Jump to content
Fiestaclub.nl

Happykiller

Active users
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

About Happykiller

 • Rank
  Fiesta Newbie

Previous Fields

 • Voornaam
  Martijn
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Happykiller

  Ford Fiesta ST MK8, Maxton Design

  Ben benieuwd naar het eind resultaat­čśü
 2. Happykiller

  Ford Fiesta ST MK8, Maxton Design

  Ik had op de site van Mebu zitten speuren naar de eerste mods voor mijn nieuwe MK8 ST. Ik was geinteresseerd in de Maxton Design splitter, side skirt en achtersplitter. Gisteren op bezoek geweest bij Mebu en gelukkig hadden ze een demo splitter met schade door verzending, kon ik voor mijn beeldgeving kijken of het daadwerkelijk een mooie mod is! Eerste indruk: https://ibb.co/HdbX4K0 Deal gesloten voor - Maxton Design Mk8 ST splitter (Glanzend zwart) - Maxton Design Mk8 ST side skirt splitter (Glanzend zwart) - Maxton Design Mk8 ST achtersplitter (Glanzend zwart) Plus montage. Helaas 1 tot 6 weken wachten op de bestelling!
 3. Happykiller

  Meer ruimte voor foto's.

  Hallo! Ik wilde een nieuwe topic starten voor mijn project waar ik mee ga starten, alleen kan ik niet meer dan 1 foto uploaden. Ik had een foto ge├╝pload bij de introductie. Is er een mogelijkheid om nog meerdere foto's te kunnen uploaden of blijft het bij die ene? Groetjes, Martijn
 4. Happykiller

  Gezamenlijk Fordclub nieuwjaarsmeeting

  Voor mij de eerste keer bij een meeting.. Zijn er regels voor de meeting of eisen waar je aan moet voldoen?
 5. Happykiller

  Nieuw lid, Mk8 Fiesta ST3

  Hallo iedereen, Ik ben Martijn uit Rotterdam, 23 jaar. Ik ben van een black edition Fiesta MK7 overgestapt naar een nieuwe Fiesta Mk8 ST3. Er staat op dit moment 2600km op de teller en wat een geweldige wagen is het. Ik heb hem in de kleur Performance Blue. Prachtige kleur! Leuk dat er een forum is met nog meer´╗┐´╗┐´╗┐´╗┐´╗┐´╗┐´╗┐ liefhebbe´╗┐rs!´╗┐ ik hoop jullie snel eens te zien.
├Ś