Jump to content
Fiestaclub.nl

martn

Active users
 • Content Count

  328
 • Joined

 • Last visited

About martn

 • Rank
  Fiesta Senior

Previous Fields

 • Voornaam
  Martijn
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. martn

  Nieuw lid met ST-3 MK8 (2019)

  Mensen en bedrijven belazeren blijft inderdaad een keuze, zelf nog nooit van Dreamscience gehoord, maar wellicht dus ook een optie voor mensen.
 2. martn

  Nieuw lid met ST-3 MK8 (2019)

  Ze kunnen gewoon in de computer van de auto zien hoe vaak de ECU is veranderd, stock-map terugzetten heeft dus geen zin. Zie zien gewoon aan het nummertje dat hij is veranderd. Als je hem uiteindelijk helemaal terug wilt zetten, voor bijvoorbeeld de verkoop, kun je gewoon Mountune een mailtje sturen hoor.
 3. martn

  Ford zijn keyless entry anti-diefstal systeem

  Dat snap ik, dan kunnen ze je niet bereiken. Maar als je bij een officiële Ford dealer in onderhoud bent, dan kunnen ook zij je benaderen. Dat gebeurt ook niet, althans, hier niet.
 4. martn

  Nieuw lid met ST-3 MK8 (2019)

  De 'installatie' van de Mountune chip was piece of cake. Dongle in de ODB port, 3 minuutjes wachten, klaar. Wel moet je eerst even de files aanvragen met jouw VIN, maar dat krijg je uitgelegd na je aankoop. De montage van de Milltek is zo'n €85.
 5. martn

  Ford zijn keyless entry anti-diefstal systeem

  Dit zit er dus al even in, het is een post uit 2019. Met een nieuwe Fiesta of Focus is het gewoon standaard lijkt mij? Het verbaast mij trouwens dat ik ook nog nooit van mijn leven een berichtje heb gekregen over wat dan ook vanuit Ford. Zou toch handig zijn als dit soort dingen beschikbaar zijn, dat klanten een mail of iets ontvangen? 😂
 6. martn

  Nieuw lid met ST-3 MK8 (2019)

  Dikke bak! Veel plezier ermee! Qua uitlaat heb ik een Milltek, zeker qua eindpijpen ben ik erg blijf dat ik niet voor Mountune ben gegaan. Die zien er heel zielig uit in vergelijking met de dikke pijpen van Milltek. De Maxton spoiler lips verschillen iets in vorm. Lastig te zien op foto’s, de ene steekt net weer wat meer uit dan de ander. Zelf heb ik de V1, dat is de minst opvallende. Qua tuning ben ik voor Mountune gegaan ivm hun reputatie en niet tot de max gaan qua tune. Daarnaast heb ik alle andere onderdelen ook van Mountune, dan sluit het mooi op elkaar aan. Voor de meeste power moet je naar Revo gaan, maar ik ga liever iets veiliger zitten met de resultaten van Mountune dan hoe extreem Revo zijn cijfers soms zijn. Persoonlijk dingetje.
 7. martn

  Dragunov's Ford Fiesta MK8 ST Ultimate

  Verstandige keuze. Ik heb hiervoor 2 500 Abarths gehad. Het zijn geweldige wagentjes en heb een zwak voor het merk, maar zou absoluut nooit meer mijn Fiesta ST inruilen voor een Abarth.
 8. martn

  Tuning 95pk MK8

  @Full Led Super Plus in Duitsland is 98. De normale Super is daar 95 E5 en de Super E10 is uiteraard E10. In Nederland is in principe alle 95 E10, maar bijvoorbeeld V-Power of BP Ultimate is 98.
 9. martn

  Tuning 95pk MK8

  Zou een mooi resultaat zijn! Lekker vlot!
 10. martn

  Mijn Fiesta ST

  Dikke bak! 👌
 11. martn

  Ford fiesta Red edition pops and bangs

  De ST heeft knallen op de overrun, maar dat is niet een pops & bangs map. Pops & bangs is gewoon een anti lag. Je turbo kan kapot en je brand de hele katalysator weg. Dus je moet in principe catless gaan als je het nog een beetje heel wilt houden. Nog een nadeel, de hele wereld vindt je een idioot, behalve alle andere tokkies. Maar goed, dat is een keuze.
 12. martn

  MK 7.5 ST-Line

  Ziet er dik uit man, lekker bezig met alle upgrades!
 13. martn

  Tuning

  Lekker bezig geweest! Wel wil ik even ontkrachten dat dippen absoluut niet beter is dan wrappen, voor mensen die hier wellicht ooit tussen twijfelen. Goedkoper is het wel!
 14. martn

  Fiesta ST MK8 M235 Mountune

  Met een oil catch can ben ik zelf niet heel bekend. Wat betreft de veerpootbrug weet ik inderdaad dat hij in België wel te koop is, maar ik zie hem 1% van de tijd die ik met mijn auto besteedt, dus ben ik voor de goedkopere optie gegaan. Je ziet sowieso maar 10% van de hele balk, de rest is verborgen. Als je iemand er op wijst zien ze het pas, anders niet. 😂
 15. martn

  Fiesta ST MK8 M235 Mountune

  Hoi! Nee, ik heb er geen oil catch op. Ja hoor, ik zal eens kijken of me dat binnenkort lukt. De veerpootbrug is de normale versie. De carbon versie wordt in Nederland niet verkocht. Daarnaast vond ik het te duur omdat ze het zelfde effect hebben.
×