mening. en vroeg me af of dit ook voor de Fiesta geld.
 4. Ik vond het zeer goed geslaagd. Zeker ook het eerste verzamelpunt @ Mac best!! Leuk om zo te rijden. @Evil Bert - MK7 @Thieske @Rude @Jasper S En de rest!! Haha Bedankt en tot de volgende meeting. Groetjes Sander
 5. Ongeveer 5 liter per beurt?
 6. Roy. Bij mij in de buurt rijd ook gele met blokken op het dak. Kenteken begint met 38. Leuk om te zien dat het een Special is!! Succes en kwam jij ook naar het nieuwjaars meeting in de Meern Utrecht?
 7. Ik denk zelf dat het ligt aan jouw spotify app!!
 8. Wij noemen dat prettig gestoord. 🤩
 9. Brian !! Veel veilige kilometers !!
 10. Welkom drikus. Tja... keuzes keuzes keuzes. Ik denk dat je toch de goeie heb gemaakt.
 11. Welkom mr van de kampen. Nu spoort u niet meer 🤣 heel veel plezier in de Fiesta. En een gezond en gelukkig 2019!
 12. Victor. Mooie moondust -line. Kom jij ook naar de nieuwjaarsmeeting? Op 13 januari?
 13. Bij mij doet hij dat ook niet draaien !! Zal dat komen dat ik geen distantie controle heb?
 14. @peter1981 tja.. ik dacht toch dat ik wel rustig gereden heb. Maar met cruisen zal dit zeker omlaag gaan het verbruik. Denk ik. Nu nog is kijken voor een CC dat is gewoon lekker om te gebruiken. Taxi 😉
×
×
 • Create New...