Jump to content

martn

Active users
 • Posts

  556
 • Joined

 • Last visited

About martn

Previous Fields

 • Voornaam
  Martijn
 • Auto
  Ford Puma
 • Type
  Anders
 • Kleur
  Groen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

martn's Achievements

Fiesta Regular

Fiesta Regular (8/22)

 1. Aan alles komt een einde; de Puma gaat er helaas uit. Het is zo'n geweldig auto, vooral in deze kleur. Misschien bracht mij dit nog wel meer plezier dan mijn Fiesta. Maar ik kreeg een aanbieding die ik niet af kon slaan op de grote broer van de twee: de Focus ST. Terug naar Performance Blue.
 2. Ik heb de intercooler uit de verkoop gehaald, maar bij deze toch weer te koop gezet. Zowel geschikt voor de Puma ST als de Fiesta ST! Marktplaats
 3. Ik zie dat Mountune ook voor de MK7 1.0 chip levert incl handheld afstandsbediening. Natuurlijk kunnen ze bij de dealer ook gewoon uitlezen dat je auto gechipt is, dus hoeveel zin het heeft met een module vraag ik mij af. Mountune is voor mij de enige optie omdat zij het langst met Ford bezig zijn. Anders zou je eens langs Mebu moeten gaan, daar zullen ze vast wel iets van Revo hebben. Edit: never mind. Ik zie dat de tune van Mountune alleen geschikt is voor de 125pk Fiesta.
 4. Volgens mij biedt nog niemand het aan, waarschijnlijk zullen het dan eerst blokjes worden. Op zich zijn de remmen van de Puma aan de voorkant sowieso al veel groter dan op de Fiesta, dus blokken zullen waarschijnlijk voldoende zijn.
 5. Eerste keer Nordschleife met de Puma, ging echt uitstekend! Wel meteen meer kriebels om de rest van de aanpassingen te doen, remmen wil ik sowieso wel voor de volgende keer alvast. Al houden ze het standaard beter dan bij de Fiesta heb ik het idee.
 6. In de stad is een auto altijd duur, maar ‘zo’n klein autootje’ is de Fiesta niet. Het ligt er natuurlijk ook aan hoe zwaar je rechter voet is. Daarnaast is de auto al wel 12 jaar oud hè? Dat is wat minder zuinig dan de auto’s van nu. Los van dit alles; als je echt 178km rijdt op een exact halve tank, dan vind ik het wel redelijk fors. Daarvoor moet ik met mijn 235pk echt veel racen. Ik zou even een aantal keer het volledige gebruik van vol naar leeg bijhouden, gokken of je een halve tank hebt gereden is lastig.
 7. Die prijs heeft natuurlijk helemaal niets te maken met je verbruik, dat heeft te maken met de gigantische prijzen die je nu aan de pomp betaald. Jouw €60 per week was zo'n €40. Dus in het verbruik verandert daar niets aan. Je kunt wel kijken wat het verbruik van je auto is, in de boordcomputer. Maar op een prijs kun je natuurlijk niets baseren.
 8. Weet je al zeker of het gaat werken?
 9. Mensen denken altijd dat een app erbij fancy is, maar dat is juist extreem irritant. Dat geldt het zelfde voor slimme lichten in je huis, leuk zo'n app, maar je wilt niet steeds die stomme app gebruiken.
 10. Goed om te horen dat het ook bij de Fiesta verschil maakt, maar zo te merken wel een stuk minder dan bij de Puma. Al klopt het wel wat je zegt, van binnen wordt het niet perse veel luider, maar buiten de auto zul je echt een verschil merken. De auto zelf dempt echt veel geluid.
 11. Ik weet niet zo goed wat het verschil is bij de Fiesta, maar bij de Puma is het verschil echt gigantisch. Niet alleen de knallen, het geluid in het algemeen is een stuk donkerder en luider.
 12. €500 in prijs is het verschil. Die van Milltek kost €800+.
 13. Wij wonen in Hengelo, ik zal hem eens even vragen!
 14. Het is op filmpjes inderdaad echt heel moeilijk om het verschil te merken. Je hoort daar eigenlijk nooit hoe het echt klinkt. Waar ergens in het noorden woon je? Een vriend van mij heeft een MK7 ST met een Milltek, volgens mij de resonated versie.
×
×
 • Create New...