Jump to content

keesevo

Active users
 • Posts

  186
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Voornaam
  Kees
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

846 profile views

keesevo's Achievements

Fiesta Junior

Fiesta Junior (6/22)

 1. Hier ook precies hetzelfde. Vandaag geïnstalleerd, update ging zonder problemen, ook een logbestand werd netjes aangemaakt in de SyncMyRide map. Uploaden van het logbestand ging ook prima, Ford site geeft nu aan dat alles up to date is.
 2. Inderdaad, downloaden werkt nu. Ben benieuwd.
 3. Ja, hier precies hetzelfde. Staat een update klaar van 24,7GB Is heel lang bezig met draaien, uitpakken van bestanden duurt langer dan normaal, bedankt voor uw geduld, even geduld, bijna klaar en uiteindelijk: mislukt
 4. Zeker, is een klein beetje gepriegel, maar zo gebeurd:
 5. De C_ _[ _ _ _ _]_ _ H die je ziet, is de temperatuurmeter van je koelvloeistof, waarbij uiteraard de C staat voor Cool en de H voor Hot Als de motor warm wordt zullen deze streepjes zich vullen met blokjes, en met een normale temperatuur blijven steken op het 4e blokje Wat betreft de boordcomputer, dat zit niet op deze versie, vandaar dat er geen tripknop op de richtingaanwijzer zit. Je hebt dan ook geen buitentemperatuur meter. Dit is wel in te stellen met Forscan, en een hendel met tripknop ( 8A6T13335BC ) kan op de sloop gehaald worden: op de sloop/onderdelenlijn te verkrijgen rond de 20-25€: https://www.onderdelenlijn.nl/auto-onderdelen-voorraad/magazijn/onderdeelnummer/8a6t13335bc/onderdeel/richtingaanwijzer-schakelaar/ Dus ik zou er niet mee teruggaan🙂
 6. Ik zou dat best wel willen doen. Maar moet wel zeggen dat ik nog geen MK8 heb gedaan heb, alleen een aantal MK7,5 en Focus 3.2 Als ik me er even in verdiep zal het me vast wel lukken, zag op Youtube dat het gewoon met dropdown menu werkt in BdyCM en IPC ipv AS BUILT Maar als iemand anders zich aanbiedt die al ervaring met de MK8 heeft, is het nog beter natuurlijk. Dus laat maar even weten als er niemand anders kan/wil helpen, ik woon in Utrecht en in het weekend heb ik altijd wel tijd.
 7. Andere handige opties zijn er helaas niet om te activeren. Temperatuur in de tellerklok, is niet zo spannend hoor. De meeste Fiesta,s Titanium, ST-Line hebben dat standaard, maar bij de MK7.5 Style versies zoals Said en ik hebben, zit dat verborgen.
 8. Er staat een 8M5T19C112AH op Onderdelenlijn, voor 5 tientjes, alleen staat de AH net weer niet op je lijstje: https://www.onderdelenlijn.nl/auto-onderdelen-voorraad/onderdeel/onderdeelnummer/8m5t19c112/onderdeel/bluetooth-module/onderdeelid/14728669/ Maar wel een AS, alleen zonder prijs en in België: https://www.onderdelenlijn.nl/auto-onderdelen-voorraad/onderdeel/onderdeelnummer/8m5t19c112/onderdeel/bluetooth-module/onderdeelid/13013163/
 9. Ja, dat klopt. Een nieuwe map kan alleen dmv een sd-kaart.
