Jump to content

martn

Active users
 • Posts

  405
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Voornaam
  Martijn
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

martn's Achievements

Fiesta Senior

Fiesta Senior (7/22)

 1. Rijden kan altijd, gewoon rustig doen met het gas. De chip is er pas 2/3 maanden dus sneeuw heb ik niet meegemaakt. Jazeker, dat doe je zelf ja.
 2. De MK8 is gek op venstertjes die tevoorschijn komen. Net als dat je de auto start.
 3. Niet zo druk maken om dit soort zaken joh, gewoon auto terug brengen. Die lui weten wel wat ze moeten doen.
 4. Ik zal het in ieder geval nog even checken als ik in de auto zit!
 5. Volgens mij zit er toch geen verlichting in. Ik keek gisteren even snel maar lastig te zien met het daglicht. Ik zal later nog even kijken. Was misschien verward met mijn vorige auto’s.
 6. Stuurt de auto bij jou ook terug? Anders lijkt het mij dat het overal eigenlijk gewoon het zelfde is, puur ander icoontjes of kleurtjes.
 7. Vanuit Mountune heb ik het volgende: High flow throttle body elbow Short-shift arm High flow induction hose Induction kit Charge pipe upgrade kit Auxiliary cold air intake Alloy intercooler upgrade mTune smart flash m260 En dan nog de schijven en blokken voor en achter van Mountune.
 8. Wat apart dat er toch zoveel zaken nu verschillen. Bij mij zijn zowel het handschoenenkastje als de cupholders verlicht geloof ik. USB en 12V weet ik niet precies. Het kleur bij mijn voeten is blauw, dat kan ik niet veranderen.
 9. Bij mij is het icoontje zonder lijnen te vinden of als ik er overheen ga grijs. Als ik er tussen rijd wordt hij groen en als ik te dicht in de buurt kom wordt het oranje. Dan gaat de auto hem terug sturen en trekt hij hem recht op de weg. Hij stuurt dus terug en ook recht tussen de lijnen.
 10. Ik ben begonnen met de stage 1. Momenteel heb ik er alles op zitten van Mountune in combi met de stage 2 software upgrade. Je verliest direct je garantie zodra je hem chipt, dat was inderdaad anders met de vorige generatie (al moest dan dan ook gedaan worden in België of UK). Zelf had ik nog 3,5 jaar garantie maar heb ik dat laten gaan, probeer maar eens iets te vinden wat ze onder garantie vervangen. Ik had liever fun. 😁
 11. ‘Standaard’ auto’s zullen echt niet in waarde gaan stijgen. Maar als je een dikke Porsche of M3 met een V8 hebt, dan kun je denk ik wel centen gaan vangen. Alleen zou je die dan waarschijnlijk zelf willen hebben.
 12. Oh, inderdaad! Ik keek verkeerd. Ik heb dat inderdaad ook in carbon, maar geen idee welke nummer er bij hoort.
 13. Cool! Gefeliciteerd. Veel rijplezier! Ik ken geen carbon inleg, officieel van Ford?
 14. Wat rijd je standaard met de auto? Qua zuinig rijden moet je volgens mij van het chiptunen geen wonderen verwachten. Ik heb weliswaar alleen performance auto's gehad met chips, misschien dat ik er een keer max 0,2-0,4 zuiniger mee kon rijden. Maar veel meer niet. Het is geen wondermiddel, anders deed iedereen het uiteraard.
 15. Heb je hem inmiddels wel weer getuned? Of nog de afspraak staan. Verstandig om inderdaad niet weer naar de zelfde persoon te gaan!
×
×
 • Create New...