Jump to content
Fiestaclub.nl

martn

Active users
 • Content Count

  71
 • Joined

 • Last visited

About martn

 • Rank
  Fiesta Wannabee

Previous Fields

 • Voornaam
  Martijn
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. martn

  Fiesta ST MK8 M235 Mountune

  Ik heb zelf ook naar de Focus en de i30N gekeken. De Fiesta is een veel betere combi qua prijs/fun, hij is goedkoper en schijnt veel leuker te rijden. Daarnaast is de Focus wel heel erg traag voor de PK's die hij heeft. De i30N klinkt geweldig, maar ik knapte daarbij af door het nog meer plastic-fantastic interieur dan de Fiesta heeft. Zelf zit ik er aan te denken om als opvolger weer een Fiesta ST te kopen, maar als de zaken dit jaar zo blijven gaan zal dat even worden uitgesteld. Wat betreft de uitlaat en veren. De schroefset zal inderdaad erg goed zijn, maar dat vind ik toch wel een iets te flinke upgrade voor als ik de auto weer weg doe. Een setje Eibach is een stuk goedkoper. Ik twijfel over de hoogte. Ik heb geen zin om met een drempelschraper te rijden. Milltek hoor ik bij de Fiesta ook veel negatieve verhalen over, je zou te veel betalen en het verschil met origineel zou veel te klein zijn. Daar kan ik zelf pas over beslissen als ik het eens gehoord heb, maar ben dus best huiverig.
 2. martn

  Fiesta ST MK8 M235 Mountune

  Hoi allen, Ik zit momenteel te wachten tot dat mijn Mountune M235 pakket wordt verzonden en dacht er aan om hier een topic over te starten omdat ik nog niets hierover op Nederlandse fora kan vinden. Misschien dat anderen hier wat aan hebben. Ik zal mijn bevindingen hier delen zodra ik het gebeure heb geïnstalleerd. Ik hoop het geheel deze week te ontvangen en te kunnen installeren, maar gezien alles wat er nu gaande is in de wereld kunnen verzendingen even wat langer duren. Als er vragen zijn beantwoord ik ze ook graag. Wat ik besteld heb: Mountune M235 Power Upgrade Kit Mountune Induction Kit Mountune Short-Shift Arm Voor nu zijn dit de updates die ik ga doen. Nog twijfelend over Milltek uitlaat en Eibach veren.
 3. martn

  MK8 ST

  Hoe bevalt de Eibach set in verhouding tot de standaard vering? Merk je veel verschil?
 4. martn

  Problemen

  Gewoon Google Maps of Waze op CarPlay, beter is er niet.
 5. Het is mij helaas ook nog niet gelukt, ik zit in de zelfde loop als dat jij zit. Ik wacht maar even af en probeer het zo nu en dan eens. Zelf gebruik ik eigenlijk alleen maar Waze, Apple of Google Maps, maar het is toch altijd prettig om ook de Ford maps up to date te hebben. Al zijn ze hier in de regio overal de weg aan het opbreken, dus de update is vrij waardeloos.
 6. In mijn Golf 7 moest je ook gewoon cruise control aanzetten hoor, je had echter de optie om hem aan te laten staan, geloof ik. Ik druk persoonlijk liever toch eventjes 2 keer op een knopje dan dat ik steeds zo’n onnodig icoontje zie staan. Dat is vele male irritanter dan 2 keer klikken.
 7. De complete display wordt vervangen, maar de tijd zie je ter aller tijden links. Temperatuur en tijd zie je sowieso in je display voor je neus.
 8. Ik gebruik het ook nooit, maar de kaart update komt bij mij niet tevoorschijn. Hij blijft enkel en alleen de update van Sync tonen helaas. Ik denk dat die 27gb update ook pas klaar is na een ritje Frankrijk qua tijd.
 9. Het is inderdaad verholpen na de update. Nu vraag ik mij af, is een iemand die daarna updates kan zien of downloaden van Maps? Ik moet mijn logbestand uploaden, maar daar doet de website helemaal niets mee.
 10. martn

  Voorstellen met MK8 ST3

  Goed bezig Martin! Ik wil zelf in de toekomst ook een chip, maar wacht zelf nog even in verband met garantie. Ik heb er inmiddels 26.000km op zitten, elke dag nog puur genot!
 11. De ST is inderdaad 20.000 of een jaar. Ik heb mijn eerste beurt gehad. Ook handig voor als je bij de dealer in onderhoud zit: als je je hier niet aan houdt vervalt je Ford Gold Assistance.
 12. martn

  F8 Kaarten

  F7 is volgens de website van Ford vooralsnog de huidige versie. Ik heb zelf ook F8 beschikbaar gezien via mijn VIN, maar nu is hij niet meer beschikbaar, niet geïnstalleerd. Er zal dus vanzelf wel weer iets verschijnen. Die Sygic reacties kennen een nu wel, dat hoef je niet iedere post te benoemen. Mensen hebben het hier over F8.
 13. martn

  F8 Kaarten

  Bij mij is het niet meer te verkrijgen, eerder kwam hij wel tevoorschijn op mijn VIN. Ook op de websites van Ford staat F7 als de huidige map. Ik denk toch echt dat F8 voorlopig is teruggetrokken.
 14. martn

  F8 Kaarten

  Is te downloaden geweest via Ford, maar het lijkt erop dat ze de update weer hebben ingetrokken. Is niet meer beschikbaar.
 15. Klagen bij Apple is natuurlijk direct al gedoemd te mislukken. Die gaan echt niet even naar jouw klacht kijken en er wat mee doen. Voor zover ik weet is de GPS die door CarPlay wordt gebruikt in voornamelijk Fiesta’s een ramp. De snelheidsindicatie werkt met de zelfde apps, in andere auto’s, wel naar behoren. Gewoon laten gaan, hier gaan we niets aan veranderen.
×