 10. Updaten zou wel gewoon moeten kunnen hoor. Heb je onderstaande allemaal uitgevoerd? Zo ja, anders een andere USB stick proberen. Deze instructies helpen u met het updaten van uw SYNC 1.0 / 1.1-systeem naar de laatste softwareversie. De USB-update is geïnstalleerd op het systeem via het SYNC-menu. De USB-updateprocedure mag niet onderbroken worden en de motor moet blijven draaien tijdens de update om een continue voeding te verzekeren tijdens de update. Tijdens de update kunnen instellingen voor Bluetooth-verbonden apparaten worden verwijderd. Het kan zijn dat u uw mobiele apparaten opnieuw moet koppelen. Download het bestand naar uw computer en bereid uw USB-stick als volgt voor: 1. Zorg ervoor dat u een USB-stick hebt met ten minste 2 GB capaciteit 2. Formatteer de USB-stick vóór de update naar FAT/FAT32-formaat (niet exFAT of NTFS) Hoe formatteer ik mijn USB-stick? Als de update op uw voertuig geïnstalleerd is, wordt een logbestand aangemaakt (op uw USB-stick). Gebruik deze pagina om het logbestand te sturen, zodat wij weten of uw systeeminstallatie gelukt is. Om het bestand uit te pakken, kunt u tools gebruiken zoals WinZip, WinRAR en 7zip. 3. Vind het gedownloade bestand op uw computer 4. Pak de bestanden uit naar het hoogste niveau (hoofdmap) van uw USB-stick 5. Verwijder de USB-stick veilig uit uw computer en stap in uw voertuig 6. Zet de motor van uw voertuig aan en zorg dat de motor tijdens het hele updateproces draait 7. Als u start-/stopcontrole hebt, deactiveer deze dan om er zeker van te zijn dat de motor blijft draaien 8. Zet de radio aan 9. Steek de USB-stick met de updatebestanden in de USB-poort van uw voertuig 10. Druk op Menu en selecteer 'SYNC-instellingen' met de 'OK'-knop 11. Druk op het pijltje naar beneden, ga naar 'Installeren op SYNC' en selecteer het 12.'SYNC-installatie starten' wordt weergegeven 13. Selecteer 'Ja' met de linker schermtoets 14. 'SYNC-bestand wordt geïnstalleerd' wordt weergegeven, gevolgd door 'SYNC wordt opnieuw opgestart' 15. U hoort een stem die aangeeft dat de installatie bezig is. 16. Op dit moment wordt het 'SYNC-instellingen'-menu 20 minuten lang weergegeven. Druk gedurende deze tijd niet op een knop en zet de auto niet uit. 17. Als de installatie is voltooid, hoort u een stem. Deze vertelt dat de installatie is voltooid en het systeem opnieuw zal worden opgestart. 18. Vervolgens wordt 'Installatie voltooid' weergegeven en duurt het ongeveer twee minuten voor het systeem weer normaal functioneert.
 11. Ik kan je er eventueel wel mee helpen, als er geen andere mensen zich aanbieden in de regio Amsterdam. Woon In Utrecht, dus dat is best dichtbij. Andere optie die nog geactiveerd zou kunnen worden is global/open close, daarmee kun je de ramen openen en sluiten met de afstandsbediening. Veel meer aanpassingsmogelijkheden zitten er niet in.
 12. Welkom, Het zal een 1.0 Ultimate Style zijn, gok ik. Automatische vergrendeling is in te stellen met Forscan inderdaad. Buitentemperatuur kan ook aangezet worden met Forscan,(Trip computer) je krijgt er dan nog een aantal handige functies bij, o.a. resterende KM, die je met je tank kunt rijden. Voor het bedienen is het dan wel handig om een richtingaanwijzer met tripknop te hebben,( 8A6T13335BC ) op de sloop/onderdelenlijn te verkrijgen rond de 20-25€: https://www.onderdelenlijn.nl/auto-onderdelen-voorraad/magazijn/onderdeelnummer/8a6t13335bc/onderdeel/richtingaanwijzer-schakelaar/ Automatische verlichting zal niet gaan, daarvoor moet er een sensor in zitten, de juiste bekabeling, schakelaar, etc Dit model heeft standaard wel mistlampen volgens mij?, anders kun je die nog overwegen om in te bouwen.
 13. Haha, daar had ik niet eens aan gedacht, dat er alleen stroom op zou staan, als hij in zijn achteruit staat. Maar het werkt zoals je wil, dus dat is mooi.
×
×
 • Create New...