Jump to content

M@rio

Active users
 • Posts

  35
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Voornaam
  Mario
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

M@rio's Achievements

What's a Fiesta ?

What's a Fiesta ? (4/22)

 1. Nou wat hij vertelde was dat er geen navigatie op zit, de Ford App is niet te gebruiken en wat er eventueel nog minder op zou zitten. Dit gaat hem niet worden. Dat wordt een grondige controle ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ก
 2. Vandaag belletje gehad van de verkoper. Bouwdatum zou 19/8/ worden,volgende belletje was het,auto is binnen op 12/8 bij de dealer. Er werd wel bij verteld dat de afgeleverde auto's en specifiek de St Line zonder navigatie (sync 3) worden geleverd. Indien als optie besteld. Geen chips voor te krijgen, omdat in de St dit standaard zou zitten was/is geen antwoord op te geven. Kortom,tis weer eens mooi kloten bij Ford. Wordt wel compensatie van 500 รก 750 geboden. Heb zo'n klein vermoeden dat er binnenkort bij de Ford in Tilburg een groene St wordt aangeboden. Wat een gezeik eigenlijk toch na 8 maanden wachten. We gaan het zien.
 3. Je kunt er weinig aan veranderen toch. Ik snap je helemaal,heb de dealer eens ff gebeld maar die is niet bekend met het uit productie nemen van de ST. Ze hebben totaal geen idee wanneer er iets geleverd gaat worden. Reken maar nergens meer op dit jaar. ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ก Succes met je nieuwe auto. ๐Ÿš—๐Ÿš—๐Ÿš—
 4. Prettig dat ie eindelijk klaar is en binnenkort op transport gaat naar de dealer. Echt leuk is het niet meer om een nieuwe auto te bestellen in deze tijd. Maar ja een geluk,schrijf al 6 maanden niets meer af. Bedankt voor je reactie en nog ff volhouden,veel geluk met je fiesta.
 5. Weet iemand hoe het staat met het bouwen van de huidige ST,wordt er eigenlijk wel iets gemaakt daar in koln. Ik weet dat ie in de wacht staat,meer info is er niet bekend. December besteld ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ก Duurt wel erg lang deze x.
 6. Jij hebt zelf de Puma st,gaaf hoor. Ik ga op jou mening af en inderdaad nu maar wachten. Mocht ik hem hebben laat ik het nog weten. Bedankt. ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
 7. Dank je wel Martijn,was er zelf echt van overtuigd tot we het op papier gingen zetten. Toen sloeg de twijfel wel toe,er zijn geen stalen van beschikbaar bij Ford Breda,heb er wel eens 2 gezien in Belgiรซ ( Puma st) en die waren wel gaaf om te zien. Moest nu echt van foto's afgaan en dat geeft toch niet echt de juiste kleur weer. Dan maar een rode dacht ik,maar daar is elke uitvoering in te koop ๐Ÿ˜•. Ik ben toch maar voor het groen gegaan omdat dat toch wel de juiste is denk ik,was ook helemaal weg van de focus rs in het groen destijds. Nog ff wachten en dan weet ik het. ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
 8. Vandaag ook een st x besteld. Ben deze x maar eens voor wat anders gegaan,mean green gaat het worden. Na 3 zonder sper wil ik de laatste st met sper,leeftijd begint ook mee te spelen. Best wel in twijfel gestaan of de Puma 155 pk of deze. Levering waarschijnlijk eind April of Mei. We gaan het zien.
 9. Het is schijnbaar het inschakelen van de brandstofpomp,geluid komt bij het rechter achterwiel vandaan. Eigenlijk nooit iets gehoord sinds 2 weken.
 10. Ik heb nu sinds 2 weken een geluid waargenomen bij het ontgrendelen van de auto. Met dit euvel naar van mossel in Tilburg gegaan en uitgelegd wat het probleem was, kwam na 20 minuten wachten de chef werkplaats aangewaaid. Na diverse x het laten horen wat en waar het vandaan komt is de conclusie kort: het inschakelen van de brandstofpomp..... Kan geen kwaad en alle st modellen hebben dit. Pfffffffff,heb nu de 3e st onderhanden en heb dit nog nooit gehoord. Zijn er ander gebruikers die dit euvel ook hebben of meegemaakt hebben ? Misschien een van jullie een andere mening,want ik vind dit maar een vreemd verhaal. Auto is nu 8 maanden in gebruik,10000 km gelopen. Bedankt alvast voor jullie reacties of mening.
 11. Hoi Marco, Had hetzelfde als jou besteld en nu vandaag ontvangen. 1e zending was ook in Zwitserland afgeleverd en getekend door A Jansen. ๐Ÿ˜  Moest nog wel ff 17,50 aan invoerrechten en administratie bij betalen. Maar goed het is zo. Wil je aub eens hier laten weten hoe het monteren van de lichten in zijn werk ging. Heb wel wat gezien op YouTube maar hoor of lees het liever van iemand uit de praktijk. Bedankt alvast, Mario
 12. Bij deze een update status pakketje autobeam via DPD Om te lachen,18 januari besteld en 5 februari afgeleverd bij de heer A Jansen in Zwitserland. Wat moet je ermee. ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜  Ze gaan het weer uitzoeken bij die geweldige firma. Wat een zooi daar. Wacht het maar weer af.
 13. Heb de hoop maar opgegeven dat het op korte termijn wordt geleverd. Ligt al 12 dagen in het depot van DPD. Volgens DPD hebben ze 5 werkdagen nodig om te leveren. Het zal wel,niet echt geloofwaardig meer. Via MasterCard geld maar terug zien te krijgen ter zijner tijd. Bestel voorlopig niets meer in de uk.
 14. Ook hier hetzelfde verhaal met autobeam,25 januari aangekomen bij het depot van DPD. Diverse x contact gehad met DPD, wordt je ook niet wijzer van. Afwachten maar helaas. Weet iemand hoe je in contact kan komen met autobeam is volgens mij alleen mogelijk via Facebook wat ik begrijp. Adres of telefoonnummer is nergens te vinden. Bedankt alvast.
ร—
ร—
 • Create New...