Jump to content
Fiestaclub.nl

Crizz

Fiestaclub +
 • Content Count

  136
 • Joined

 • Last visited

About Crizz

 • Rank
  Fiesta Junior
 • Birthday December 4

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Vaassen

Previous Fields

 • Voornaam
  Cristian
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Als je op RADIO drukt, kun je dan naar DAB+? Zo niet, dan heb je een DAB+ radio module nodig. Heb ik via de onderdelenlijn besteld, aangesloten en het werkt super.
 2. Bedankt allemaal! Probleem lag hem in het koelsysteem, ergens zit een heel klein lek, zo klein dat het nergens terug te vinden is met het blote oog. Alles is kurkdroog. De motor kwam wel keurig op temperatuur en werd ook niet warmer dan normaal. Binnentemperatuursensor was het in dit geval dus niet.
 3. Hallo, Beste wensen voor 2020 allemaal! Mijn Fiesta Mk7.5 uit 2015 heeft sinds kort z'n eerste probleem. Sinds kort blaast mijn verwarming helemaal geen warme lucht meer, maar alleen koude lucht ongeacht welke temperatuur ik selecteer. Het begon met een afwisseling van warme en koude lucht, maar nu alleen nog maar koud. Gezien de huidige temperaturen buiten, is rijden niet echt comfortabel. Iemand zo enig idee wat er mogelijk defect zou kunnen zijn? Thx!
 4. Crizz

  Originele Sony auto radio

  Aangeboden: Originele Sony auto radio module (zonder DAB+ en bedieningspaneel) €50,-
 5. Dankzij @Relis die het e.e.a. had uitgezocht m.b.t. de DAB+ radio serie nummers, heb ik een originele Sony radio met DAB+ op de kop. kunnen tikken. DAB+ is eindelijk feit! Nooit meer FM!
 6. We gaan langzaam verder, inmiddels de cuphouders voorzien van blauwe LEDjes dankzij de duidelijke how-to van @Tim.A. En de gasveren voor de kofferbak klep zijn geïnstalleerd.
 7. Crizz

  Chagrijnige Fiesta?

  Helaas, de Fiesta is nog steeds chagerijnig..
 8. Crizz

  Chagrijnige Fiesta?

  Er komt geen lucht uit als ik de tankklep openen en de afsluiter in druk... heb hem nu open staan... kijken of die het er mee eens is of niet..
 9. Crizz

  Chagrijnige Fiesta?

  Ah.. het geluid komt achter nabij de tank ingang vandaan.. vandaag weer stuk gereden (100km) en nu de auto weer voor de veranda staat komt het grommetje zo nu en dan weer naar buiten.
 10. Crizz

  Chagrijnige Fiesta?

  Bedankt! Waar vind ik de klep van het expansievat?
 11. Hallo allemaal, Omdat ik eigenlijk nooit naast mijn Fiesta zit, hoor ik nu een geluidje nu de Fiesta naast mij staat op het vakantie adres. Als de Fiesta is afgesloten, maakt hij af en toe een soort van brom geluidje, brrrr net als of die wat chagrijnig bromt doordat ie in de zon staat. Iemand enig idee wat dit kan zijn/is? Groet Cris
 12. Crizz

  Voorstellen

  Welkom!
 13. Automatische veren voor de kofferbak zijn besteld! Nu even geduld op de levering, heb wel duidelijk omschreven niet die met chrome koppen te willen. We gaan het tot zien. Deze zijn besteld n.a.v. @Tim.A https://schaefer-metallverarbeitung-shop.com/epages/39704e8e-6cb4-4ceb-8548-a5d41479d6a7.sf/secabe905f676/?ObjectPath=/Shops/39704e8e-6cb4-4ceb-8548-a5d41479d6a7/Products/2014019&#ProductRatings&ClassicView=1
 14. Crizz

  Fiesta MK7.5 Black edition voorstellen

  Welkom, goede switch, ik ging ook van Fiat naar Ford.
 15. Crizz

  Fiesta St

  Welkom!
×