Jump to content

martn

Active users
 • Posts

  445
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Voornaam
  Martijn
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

martn's Achievements

Fiesta Senior

Fiesta Senior (7/22)

 1. Auto is nu van iemand in Almelo, dus is zeker in de buurt te vinden!
 2. Ah toeval! Ik ben ook vaker richting de Makro te vinden, altijd richting de snelweg.
 3. Valt nu niet meer te missen haha! Daar zul je me vaker kunnen spotten. Woon daar om de hoek.
 4. @MartinB ik zal zeker mijn bevindingen delen. Onderhuids blijft het tenslotte een Fiesta, dus ik zal hier ook gewoon aanwezig blijven.
 5. Dat denkt iedereen, maar de motor en het onderstel zijn van de Fiesta ST. Natuurlijk voel je dat je in een grotere auto rijdt, maar dit is een kanon hoor. Je kan hier bijna net zo hard mee hoeken. Ik werd vandaag al gebeld door mensen of ik net voorbij kwam, ze zagen een groene Puma. 😂
 6. Qua massa scheelt dat veel meer omdat gewicht over 4 punten verdeeld wordt. Ik geloof zo'n 50kg.
 7. Dan zul je denk ik toch nog iets rustiger met het gas moeten zijn.
 8. Ze zijn van Ford zelf, dus dat is ook de plek om ze te kopen. Dure dingen inderdaad, maar zeker top. Schelen ook een stuk in gewicht vergeleken met de normale velgen.
 9. Als je banden koud zijn dan spinnen ze inderdaad snel op nat wegdek, met goed nat wegdek zul je dat sowieso snel hebben. Hoe oud zijn je banden? Misschien dat je toch wat minder profiel op je banden hebt zitten dan dat je denkt? Met mijn Pilot Super Sport banden heb ik ook heel snel wielspin in de regen, vooral als de banden koud zijn. Ik gebruik meestal zo'n 15% gas, dat gaat prima. Als ik rond de 50% kom dan is het zeker spinnen geblazen.
 10. Mijn Ford Performance velgen en Michelin Pilot Super Sport banden mogen naar iemand anders toe. Ik verkoop ze. Interesse? DM!
 11. Hoi! Omdat ik mijn Fiesta inruil, gaan mijn Ford Performance velgen + Michelin Pilot Super Sport banden onder de auto vandaan. Deze set is vanaf vrijdag 8 oktober te koop. Nieuwprijs per velg is momenteel €310. Banden zitten daarbij niet inbegrepen. Mocht iemand interesse hebben, stuur gerust een DM! https://www.ford-accessoires.nl/ford-performance-parts/wielperformance/performance-wiel-18"/2429876?model=fiesta&year=2017
 12. Als je naar een Focus RS keek heb ik het vermoeden dan het nu dan een Fiesta ST zo zijn? Voor mij zijn er 2 redenen waarom ik een Fiesta ST heb gekozen boven een Focus RS: Verbruik. Ik rijd met mijn MK8 ST gemiddeld 1 op 13. Maar op de snelweg kan ik prima 1 op 18 rijden. Bij een Focus moet je volgens mij geluk hebben om 1 op 10 te rijden. Nieuwer. Voor mij persoonlijk is de Focus RS te oud, met name dan het interieur in vergelijking met mijn MK8. Ik hecht zelf een heleboel waarde aan mijn interieur, CarPlay, stuurverwarming en dat soort kleinigheden. Er is vast een Focus RS te vinden met Sync 3, maar de meeste hebben dat niet.
×
×
 • Create New...