Jump to content
Fiestaclub.nl

Tim.A

Active users
 • Content Count

  497
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Tim.A

 • Rank
  Fiesta Senior

Previous Fields

 • Voornaam
  Tim
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Wit

Recent Profile Visitors

849 profile views
 1. Tim.A

  Ervaring Autobeam

  Ze hebben gelukkig wel al gereageerd, dus zal hopelijk snel nieuwe krijgen.
 2. Tim.A

  TPMS sensoren MK 7,5 en MK8

  Bandenmaat kun je aanpassen via Forscan normaliter.
 3. Tim.A

  Ervaring Autobeam

  Pff vanmorgen sneuvelde 1 van mijn LED knipperlichtjes van Autobeam, wat een rommel zeg. 2 lampen kapot binnen het jaar. Eerst een koplamp en nu dit. Kan ik weer gaan claimen.
 4. Tim.A

  Autobeam LED H7 voor MK7

  Zou me bedenken of je wel echt Autobeam wilt, laatste tijd regent het klachten. Bij mij is binnen het jaar de H7 verlichting gesneuveld en nu ook een led knipperlicht. Best zonde voor die prijs. Heb wel een nieuw setje koplampen gekregen, maar het kostte flink moeite, ze zijn niet de snelste met reageren. Ik was zeer tevreden, maar wordt steeds minder. Een setje van Ali doet het net zo goed.
 5. Tim.A

  Mountune Fiesta ST: nu 235 pk

  https://topgear.nl/autonieuws/mountune-fiesta-st-nu-235-pk/ Een oude jas aantrekken en in de binnenzakken nog een tientje vinden, is altijd fijn. Mountune moet hetzelfde gevoeld hebben toen ze ergens nog 10 pk vonden in de Mountune Fiesta ST. Eerder gaven ze de kleine hete hatch van 1.200 kilo al 25 pk meer dan standaard, en nu verhogen ze dat aantal met 10 pk. De tuner haalt nu 235 pk en 350 Nm uit de 1,5-liter driecilinder. Als ze zo doorgaan, moeten ze binnenkort het 4WD-systeem uit de Focus RS lenen. De M235 Performance-kit bestaat uit een nieuwe luchtfilter, een luchtfilterhuis en een OBD-plug om het vermogen te verhogen. Via een smartphone-app en bluetooth kun je de rijmodi sport, circuit, standaard performance en antidiefstal aantikken. Die laatste zorgt dat de auto geen meter vooruitkomt. Het kitje kost je omgerekend zo’n 700 euro, maar als je al de M225-kit had, dan kun je voor zo’n 120 euro upgraden. De software zou zorgen voor een agressievere launchcontrol, meer geknetter en geknal vanuit de uitlaat en een optimalisatie van de ‘No Lift Shift’, waarbij je niet je voet van het gaspedaal hoeft te halen bij het schakelen. Volgens Mountune voelt de upgrade alsof het door de fabriek gedaan is. Wat de 35 pk extra doet voor de prestaties, moet je zelf ondervinden. De 225-versie snoepte al 0,5 seconden van de 0-100-tijd af met 6 seconden rond.
 6. Tim.A

  Terug van weggeweest

  Verdorie rip je me nu een Witte ST weg uit België 😛 .... Wil ook een witte ST en woon in België haha.
 7. Tim.A

  Ervaring Autobeam

  Mijn ervaring met autobeam. Bij mij gaf ook 1 van de 2 het op. Ik heb ze gecontacteerd en had als ik me niet vergis binnen 2 á 3 dagen reactie. Dit was in oktober 2019. Ze vroegen me toen het serienummer en ik moest bewijs sturen dat ik het kabeltje had doorgeknipt van de defecte lamp (zodat je niet zomaar claims maakt van een lamp die het nog doet). Zo gezegd, zo gedaan, binnen enkele dagen bevestiging en ze gingen me direct nieuwe sturen. Geloof al met al had ik binnen 2 weken een nieuwe set (ja zelfs 2 stuks) thuis liggen. Bij mij is het dus gelukkig goed verlopen. Mja vraag me dan wel af hoe lang deze het nu volhouden. Heb dus nog 1 reseve. PS: Op de site staat dat je alleen kunt claimen met een bewijs van aankoop, dus stuur dat vooral mee in je mail anders reageren ze niet eens. Tevens moet het bewijs op jouw naam staan, nu was dit niet bij mij het geval, want ik had ze overgekocht van iemand, maar ik had wel zijn bewijs van aankoop, dat was voor hun voldoende.
 8. Tim.A

  Fiesta Mk7.5 frozen white

  Die is wel gaaf ja !
 9. Tim.A

  Fiesta Mk7.5 frozen white

  Mooie wagen, goed uitgevoerd ! Leuke details ook. Persoonlijk zou ik er geen ST logo op plakken als je STline erop hebt staan (en het is een STline) , maar dat is natuurlijk eigen smaak en keuze.
 10. Tim.A

  H7 LED

  Moet toegeven mijn Autobeam leds heeft ook al een het van begeven, wel onder garantie direct (zelfs 2) nieuwe gekregen. Ben er verder zeer tevreden over.
 11. Tim.A

  MK7.5 ST Line

  Cool, ziet er goed uit. Moet binnenkort ook voor nieuwe gaan, zodra ik weer naar de zomer velgen ga. Ik dacht zelf ook aan geperforeerde Brembo of aan Zimmermann Sport Z 250, schijnen het ook erg goed te doen. https://www.auto-onderdelen24.nl/zimmermann/7586215
 12. Tim.A

  Een telefoonhouder in de MK7 / MK7.5

  Heb me deze gekocht via Ali. Paar reviews bekeken op Youtube, schijnt echt prima te werken. Voor 13 euro heb je er een.
 13. Tim.A

  MK7 Sensation Frozen White

  Haha begrijpelijk.
 14. Tim.A

  Gestolen

  Hahaha....ja lekker pochen en dan op je neus gaan lolz 👮‍♂️
 15. Tim.A

  Gestolen

  Weet nog vroeger bij de Astra, je hoefde maar een tennisbal open te snijden, deze op het slot te zetten en er eens goed op te slaan, door de druk sloeg je zo de cilinder uit het slot en kreeg je de deur open hahaha.
×