Jump to content

Gio

Active users
 • Posts

  434
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Interests
  Anime en auto's en dat soort zooi

Previous Fields

 • Voornaam
  Giovannie
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Rood

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Gio's Achievements

Fiesta Senior

Fiesta Senior (7/22)

 1. Veel plezier met de mk8 ESTE ๐Ÿ˜Ž Had zelf afgelopen jaar met aanschaf van die van mij ook veel plannen (ideeen) maar momenteel rijd ik nog helemaal stock en nog geen spijt van. Mag wel weer wat beter weer worden zodat onze dakramen open kunnen ๐Ÿ˜ก.
 2. Goeie keuze, welkom bij de ST club
 3. Ik heb ze er ook op zitten op mijn ST velgen. Wat Martijn aangeeft is de Fiesta hier niet zo diefstal gevoelig, maar de gok waag je liever niet. Dan maar een paar tientjes voor bouten. Overigens wordt er hier in de omgeving wel mega veel gejat, vooral koplampen bij mercedesen. Belachelijk eigenlijk wat die tokkies allemaal loskrijgen in een kleine 5 minuten of minder zelfs.
 4. Mooie auto's die nieuwe focus'en! Suc6 met je zoektocht!
 5. Dat zijn geen misselijke prijzen voor die dingen nondeju. Misschien maar gewoon keertje langs een detailer zelf brengen ๐Ÿ˜‚ ipv dat ik sta te kloten bij een wasbox.
 6. Lees een hoop maar wat ik nog niet zie is linkjes naar polijst machines ๐Ÿ˜ˆ. Afgelopen jaar redelijk lam gepoetst met de handen, schiet niet op als je 3 lagen wilt aanbrengen. Wil wel een keertje een draadloze polijster op de kop tikken. Kzie vanalles vanaf een 50~ euro tot 200+ euro. Ik zie ook een optie v Meguiars om op een boormachine te zetten, en laat ik die nou wel hebben. Opties opties!
 7. Veel plezier met de nieuwe aanschaf! Nog ff wachten op wat beter weer om te scheuren!
 8. Gio

  Newbie

  Welkom, suc6 met je zoektocht!
 9. Als ik het goed begrijp is deze versie dus (origineel) niet hetzelfde als de performance versie zoals die in de UK geleverd is? Op een paar kleine dingen na die je zelf aangepast hebt zoals de schroefset? Zeker weten een vette kleur!
 10. Hahaha! Mooi mooi! Ik rijd vaak al om 6 uur sochtends aan richting werk, dus misschien niet z'n leuk ding voor de buren . Had je al ergens een sound-clip/video geplaatst? Anders ben ik daar wel benieuwd naar!
 11. Nice. Zag het al eerder voorbij komen op Instragram! Dit is over een jaar of 2-3 toch ook wel mijn streven. De milltek kijkt inderdaad een stuk dikker dan de standaard uitlaat, klinkt ook een stuk dikker wat ik mij kan herinneren.
 12. Welkom! ff een tech-tip video van JaysTwoCents bekijken zie ik ๐Ÿ˜‚
 13. Mooie velgjes, goeie koop!
 14. Uploaden naar een img share website zoals imgur.com. Eenmaal geupload linkje van de afbeelding kopiรซren en in de window van een post typen hiero rechts onder op insert other media klikken. Dan kies je natuurlijk insert img from URL en voilร ! En welkom natuurlijk ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜Ž
 15. Lekker zn intercooler. Kijkt ook altijd vet als je door de grill heen spiekt. Ben ook wel benieuwd wat je gaat merken als de temperaturen wat hoger worden weer.
ร—
ร—
 • Create New...