Jump to content

Tim.A

Active users
 • Posts

  531
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Previous Fields

 • Voornaam
  Tim
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Wit

Recent Profile Visitors

1672 profile views

Tim.A's Achievements

Fiesta Regular

Fiesta Regular (8/22)

 1. Iemand nog interesse in het smoke 3e remlicht ? Anders gaat die de bak in. Je kunt hem gratis ophalen of mij de verzendkosten betalen.
 2. Haha, moa valt wel mee hoor. Ik heb sws het led upgrade pakket erop zitten en de rest (knipperlichten en achteruitrijlichten) heb ik zelf vervangen door leds, was vrij makkelijk te doen. Tis vooral met Citroën en Renault dat het bijna onmogelijk is om iets zelf te doen. Ik ken de problematiek van Peugeot, maar we zullen zien vooralsnog doet die het goed. Was ook niet mijn 1e keuze maar dit kwam gewoon het beste uit.
 3. He allemaal ! De Fiesta is verkocht! Na veel wikken en wegen toch maar de knoop doorgehakt. Altijd super veel plezier gehad ermee en vond het geen leuke keuze, maar hij was gewoonweg te klein. Wel nog gezocht naar een Focus Station, maar uiteindelijk is de nieuwe ride een Peugeot 308 SW geworden met alle mogelijke opties en panoramadak, leuk voor de kleine 😁. Bedankt voor alle reacties uit het verleden en wellicht tot ooit ! PS: Ik heb nog een smoke 3e remlicht te koop.
 4. Vermoed van wel, niet 100% zeker.
 5. Wegens verkoop auto onderstaande te koop aangeboden. Auto zelf gaat dus origineel weg. Prijzen zijn ex verzendkosten ! Bonnet gas struts van Dark Ice Designs Prijs: €30,- Dit zijn de V2.0 dus de met de stabielere montageplaten. Kofferbak vering - schaefer-metallverarbeitung (zodat kofferbak automatisch open gaat) Prijs: €30,- Ik heb ze ooit mat zwart gespoten, begint een beetje los te laten, doet niet af aan de werking. Even met zwarte verf erover en zijn weer mooi in kleur. Ze werken nog prima, ook in de winter. 3e remlicht "smoke" Prijs: €15,- Ik ben er mee door de keuring gekomen in België dus zou geen problemen moeten opleveren.
 6. Hierbij verkoop ik mijn Fiesta (met enige pijn in het hart) gezien de gezinsuitbreiding toch een grotere auto nodig, dus voor een station gegaan. LET OP: Belgische auto ! Bouwjaar: 2015 KM stand: 139.xxx Prijs € 5900,- Inc. set wintervelgen. Auto is weer orgineel, dus de led lampjes / kofferbakvering / gasvering motorkap zijn er uit gehaald en weer de originele terug geplaatst. De accesoires verkoop ik los. De blauwe sfeerverlichting (i.p.v. standaard rode) die blijft uiteraard. Meer details zie: https://www.autoscout24.nl/aanbod/-5bafe1cb-7a2e-b507-e053-0100007fcc63?utm_source=web-share&utm_medium=copy&utm_campaign=share
 7. Tim.A

  Nieuwe Lid

  Welkom ! Als het van die kant kom dan is het kans dat het je spanrol is of waterpomp. Gewoon eens laten nakijken bij een garage. Wellicht moet je riem vervangen.
 8. Ziet er wel gaaf uit, ben altijd huiverig met Ali en zulke grote aankopen. Heb je een linkje voor dat model ?
 9. Die ziet er nog goed uit ! Welkom !
×
×
 • Create New...