Jump to content

FF4266

Active users
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Voornaam
  Sander
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

FF4266's Achievements

What's a Fiesta ?

What's a Fiesta ? (4/22)

 1. Volgens mij komt het bij die bout vandaan als ik het zo zie?
 2. Dit is een 1.0 3 cilinder 80 pk. Kun je met die info wellicht meer? Alvast dank! onderstaand nog een detail foto. Als dat maar niet de koppakking is?
 3. Hallo, ik zie een drupje koelvloeistof lopen, maar ik heb geen idee wat er op deze plek zit qua onderdelen. Wellicht komt het iemand bekend voor waar dit vandaan komt? op de ingezoomde foto is het goed te zien, net links van het middelpunt van de foto.
 4. Goedendag allen, vandaag weer een Fiesta gekocht, en daarin lag een dubbele OBD kabel, dus mannelijke stekker aan de ene zijde, en vrouwelijke stekker aan de andere zijde. Het is me niet helemaal duidelijk wat hier de functie van is. Iemand die dit herkent en wat ik er mee kan? groet!
 5. Tering, ik lees dit al een tijd mee maar ik heb nog nooit iemand met zo veel ellende gezien bij een auto..
 6. Zit dat ding een beetje stevig met maar vier schroefjes in dat ronde gat?
 7. Vette bak hoor, fijn dat ie weer rijdt! Een paar antwoorden op je vraagstellingen in mijn optiek: Velgen wederom rood doen, dit geeft deze auto zo'n unieke look. Dat geldt dus ook voor de bestickering, juist die bestickering maakt deze Fiesta meer dan een standaard Fiesta. Normaliter ben ik totaal niet van stickers maar dit maakt hem echt af. Ik zou het dus opnieuw laten doen bij een goed bedrijf. Armsteun, waar heb je die besteld overigens? Verder is het misschien handig om in 1 topic verder te gaan ipv hetzelfde in 2..
 8. Nee nog niet geprobeerd, juist omdat ik even wilde weten of er specifiek iets is wat er aan schort. Zijn deze makkelijk te vervangen?
 9. Ik vind het wel een schitterende Fiesta zeg, ik snap best dat je deze graag op wil laten knappen. Ik geloof wel in revisie's, en zou als ik in jouw schoenen stond lekker met het volste vertrouwen gaan rijden, die motor is straks zowat nieuw!
 10. Dit topic behandelt erg goed de MK's 1 tot en met 6, maar is er inmiddels ook zo'n opsomming voor de MK 7, en wellicht ook de 8?
 11. Hallo, Na bijna alle zaken te hebben gerepareerd die noodzakelijk waren na de aanschaf(achterklepschakelaar vervangen, hoedenplank haakjes vervangen en nog wat van dat soort zaken) blijft er nog 1 ding over. De knipperlichthendel. Als ik richting aangeef naar rechts en ook flink stuur naar rechts, gaat bij het rechtdraaien van het stuur na de bocht de hendel niet mee terug en blijft dus knipperen. Is dit zo'n bekend voorkomend kwaaltje en wat is er aan te doen? Groet! Sander
 12. Leuke updates. Vooral die antenne, past deze ook op de MK7 of je weet? Of is hij te dik voor de antennevoet(die is wat anders namelijk). En wat kostte die antenne?
 13. @jan1965Bekende kwaal dus begrijp ik? Ik kan er werkelijk niets over vinden op internet.. @FlamoushVwb de chiptuning, mijn eigen auto's zijn altijd gechipt, dus ik weet precies hoe lekker dat gevoel is, alleen ging ik er vanuit dat dit niet zozeer een chiptuning was maar meer een andere software inladen.. Maar er zijn dus geen forumleden die dit doen/het vaker gedaan hebben? Mijn huidige auto, Auris Hybrid is als eerste niet gechipt, dat is niet echt een optie met die auto..
 14. Hallo, Even voorstellen hier, aangezien ik een Fiesta mk7 Limited heb gekocht voor mijn vriendin. Leuke auto, waar nog wat kleine dingen aan moeten gebeuren. Zo vervang ik volgende week de bekende achterklep schakelaar maar ook de haakjes waar de hoedenplank touwtjes aan horen want die zijn gebroken. Verder een heerlijke auto, nog vrij luxe ook. Ik vind alleen het vermogen karig, en wil toch graag de software van de 82pk versie erop hebben. Ik ben benieuwd of hier ervaren leden zijn die dit - veilig-kunnen doen tegen een vergoeding uiteraard. Fijn forum met veel leesvoer! Sander Ps: om de een of andere reden zie ik dat de foto op zijn kop is geupload, zo heb ik 'm niet gemaakt ;)
×
×
 • Create New...