Jump to content

Bakkie

Active users
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

About Bakkie

 • Rank
  What's a Fiesta ?

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hengelo

Previous Fields

 • Voornaam
  Nick
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Grijs

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Leuke ontwikkeling, flinke vermogenswinst ook zeg, had eerder op 230 gegokt. Wat Martijn ook aangeeft, voor behoudt van de garantie blijft dit wel een dingetje natuurlijk, maar volgens mij is het zelf redelijk simpel te switchen in de verschillende mappings toch?
 2. Is inmiddels verkocht! Mag gesloten worden. @berstra via ebay, setje van twee stuks was het.
 3. Ik heb nog een Ford Performance kentekenplaathouder liggen. Mocht iemand interesse hebben stuur mij maar een berichtje! Mag weg voor €10,- Groeten Nick
 4. Nice! Performance Blue waarschijnlijk? Dat was de demo auto hier in de buurt volgens mij. Welke dealer als ik vragen mag? Veel plezier ermee! 😁
 5. Heb je de beslissing al gemaakt voor een Mk8 en heb je hem al in bestelling?
 6. Ze hebben het carwow getest, wel de versie met performance pack Het gaat mij om het plezier van het rijden, die 1 of 2 tiende maakt dan ook niet uit. Ik vond de mk7 zelf ook erg dik! Alleen het interieur was voor mij niet wat ik graag wilde. Ah cool, Golf GTD is ook geen straf. Maak je veel km? Ik heb natuurlijk geen vergelijkingsmateriaal, maar als ik merk hoe snel de auto op droog wegdek door de bocht kan zonder de sper, ben ik wel benieuwd hoe het is mét sper! Ik maak zelf ook redelijk wat km en gebruik de auto niet op het circuit maar kan wel begrijpen dat
 7. De ST3 die in Nederland alleen geleverd wordt zou standaard al erg luxe moeten zijn maar er zit veel verschil in per land heb ik het idee. Heb jij bijv ook achteruitrijdcamera en automatisch inklapbare spiegels?
 8. Ja super natuurlijk en heb nog niet echt iets gevonden waar ik mij aan stoor. Als ik dan toch iets moet bedenken ; alle meldingen op het dashboard tijdens het starten voordat je de auto in sport/race mode kunt zetten. Welke opties heb jij er op zitten?
 9. Apart kleurtje is dat! Hoe bevalt die van jou tot nu toe?
 10. Hoi Mebu, Betreft het deze: Ikzelf ben ook benieuwd naar een volledig systeem in de loop van de tijd. Komt er binnenkort ook een tuning beschikbaar voor de 1.5 ST?
 11. Een aantal weken geleden heb ik mijn nieuwe Fiesta opgehaald bij de dealer. Na 1 week met de auto naar Spanje gereden. Wat een leuke rit was dat! Het verbruik van 6,8 /100 km op de bijna eerste 3000 km viel mij ook niet tegen. Hieronder wat foto's. Ook alvast een kleine update:
 12. Welkom, beste kleur heb je gekozen! Veel plezier ermee
 13. Nog niet eerder gezien! Welkom?
×
×
 • Create New...