Jump to content

Tim.A

Active users
 • Posts

  530
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Tim.A

 1. Haha, moa valt wel mee hoor. Ik heb sws het led upgrade pakket erop zitten en de rest (knipperlichten en achteruitrijlichten) heb ik zelf vervangen door leds, was vrij makkelijk te doen. Tis vooral met Citroën en Renault dat het bijna onmogelijk is om iets zelf te doen. Ik ken de problematiek van Peugeot, maar we zullen zien vooralsnog doet die het goed. Was ook niet mijn 1e keuze maar dit kwam gewoon het beste uit.
 2. He allemaal ! De Fiesta is verkocht! Na veel wikken en wegen toch maar de knoop doorgehakt. Altijd super veel plezier gehad ermee en vond het geen leuke keuze, maar hij was gewoonweg te klein. Wel nog gezocht naar een Focus Station, maar uiteindelijk is de nieuwe ride een Peugeot 308 SW geworden met alle mogelijke opties en panoramadak, leuk voor de kleine 😁. Bedankt voor alle reacties uit het verleden en wellicht tot ooit ! PS: Ik heb nog een smoke 3e remlicht te koop.
 3. Vermoed van wel, niet 100% zeker.
 4. Wegens verkoop auto onderstaande te koop aangeboden. Auto zelf gaat dus origineel weg. Prijzen zijn ex verzendkosten ! Bonnet gas struts van Dark Ice Designs Prijs: €30,- Dit zijn de V2.0 dus de met de stabielere montageplaten. Kofferbak vering - schaefer-metallverarbeitung (zodat kofferbak automatisch open gaat) Prijs: €30,- Ik heb ze ooit mat zwart gespoten, begint een beetje los te laten, doet niet af aan de werking. Even met zwarte verf erover en zijn weer mooi in kleur. Ze werken nog prima, ook in de winter. 3e remlicht "smoke" Prijs: €15,- Ik ben er mee door de keuring gekomen in België dus zou geen problemen moeten opleveren.
 5. Hierbij verkoop ik mijn Fiesta (met enige pijn in het hart) gezien de gezinsuitbreiding toch een grotere auto nodig, dus voor een station gegaan. LET OP: Belgische auto ! Bouwjaar: 2015 KM stand: 139.xxx Prijs € 5900,- Inc. set wintervelgen. Auto is weer orgineel, dus de led lampjes / kofferbakvering / gasvering motorkap zijn er uit gehaald en weer de originele terug geplaatst. De accesoires verkoop ik los. De blauwe sfeerverlichting (i.p.v. standaard rode) die blijft uiteraard. Meer details zie: https://www.autoscout24.nl/aanbod/-5bafe1cb-7a2e-b507-e053-0100007fcc63?utm_source=web-share&utm_medium=copy&utm_campaign=share
 6. Tim.A

  Nieuwe Lid

  Welkom ! Als het van die kant kom dan is het kans dat het je spanrol is of waterpomp. Gewoon eens laten nakijken bij een garage. Wellicht moet je riem vervangen.
 7. Ziet er wel gaaf uit, ben altijd huiverig met Ali en zulke grote aankopen. Heb je een linkje voor dat model ?
 8. Die ziet er nog goed uit ! Welkom !
 9. Ik heb er ook van Ali al 3 jaar inzitten, werken perfect. Worden niet heet. Zal eens kijken welke dit zijn. (Wel MK7.5) Zie post (foto's)
 10. Haha, guilty ... ja komt nog ! Had niet de juiste verf daarvoor. De trommel kun je gewoon spuiten de klauw toch liever met hittebestendige lak.
 11. Tijdje geleden al gemonteerd maar ik was de foto's nog schuldig, here we go !! Ziet er gelikt uit met de zomervelgen erop vind ik ! Door de ruimte tussen de spaken komen ze goed uit ! Gezien ik de trommelremmen wel heb gespoten, maar aan 2 wielen tegelijk gewerkt. Kon de trommel drogen terwijl ik voor met de remschijven en blokjes bezig was. De klauwen moet ik nog een keer verven met hittebestendige verf, waarschijnlijk ook gewoon zwart of zo donkerblauw zoals de lijn in mijn velg. Trommel BEFORE Trommel AFTER Remschijf + blokjes BEFORE Remschijf + blokjes AFTER ( oh yess ! ) Hmm ongelijk afgesleten, 1 blokje zat vast, krijg je als mensen (vorige eigenaar / garage) de blokjes niet invetten. Voila .. ACHTER En voor !
 12. Iemand trouwens ervaring met schroefsetjes op de MK7.5 ? Welke zijn goed ?
 13. Ja ik heb ze gemonteerd. Zachtjes ingeremd werkt prima.Ik heb ook direct de trommels maar een fris kleurtje gegeven. De klauwen doe ik nog wel een keer. Die 4 plaatjes zijn voor demping tegen geluidjes. Ik vermoed dat het een slijtage indicator was. Als je op het eind van je pad bent. Foto's volgen 😁
 14. Ik zie dat de fiesta blokjes op 1 blokje een veertje heeft per kant. Dat heeft de Greenstuff niet. Gaat dat problemen geven ? Het lijkt verder nergens te klemmen of tegen aan te komen dus ik weet niet wat het veertje doet. https://imgur.com/a/oeEafjS
 15. Hoppa Zimmermann geperforeerde schijven en Greenstuff remblokjes besteld. Komen (hopelijk) morgen binnen en dan nog even kijken wanneer ik de tijd vind ze te monteren tegelijk met de zomervelgen. Wellicht dat ik eerst nog de trommels en klauwen verf. Aangezien ik al 3 weken thuis werk (Corona) rijd de auto toch amper. Ik woon in België en werk in NL, kan niet zomaar de grens over tenzij het urgent is.
×
×
 • Create New...