Jump to content
Fiestaclub.nl

WoutSnl

Active users
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

About WoutSnl

 • Rank
  Fiesta Newbie

Previous Fields

 • Voornaam
  Wouter
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK6
 • Kleur
  Groen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Qua geluid wel qua looks niet. Ik vind die uitgezaagde dashboards ook niet altijd even fraai
 2. Ja dat is zeker mogelijk, je hebt wel een car2iso verloopstekker nodig en het nodige geduld om 3 dashboardpanelen los te halen maar al met al is het goed te doen! Die verloopstekker had ik via megekko voor 17 euro binnen, duurde alleen 10 dagen, maar ik had er geen haast mee. Ik heb een parrot uit de mki lijn (mki9200) daarop kun je een iPod (bediening via parrot ab), aux, usb en SD kaart aansluiten. En omdat het een bluetooth carkit is kun je natuurlijk ook via bluetooth je muziek afspelen. Kost wat maar altijd goedkoper dan een boete voor je telefoon vasthouden in de auto... Geluidskwaliteit via de parrot it beduidend beter dan die van de radio, dat geeft wel te denken of een 1din raampje en "normale" radio met eventueel belmogelijkheden inbouwen niet een beter optie is....maar ik heb de andere investeringen al gedaan dus deze set blijft nu lekker zitten.
 3. WoutSnl

  kofferbakmat fiesta MK6

  PB gestuurd
 4. Ja dat heb ik geprobeerd, 30 minuten los gehad, maar had geen enkel effect. Parrot werkte ook niet helemaal goed, ik vermoedde dat er iets met de bedrading was. Dus heb een andere kabelboom van de Parrot gebruikt, en (weer) het hele dashboard eraf gehaald om 1 de stekkers achter de radio te controleren. Wellicht kwam het omdat de car2ISO stekker niet helemaal goed contact maakte..
 5. Na een weekendje weg te zij. Geweest weer eens geprobeerd en toen werkte het ineens weer... ?
 6. WoutSnl

  Fiesta mk6 wordt gesloopt

  Is deze nog beschikbaar? Ik heb interesse in de radio, en in het afdekkapje links onder bij de passagier waar de ventilatie uit komt.
 7. Ik ben in het bezit van een Ford Fiësta uit 2002 (mk6). Na het inbouwen van een Parrot carkit vraagt mijn autoradio (Type is 4500 EON RDS) om een code. Ik heb de code maar wanneer ik deze invoer en vervolgens op 5 druk, gaat de radio uit, wanneer het contact uit staat. en wanneer het contact aan staat start de radio opnieuw op en moet weer de code worden ingevoerd. Het is de juiste code want ik heb de radio er eerder ook me ontgrendeld. Wanneer ik een foutieve code invoer loopt het nummer naast de invoer op van 1 naar 2 (met een maximum van 13?) dus met de juiste code ontgrendelt de radio niet maar gaat uit. Wat zou hier de oorzaak en mogelijk oplossing voor kunnen zijn?
 8. WoutSnl

  Voorstellen WoutSnl

  Hallo mede feestje-rijders. 2 jaar geleden hebben wij naast mijn Outlander PHEV van de zaak een Fiësta erbij gekocht. Veel plezier voor je geld als je het mij vraagt, wat rijdt dat ding lekker! Het is een MK6 1.4 uit 2002,dus van voor de facelift. Omdat ik bij een nieuwe werkgever start in september, en mijn PHEV ingeleverd wordt, gaan we samen in de Fiësta rijden. Ik ben ter voorbereiding daarop alvast een beetje aan het uitbreiden (carkit ed). Daarom sluit ik mij graag aan op dit forum!
×