Jump to content
Fiestaclub.nl

Jps

Active users
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

About Jps

 • Rank
  What's a Fiesta ?

Previous Fields

 • Voornaam
  Jps
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Rood

Recent Profile Visitors

175 profile views
 1. Op de tweede foto zie je ook een klein gaatje in het glas of niet?
 2. Jps

  Hoger afstellen dimlicht

  Nee de andere op de andere foto.
 3. Jps

  Hoger afstellen dimlicht

  De plastic waar de inbussleutel in moet.
 4. Jps

  Olie lekkage

  Is het geen stuurbekrachtiging olie
 5. Kun je sync 3 ook niet updaten met WiFi ?
 6. Jps

  TPMS sensoren aanmelden

  Ik heb dat toch ook al hierboven geschreven dat ik het volgens de beschrijving van het boekje heb gedaan. En dat je dan de sensoren zelf inleerd en niet naar de dealer hoeft.
 7. Ik heb het bij de ford garage gevraagd en er is niets aan af te stellen. de sproeiers moeten bij mij een cm of 8 a 10 hoger op de ruit sproeien. zal zelf eens kijken of ik de sproeiers wat hoger krijg. heeft hier niemand meer last van?
 8. Hallo, Weet er iemand hoe je de ruitensproeier van de fiesta mk8 kunt afstellen? Ik wil hem wat hoger zetten, heb al met een naald geprobeerd maar dat gaat niet is er soms een andere manier?
 9. Hallo, weet iemand hoe je de ruitensproeier van de fiesta mk8 kunt afstellen? Ik wil hem wat hoger zetten, heb al met een naald geprobeerd maar dat gaat niet is er soms een andere manier?
 10. Jps

  TPMS sensoren aanmelden

  Zoals hierboven beschreven heb ik het gedaan bij mijn MK 8 met de winterset. En heb verder geen problemen gehad met lampjes of waarschuwingspiepjes die aangaan.
 11. Jps

  Hoog verbruik

  Rij sinds oktober een mk 8 automaat en het verbruik is tussen de 1 op 13 en 1 op 14 bij mij. Wel is het verbruik op de boordcomputer vrij nauwkeurig want dat cijfer is nagenoeg het zelfde als het uitgerekend cijfer. Ik denk dat als de auto wat ingelopen is en de temperaturen van de zomer omhoog gaan het verbruik wel wat beter wordt. Met de mk 7.5 automaat reed ik 1 op 15.5 gemiddeld maar die is ook weer 100 kg minder zwaar.
 12. Ik zou helemaal niets bestellen de dealer moet dit oplossen er zit toch 2 jaar garantie op de auto!! Want het is toch aannemelijk dat die gasveren langer mee gaan dan 2 jaar toch.
 13. Jps

  mybluefin chiptuning

  Nee want je kunt de orginele map terug zetten. kijk maar eens op hun site mybluefin.co.uk daar kun je lezen hoe het allemaal werkt.
 14. Jps

  mybluefin chiptuning

  Als ik het zou willen doen zou ik niet kiezen om het er eenmalige erop laat zetten bij een mybluefin dealer, het kost het maar een klein beetje minder dan dat je een bluefin apparaat in Engeland besteld. Met dat apparaat kun je de orginele mapping waarden in het apparaat opslaan en bewaren en de tuning waarden in de auto, ook kun je naderhand zonder problemen de orginele waarden weer terug zetten als je voor een onderhoudsbeurt naar een dealer gaat. Kun je na de beurt er de tuning waarden er weer op zetten.
 15. Jps

  Ook ik aan de mk8 ST-Line

  Ik heb de de knop om het start stop systeem uit te zetten vast gezet in de uit stand met een klein pinnetje. Dan blijft het start stop ook uit. En hoef je niet iedere rit die knop weer in te duwen.
×