Jump to content

Crizz

Fiestaclub +
 • Posts

  138
 • Joined

 • Last visited

About Crizz

 • Birthday December 4

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Vaassen

Previous Fields

 • Voornaam
  Cristian
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Crizz's Achievements

Fiesta Junior

Fiesta Junior (6/22)

 1. Inmiddels maar naar de Ford dealer gereden. De Fiesta gaf 3 foutcodes waarvan twee niet waren te resetten en steeds terug kwamen. (U2101) De andere code, gaf een foutmelding in het navigatie/sync display. Deze is gereset. Het probleem lijkt nu te zijn verholpen, de radio springt niet meer aan en is verbinden met bluetooth als de auto uit en op slot is niet meer mogelijk.
 2. Hallo Allemaal, Sinds gisteren heb ik een raar probleem. Mijn standaard Sony autoradio gaat uit zich zelf spontaan aan als de auto volledig is afgesloten. Ook kan ik via bluetooth verbinden met Sync als de auto volledig is afgesloten en de radio uit is. De auto is voor een kleine reparatie aan de achterbumper bij de garage geweest, maar het lijkt mij sterk dat het hiermee te maken kan hebben. Iemand een idee hoe dit kan ontstaan dan wel te verhelpen is? Groet, Cris
 3. Als je op RADIO drukt, kun je dan naar DAB+? Zo niet, dan heb je een DAB+ radio module nodig. Heb ik via de onderdelenlijn besteld, aangesloten en het werkt super.
 4. Bedankt allemaal! Probleem lag hem in het koelsysteem, ergens zit een heel klein lek, zo klein dat het nergens terug te vinden is met het blote oog. Alles is kurkdroog. De motor kwam wel keurig op temperatuur en werd ook niet warmer dan normaal. Binnentemperatuursensor was het in dit geval dus niet.
 5. Hallo, Beste wensen voor 2020 allemaal! Mijn Fiesta Mk7.5 uit 2015 heeft sinds kort z'n eerste probleem. Sinds kort blaast mijn verwarming helemaal geen warme lucht meer, maar alleen koude lucht ongeacht welke temperatuur ik selecteer. Het begon met een afwisseling van warme en koude lucht, maar nu alleen nog maar koud. Gezien de huidige temperaturen buiten, is rijden niet echt comfortabel. Iemand zo enig idee wat er mogelijk defect zou kunnen zijn? Thx!
 6. Aangeboden: Originele Sony auto radio module (zonder DAB+ en bedieningspaneel) €50,-
 7. Dankzij @Relis die het e.e.a. had uitgezocht m.b.t. de DAB+ radio serie nummers, heb ik een originele Sony radio met DAB+ op de kop. kunnen tikken. DAB+ is eindelijk feit! Nooit meer FM!
 8. We gaan langzaam verder, inmiddels de cuphouders voorzien van blauwe LEDjes dankzij de duidelijke how-to van @Tim.A. En de gasveren voor de kofferbak klep zijn geïnstalleerd.
 9. Helaas, de Fiesta is nog steeds chagerijnig..
 10. Er komt geen lucht uit als ik de tankklep openen en de afsluiter in druk... heb hem nu open staan... kijken of die het er mee eens is of niet..
 11. Ah.. het geluid komt achter nabij de tank ingang vandaan.. vandaag weer stuk gereden (100km) en nu de auto weer voor de veranda staat komt het grommetje zo nu en dan weer naar buiten.
 12. Bedankt! Waar vind ik de klep van het expansievat?
 13. Hallo allemaal, Omdat ik eigenlijk nooit naast mijn Fiesta zit, hoor ik nu een geluidje nu de Fiesta naast mij staat op het vakantie adres. Als de Fiesta is afgesloten, maakt hij af en toe een soort van brom geluidje, brrrr net als of die wat chagrijnig bromt doordat ie in de zon staat. Iemand enig idee wat dit kan zijn/is? Groet Cris
 14. Automatische veren voor de kofferbak zijn besteld! Nu even geduld op de levering, heb wel duidelijk omschreven niet die met chrome koppen te willen. We gaan het tot zien. Deze zijn besteld n.a.v. @Tim.A https://schaefer-metallverarbeitung-shop.com/epages/39704e8e-6cb4-4ceb-8548-a5d41479d6a7.sf/secabe905f676/?ObjectPath=/Shops/39704e8e-6cb4-4ceb-8548-a5d41479d6a7/Products/2014019&#ProductRatings&ClassicView=1
×
×
 • Create New...