Jump to content
Fiestaclub.nl

Lagerwey

Active users
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

About Lagerwey

 • Rank
  What's a Fiesta ?
 • Birthday 05-12-1990

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Voornaam
  Rob
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

131 profile views
 1. Helaas is mijn mfd nav display overleden, scherm is zwart en geeft geen beeld meer. Is het mogelijk om een 2e hands display te kopen en is dit plug en play? Scheelt namelijk aanzienlijk in de kosten dan een nieuw scherm via de dealer. Gaat om een Fiesta Titanium uit 2013
 2. Nee nog niet. Ik laat bij de eerst volgend beurt het controleren bij de dealer. Ik heb elders gelezen dat het loskoppelen van de min accupool voor een aantal minuten een potentiele oplossing kan zijn. Het systeem wordt dan reset...
 3. Is het probleem inmiddels verholpen?
 4. Fiesta Ecoboost Titanium bouwjaar 2014
 5. Ik heb hetzelfde probleem echter is bij mij het scherm nog enigzins leesbaar. Ik heb het vermoeden dat het met de lage temperaturen te maken heeft.
 6. Hallo allemaal, Sinds vandaag heeft het info scherm van mijn Fiesta MK7.5 een lichtblauw contrast i.p.v. donkerblauw. Beetje apart.. In de map/navigatie modus zien de kleuren er ook totaal anders uit. Iemand bekend met dit voorval? En wat is er eventueel aan het doen?
 7. Lagerwey

  Suggestie nieuw set velgen

  Bedankt voor het overzicht. Na wat speurwerk ben ik inmiddels wat wijzer. Zoiets zal het ongeveer worden, weliswaar een MK8 maar gaat om het idee :
 8. Ziet er goed! Ben van plan rode LED bij de footwell te plaatsen. Welke LED's heb je erin zitten?
 9. Hoi iedereen, Momenteel heb ik 16 inch lichtmetalen velgen onder mijn Fiesta Titanium. Ik ben aan het oriënteren voor een nieuw set velgen met banden van 17 inch die de auto wat sportiever doen lijken. Iemand suggesties welke velgen hier mooi onderpassen:
 10. Hallo iedereen, Ik weet niet of jullie ervaring hiermee hebben gehad, ik heb een drietal rammelsmijn Fiesta MK7.5. Normaal stoor ik me niet zo aan rammels maar begin me nu toch een beetje aan te irriteren. Constant de radio wat harder zetten vind ik ook geen optie: - Rechter deur of dashboard kastje, rammelend geluid bij hobbelige weg. - Linker deur ten hoogte van mijn hoofd, lijkt geluid van de rubber in de deur, wederom bij hobbelige weg. - Achterklep, hoogstwaarschijnlijk het slot die trolt. Geluid voornamelijk te horen bij drempels en ongelijk wegdek. Heb al wat tape om slotvanger achterklep gedaan geluid is dan iets minder maar blijft duidelijk hoorbaar. (Slotvanger achterbank is het iedergeval niet, deze al keer naar beneden geklapt en duidelijk te horen dat het slot van de achterklep is). Iemand een suggestie/oplossing om bovenstaande problemen te verhelpen?
 11. Hallo allemaal, Ik ben Robin, 27 jaar. Sinds kort ben ik de trotste eigenaar van een Ford Fiesta Titanium Ecoboost uit 2014 oftewel met alle toeters en bellen. Momenteel 52000 op te teller en kan niks anders zeggen dat het een erg comfortabele wagen is! Tot snel!
×