Jump to content

Rowin

Active users
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

About Rowin

 • Birthday 27-10-1989

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Buchten

Previous Fields

 • Voornaam
  Rowin
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Rowin's Achievements

What's a Fiesta ?

What's a Fiesta ? (4/22)

 1. Kan ik niet vergelijken. Zullen zeker verschillen zijn, maar een ding is zeker. De non-as-build instellingen werken volgens de handleiding voor de focus mk4 op mijn fiesta st line x.
 2. Op het focus forum staan een aantal handige changes die ook voor de Fiesta mk8 werken. Staat mooi omschreven en je hoeft niets te programmeren (as build). https://focusclub.nl/index.php?threads/handleidingen-forscan-mk4-compleet-overzicht-pagina-1-post-1.115342/ Zelf heb ik het volgende aangepast: - activeren van het auto alarm incl melding in Ford Pass App - splash screen gewijzigd naar ST - in myview Ford Performance toegevoegd - bij dubbele vergrendeling de toeter een klaar laten gaan - de automatisch airco op het sync scherm, incl de druktoetsen voor de stoel- en stuurwielverwarming. - autolock, automatisch vergrendelen vanaf 20 km/h.
 3. Thx. Ondertussen al het een en ander aangepast met Forscan. Alarm geactiveerd incl melding in Ford Pass App Bij dubbele vergrendeling 1x maal claxson Splash screen naar ST veranderd Ford Performance digitale snelheidsmeter in MyView Autolock Klimaat instellingen in Sync scherm + icoontjes stoel- en stuurwielverwarming op home pagina
 4. Heb misschien een rare vraag. In het instructieboekje staan twee iconen voor het lane assist systeem. Een met een auto over een lijn en een met de auto tussen twee lijnen. Afhankelijk van de instelling zie je het ene of het andere icoontje. Tevens zou de lijnen groen worden in het scherm als het systeem de lijnen herkent. Bij mij verandert dat icoon niet. Het icoon blijft het icoon met de auto over de streep. Tevens blijven de lijnen wit, en pas als ik te kort op een van de lijnen kom kleurt de lijn geel en stuurt de auto tegen. Iemand enig idee waarom dat dit is? Doe ik iets verkeerds?
 5. Heb misschien een rare vraag. In het instructieboekje staan twee iconen voor het lane assist systeem. Een met een auto over een lijn en een met de auto tussen twee lijnen. Afhankelijk van de instelling zie je het ene of het andere icoontje. Tevens zou de lijnen groen worden in het scherm als het systeem de lijnen herkent. Bij mij verandert dat icoon niet. Het blijft het icoon met de auto over de streep. Tevens blijven de lijnen wit, en pas als ik te kort op een van de lijnen kom kleurt de lijn geel en stuurt de auto tegen. Iemand enig idee waarom dat dit is? Doe ik iets verkeerds?
 6. Recent besloten om mijn Candy Blue Edition mk7,5 om te ruilen voor een Desert Island Blue ST-line X mk8 mild hybrid. En wat een beauty it is 😊 o.a. voorzien van adaptieve cruise control, blis, tsr, cross trafic alert, B&O radio/nav en het winter pack. Gistermiddag kon ik hem dan eindelijk ophalen. Was nog even spannend met de noodverordeningen overal. Gelukkig lag de garage hoog en droog. De eerste KMs zitten er op en wat rijdt die lekker. Die mild hybrid is een fijn systeem. Ben benieuwd naar het overall verbruik. Nu, tijdens mijn vakantie, me maar eens verdiepen in forscan en de mods die daarmee mogelijk zijn. Jullie nog tips voor me? 🧐
 7. Hey allemaal, Ik hoop dat mij iemand een advies kan geven. Een paar maanden geleden werkte opeens mijn bluetooth connectie met mijn telefoon en Sync niet meer. Langs de dealer en die heeft toen de Sync module losgekoppeld en opnieuw ingeprikt. Daarmee was het probleem verholpen. Nu, sinds een paar dagen heb ik opnieuw hetzelfde probleem. Mijn telefoon verbindt niet meer met Sync via Bluetooth. Nadat ik de zekering voor een paar minuten heb verwijderd is de bluetooth-connectie weer hersteld. Echter wat nog niet werkt is de USB-aansluiting. Zodra ik een USB-stick inplug krijg ik in het scherm te zien: "USB NIET ONDERSTEUND". Ook andere USB-sticks werken niet en geven dezelfde melding. Voorheen deden deze USB-sticks het gewoon. Sterker nog, op zowel een Macbook als op een Windows PC kan ik de USB-sticks gewoon gebruiken. Wie weet een oplossing voor dit probleem?
 8. Ik zal jullie vast tegenkomen een keer. Weet alleen nog niet waar ik op moet letten 😂
 9. Kuuperke, ik kom uit Gäöl-city 😜
 10. Hallo allemaal, Ik ben Rowin en woon in Zuid Limburg. Ik rij sinds juni 2016 een Candy Blue Edition Fiesta mk7.5 met veel plezier. Sinds de aankoop heb ik 49.500 km gereden met mijn Fiesta. Hier een aantal foto‘s van mijn beauty. Allemaal veel rij plezier!
×
×
 • Create New...