Jump to content

M@rio

Active users
 • Posts

  28
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Voornaam
  Mario
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

M@rio's Achievements

What's a Fiesta ?

What's a Fiesta ? (4/22)

 1. Vandaag ook een st x besteld. Ben deze x maar eens voor wat anders gegaan,mean green gaat het worden. Na 3 zonder sper wil ik de laatste st met sper,leeftijd begint ook mee te spelen. Best wel in twijfel gestaan of de Puma 155 pk of deze. Levering waarschijnlijk eind April of Mei. We gaan het zien.
 2. Het is schijnbaar het inschakelen van de brandstofpomp,geluid komt bij het rechter achterwiel vandaan. Eigenlijk nooit iets gehoord sinds 2 weken.
 3. Ik heb nu sinds 2 weken een geluid waargenomen bij het ontgrendelen van de auto. Met dit euvel naar van mossel in Tilburg gegaan en uitgelegd wat het probleem was, kwam na 20 minuten wachten de chef werkplaats aangewaaid. Na diverse x het laten horen wat en waar het vandaan komt is de conclusie kort: het inschakelen van de brandstofpomp..... Kan geen kwaad en alle st modellen hebben dit. Pfffffffff,heb nu de 3e st onderhanden en heb dit nog nooit gehoord. Zijn er ander gebruikers die dit euvel ook hebben of meegemaakt hebben ? Misschien een van jullie een andere mening,want ik vind dit maar een vreemd verhaal. Auto is nu 8 maanden in gebruik,10000 km gelopen. Bedankt alvast voor jullie reacties of mening.
 4. Hoi Marco, Had hetzelfde als jou besteld en nu vandaag ontvangen. 1e zending was ook in Zwitserland afgeleverd en getekend door A Jansen. 😠 Moest nog wel ff 17,50 aan invoerrechten en administratie bij betalen. Maar goed het is zo. Wil je aub eens hier laten weten hoe het monteren van de lichten in zijn werk ging. Heb wel wat gezien op YouTube maar hoor of lees het liever van iemand uit de praktijk. Bedankt alvast, Mario
 5. Bij deze een update status pakketje autobeam via DPD Om te lachen,18 januari besteld en 5 februari afgeleverd bij de heer A Jansen in Zwitserland. Wat moet je ermee. 😠😠 Ze gaan het weer uitzoeken bij die geweldige firma. Wat een zooi daar. Wacht het maar weer af.
 6. Heb de hoop maar opgegeven dat het op korte termijn wordt geleverd. Ligt al 12 dagen in het depot van DPD. Volgens DPD hebben ze 5 werkdagen nodig om te leveren. Het zal wel,niet echt geloofwaardig meer. Via MasterCard geld maar terug zien te krijgen ter zijner tijd. Bestel voorlopig niets meer in de uk.
 7. Ook hier hetzelfde verhaal met autobeam,25 januari aangekomen bij het depot van DPD. Diverse x contact gehad met DPD, wordt je ook niet wijzer van. Afwachten maar helaas. Weet iemand hoe je in contact kan komen met autobeam is volgens mij alleen mogelijk via Facebook wat ik begrijp. Adres of telefoonnummer is nergens te vinden. Bedankt alvast.
 8. Oooh licht geraakt vermoed ik zo. Zou de kennis maar ergens anders gaan zoeken dan. Btw Leon fiesta heeft wel gelijk hoor.
 9. Ja hoor we hebben een blije rijder. Veel succes ermee. Mk 8 automaat. Hoe worstel ik mij hier doorheen.
 10. Vind het verbruik ook helemaal niet belangrijk,heb er nu 3100 km op staan en zit meen ik op een 1:9,8 per liter. Als ie leeg is ga ik weer tanken. Heb ondertussen wel ondekt dat als je na het starten gelijk 2x op de mode knop drukt hij gelijk in de sportstand staat. Rij nu alleen nog maar op de sportstand en dan omzeil je de cylinderuitschakeling.
 11. Hoi Martijn. Perfect gedaan,was toch een lelijke deuk zo in de vouw. Hoop voor je dat ze er nu eens van af kunnen blijven. Succes ermee.
 12. Piet, wij bedoelen dus als de cylinderuitschakeling in werking treed het geen rijden is met die auto. Bij de ford kunnen of willen ze niet de software veranderen dat je dat systeem uit kunt zetten en dat ie altijd op de 3 cylinders loopt. Kunt niet altijd trappen met de auto. Er moet toch een manier zijn om dat zo in te stellen dat het niet meer werkt,denk ik. Ford werkt hier nog niet aan mee omdat ze anders niet meer aan de verplichte uitstoot komen zoals opgegeven wat ik ook wel weer snap,type goedkeuring etc. We gaan het zien,dan maar 100 in zijn 2 of zoiets,150 in 3 of 200 in 4. 🤓🤓🤓
 13. Hoi Martijn, zie aan je foto dat jij dezelfde hebt als ik,bij mij is het ook als je rustig rijd in de 4e versnelling etc. Het is alleen maar merkbaar sls de cylinderuitschakeling in werking treed. Probeer het maar eens,ik vind het erg vervelend. Mocht het zo zijn ga dan ook naar je dealer terug en leg het daar maar voor want volgens mijn dealer hebben ze het allemaal. Hoe meer meldingen dan moeten ze bij ford er wel iets aan haan doen Dank voor je reactie.
 14. Ik hoop dat je het bij het rechte eind hebt. Heb jij iets waar dit terug is te vinden want bij de dealer wist/weet men niet dat er iets tegen te doen is op korte termijn en dat het geen hoge prioriteit heeft bij ford nl Relevant aan het type motor. Maar het is toch knap vervelend
×
×
 • Create New...