Jump to content

Gio

Active users
 • Posts

  436
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Interests
  Anime en auto's en dat soort zooi

Previous Fields

 • Voornaam
  Giovannie
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Rood

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Gio's Achievements

Fiesta Senior

Fiesta Senior (7/22)

 1. \o Druk 2021 gehad en forum helemaal vergeten totdat ik notification kreeg van andere topic. Kleine ''update''. Auto staat er nog hetzelfde voor als eind 2020, op de hogere KM stand na. Geen gekke dingen gehad afgelopen jaar, grote beurt gekregen en de bandjes vervangen. Had geluk bij de dealer en kon een setje 17' MK8 ST velgen met winterbanden op de kop tikken voor 400 euro. Die zitten er momenteel onder. Verder helemaal niks. Ergens nog wel de drive om dingen te veranderen, vooral de maxton kit e/d. Maar afgelopen jaar eerste woning gekocht dus centen zijn allemaal naar andere dingen gegaan. Auto eigenlijk alleen voor woon-werk verkeer nu en haal makkelijk de 600+ km op 1 tank, dus niet geheel ontevreden om hem dagelijks te gebruiken. Vandaar ook deels de reden om hem gewoon bone stock te houden, mocht hij de deur uit gaan in de toekomst is het in ieder geval een ST die niks geleden heeft. Volgende wordt waarschijnlijk toch electrisch ivm mogelijkheden via werk, dus nu nog ff genieten van het geluid dat deze 3 cyl maakt.
 2. Zelf richting de 36000 momenteel nog geen problemen gehad. Afgelopen zomer nieuwe zomerbanden op gezet maar geen Michelin. Dealer kwam met yokohama aan scheelde beste wat in prijs maar kan niet zeggen dat ik heel veel verschil merkte met duurder Michelin. Miss alleen als het zeik nat was. Remblokken voel ik ook aan komen volgende keer. Rijd nog steeds helemaal stock en zit gemiddeld op de 6.4/100 km laatste maanden (1 op de 15.6). Moet zeggen dat ik ook vrij rustig rijd en het is voornamelijk woon werk verkeer. Blijf van de auto genieten. Al denk ik persoonlijk wel dat de volgende electrisch wordt 🥸
 3. Veel plezier met de mk8 ESTE 😎 Had zelf afgelopen jaar met aanschaf van die van mij ook veel plannen (ideeen) maar momenteel rijd ik nog helemaal stock en nog geen spijt van. Mag wel weer wat beter weer worden zodat onze dakramen open kunnen 😡.
 4. Ik heb ze er ook op zitten op mijn ST velgen. Wat Martijn aangeeft is de Fiesta hier niet zo diefstal gevoelig, maar de gok waag je liever niet. Dan maar een paar tientjes voor bouten. Overigens wordt er hier in de omgeving wel mega veel gejat, vooral koplampen bij mercedesen. Belachelijk eigenlijk wat die tokkies allemaal loskrijgen in een kleine 5 minuten of minder zelfs.
 5. Mooie auto's die nieuwe focus'en! Suc6 met je zoektocht!
 6. Dat zijn geen misselijke prijzen voor die dingen nondeju. Misschien maar gewoon keertje langs een detailer zelf brengen 😂 ipv dat ik sta te kloten bij een wasbox.
 7. Lees een hoop maar wat ik nog niet zie is linkjes naar polijst machines 😈. Afgelopen jaar redelijk lam gepoetst met de handen, schiet niet op als je 3 lagen wilt aanbrengen. Wil wel een keertje een draadloze polijster op de kop tikken. Kzie vanalles vanaf een 50~ euro tot 200+ euro. Ik zie ook een optie v Meguiars om op een boormachine te zetten, en laat ik die nou wel hebben. Opties opties!
 8. Veel plezier met de nieuwe aanschaf! Nog ff wachten op wat beter weer om te scheuren!
 9. Gio

  Newbie

  Welkom, suc6 met je zoektocht!
 10. Als ik het goed begrijp is deze versie dus (origineel) niet hetzelfde als de performance versie zoals die in de UK geleverd is? Op een paar kleine dingen na die je zelf aangepast hebt zoals de schroefset? Zeker weten een vette kleur!
 11. Hahaha! Mooi mooi! Ik rijd vaak al om 6 uur sochtends aan richting werk, dus misschien niet z'n leuk ding voor de buren . Had je al ergens een sound-clip/video geplaatst? Anders ben ik daar wel benieuwd naar!
 12. Nice. Zag het al eerder voorbij komen op Instragram! Dit is over een jaar of 2-3 toch ook wel mijn streven. De milltek kijkt inderdaad een stuk dikker dan de standaard uitlaat, klinkt ook een stuk dikker wat ik mij kan herinneren.
 13. Welkom! ff een tech-tip video van JaysTwoCents bekijken zie ik 😂
 14. Mooie velgjes, goeie koop!
×
×
 • Create New...