Jump to content

Jps

Active users
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

About Jps

 • Rank
  What's a Fiesta ?

Previous Fields

 • Voornaam
  Jps
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Rood

Recent Profile Visitors

277 profile views
 1. Hallo, zou er iemand in de buurt van Someren tegen betaling mijn navigatie kunnen updaten? Ik krijg het niet voor elkaar, het gaat om een fiesta van 2018. bvd
 2. Op de tweede foto zie je ook een klein gaatje in het glas of niet?
 3. Nee de andere op de andere foto.
 4. De plastic waar de inbussleutel in moet.
 5. Is het geen stuurbekrachtiging olie
 6. Kun je sync 3 ook niet updaten met WiFi ?
 7. Ik heb dat toch ook al hierboven geschreven dat ik het volgens de beschrijving van het boekje heb gedaan. En dat je dan de sensoren zelf inleerd en niet naar de dealer hoeft.
 8. Ik heb het bij de ford garage gevraagd en er is niets aan af te stellen. de sproeiers moeten bij mij een cm of 8 a 10 hoger op de ruit sproeien. zal zelf eens kijken of ik de sproeiers wat hoger krijg. heeft hier niemand meer last van?
 9. Hallo, Weet er iemand hoe je de ruitensproeier van de fiesta mk8 kunt afstellen? Ik wil hem wat hoger zetten, heb al met een naald geprobeerd maar dat gaat niet is er soms een andere manier?
 10. Hallo, weet iemand hoe je de ruitensproeier van de fiesta mk8 kunt afstellen? Ik wil hem wat hoger zetten, heb al met een naald geprobeerd maar dat gaat niet is er soms een andere manier?
 11. Zoals hierboven beschreven heb ik het gedaan bij mijn MK 8 met de winterset. En heb verder geen problemen gehad met lampjes of waarschuwingspiepjes die aangaan.
 12. Rij sinds oktober een mk 8 automaat en het verbruik is tussen de 1 op 13 en 1 op 14 bij mij. Wel is het verbruik op de boordcomputer vrij nauwkeurig want dat cijfer is nagenoeg het zelfde als het uitgerekend cijfer. Ik denk dat als de auto wat ingelopen is en de temperaturen van de zomer omhoog gaan het verbruik wel wat beter wordt. Met de mk 7.5 automaat reed ik 1 op 15.5 gemiddeld maar die is ook weer 100 kg minder zwaar.
 13. Ik zou helemaal niets bestellen de dealer moet dit oplossen er zit toch 2 jaar garantie op de auto!! Want het is toch aannemelijk dat die gasveren langer mee gaan dan 2 jaar toch.
 14. Nee want je kunt de orginele map terug zetten. kijk maar eens op hun site mybluefin.co.uk daar kun je lezen hoe het allemaal werkt.
 15. Als ik het zou willen doen zou ik niet kiezen om het er eenmalige erop laat zetten bij een mybluefin dealer, het kost het maar een klein beetje minder dan dat je een bluefin apparaat in Engeland besteld. Met dat apparaat kun je de orginele mapping waarden in het apparaat opslaan en bewaren en de tuning waarden in de auto, ook kun je naderhand zonder problemen de orginele waarden weer terug zetten als je voor een onderhoudsbeurt naar een dealer gaat. Kun je na de beurt er de tuning waarden er weer op zetten.
×
×
 • Create New...