Jump to content

Tim.A

Active users
 • Posts

  521
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Previous Fields

 • Voornaam
  Tim
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Wit

Recent Profile Visitors

1342 profile views

Tim.A's Achievements

Fiesta Regular

Fiesta Regular (8/22)

 1. Tim.A

  Nieuwe Lid

  Welkom ! Als het van die kant kom dan is het kans dat het je spanrol is of waterpomp. Gewoon eens laten nakijken bij een garage. Wellicht moet je riem vervangen.
 2. Ziet er wel gaaf uit, ben altijd huiverig met Ali en zulke grote aankopen. Heb je een linkje voor dat model ?
 3. Die ziet er nog goed uit ! Welkom !
 4. Ik heb er ook van Ali al 3 jaar inzitten, werken perfect. Worden niet heet. Zal eens kijken welke dit zijn. (Wel MK7.5) Zie post (foto's)
 5. Haha, guilty ... ja komt nog ! Had niet de juiste verf daarvoor. De trommel kun je gewoon spuiten de klauw toch liever met hittebestendige lak.
 6. Tijdje geleden al gemonteerd maar ik was de foto's nog schuldig, here we go !! Ziet er gelikt uit met de zomervelgen erop vind ik ! Door de ruimte tussen de spaken komen ze goed uit ! Gezien ik de trommelremmen wel heb gespoten, maar aan 2 wielen tegelijk gewerkt. Kon de trommel drogen terwijl ik voor met de remschijven en blokjes bezig was. De klauwen moet ik nog een keer verven met hittebestendige verf, waarschijnlijk ook gewoon zwart of zo donkerblauw zoals de lijn in mijn velg. Trommel BEFORE Trommel AFTER Remschijf + blokjes BEFORE Remschijf + blokjes AFTER ( oh yess ! ) Hmm ongelijk afgesleten, 1 blokje zat vast, krijg je als mensen (vorige eigenaar / garage) de blokjes niet invetten. Voila .. ACHTER En voor !
 7. Iemand trouwens ervaring met schroefsetjes op de MK7.5 ? Welke zijn goed ?
 8. Ja ik heb ze gemonteerd. Zachtjes ingeremd werkt prima.Ik heb ook direct de trommels maar een fris kleurtje gegeven. De klauwen doe ik nog wel een keer. Die 4 plaatjes zijn voor demping tegen geluidjes. Ik vermoed dat het een slijtage indicator was. Als je op het eind van je pad bent. Foto's volgen 😁
 9. Ik zie dat de fiesta blokjes op 1 blokje een veertje heeft per kant. Dat heeft de Greenstuff niet. Gaat dat problemen geven ? Het lijkt verder nergens te klemmen of tegen aan te komen dus ik weet niet wat het veertje doet. https://imgur.com/a/oeEafjS
×
×
 • Create New...