Jump to content

Lagerwey

Active users
 • Posts

  17
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Lagerwey

 1. Update: momenteel de MK8 ST-Line in bezit, top wagen. Zit momenteel op verbruik van 5.8 l /100 km volgens de boordcomputer. Airco staat standaard aan, E10 brandstof en Vredestein Quatrac 5 all season banden.
 2. Momenteel zit ik gemiddeld op 6.0 liter / 100 KM. Ben geen stevige rijder dus dat scheelt een hoop.
 3. Ik ben binnenkort van plan mijn MK7.5 Titanium in te ruilen voor de MK8 ST-Line 100PK Ecoboost. Wat is jullie ervaring met het actueel brandstofverbruik?
 4. Uiteindelijk besloten om weer voor de Vredestein Sportrac 5 te gaan, goede prijs kwaliteit verhouding.
 5. Momenteel heb ik de Vredestein Sportrac 5 eronder zitten, iets goedkoper alternatief. Ik heb over het algemeen geen sportieve rijstijl dus doel eerder op een wat zuinigere en stille band. Ga eerst maar eens wat testen bekijken.
 6. Hi, Mijn Fiesta Mk 7.5 is toe aan een nieuwe set zomerbanden. (Formaat 195/45/16). Welke banden adviseren jullie?
 7. Helaas is mijn mfd nav display overleden, scherm is zwart en geeft geen beeld meer. Is het mogelijk om een 2e hands display te kopen en is dit plug en play? Scheelt namelijk aanzienlijk in de kosten dan een nieuw scherm via de dealer. Gaat om een Fiesta Titanium uit 2013
 8. Nee nog niet. Ik laat bij de eerst volgend beurt het controleren bij de dealer. Ik heb elders gelezen dat het loskoppelen van de min accupool voor een aantal minuten een potentiele oplossing kan zijn. Het systeem wordt dan reset...
 9. Ik heb hetzelfde probleem echter is bij mij het scherm nog enigzins leesbaar. Ik heb het vermoeden dat het met de lage temperaturen te maken heeft.
 10. Hallo allemaal, Sinds vandaag heeft het info scherm van mijn Fiesta MK7.5 een lichtblauw contrast i.p.v. donkerblauw. Beetje apart.. In de map/navigatie modus zien de kleuren er ook totaal anders uit. Iemand bekend met dit voorval? En wat is er eventueel aan het doen?
 11. Bedankt voor het overzicht. Na wat speurwerk ben ik inmiddels wat wijzer. Zoiets zal het ongeveer worden, weliswaar een MK8 maar gaat om het idee :
 12. Ziet er goed! Ben van plan rode LED bij de footwell te plaatsen. Welke LED's heb je erin zitten?
 13. Hoi iedereen, Momenteel heb ik 16 inch lichtmetalen velgen onder mijn Fiesta Titanium. Ik ben aan het oriënteren voor een nieuw set velgen met banden van 17 inch die de auto wat sportiever doen lijken. Iemand suggesties welke velgen hier mooi onderpassen:
 14. Hallo iedereen, Ik weet niet of jullie ervaring hiermee hebben gehad, ik heb een drietal rammelsmijn Fiesta MK7.5. Normaal stoor ik me niet zo aan rammels maar begin me nu toch een beetje aan te irriteren. Constant de radio wat harder zetten vind ik ook geen optie: - Rechter deur of dashboard kastje, rammelend geluid bij hobbelige weg. - Linker deur ten hoogte van mijn hoofd, lijkt geluid van de rubber in de deur, wederom bij hobbelige weg. - Achterklep, hoogstwaarschijnlijk het slot die trolt. Geluid voornamelijk te horen bij drempels en ongelijk wegdek. Heb al wat tape om slotvanger achterklep gedaan geluid is dan iets minder maar blijft duidelijk hoorbaar. (Slotvanger achterbank is het iedergeval niet, deze al keer naar beneden geklapt en duidelijk te horen dat het slot van de achterklep is). Iemand een suggestie/oplossing om bovenstaande problemen te verhelpen?
 15. Hallo allemaal, Ik ben Robin, 27 jaar. Sinds kort ben ik de trotste eigenaar van een Ford Fiesta Titanium Ecoboost uit 2014 oftewel met alle toeters en bellen. Momenteel 52000 op te teller en kan niks anders zeggen dat het een erg comfortabele wagen is! Tot snel!
×
×
 • Create New...