Jump to content
Fiestaclub.nl

Hilbert

Active users
 • Content Count

  67
 • Joined

 • Last visited

About Hilbert

 • Rank
  Fiesta Wannabee
 • Birthday 12-06-1979

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Voornaam
  hilbert-harm
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK5
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

314 profile views
 1. Hilbert

  hilbert(ford fiesta 2000)

  Voor de airco mag ik inderdaad wel 2 tot 3 dagen voor rekenen maar lijkt moeilijker dan je denkt want je kunt in de motorruimte overal bij want de verdamper zit daar onder een klep waar je redelijk makkelijk bij kunt en dan is een kwestie van droger plaatsen. Ik heb de condensor en de ventilator en bij horende radiator vast zitten op de frame waar ze op staan dus ik kan ze zo met een alleen plaatsen. Maar de kabel boom wordt inderdaad een leuke klus die meevallen maar ook erg tegenvallen.
 2. Hilbert

  hilbert(ford fiesta 2000)

  hoi allemaal, ben weer lekker bezig geweest met de fiesta. ik heb de neus van de auto 1 jaar jonger gemaakt met een model 2 rooster. ik heb de zwarte buitenspiegels vervangen voor nieuwe die ik in kleur heb gespoten. heb deze week ook een afneembare trekhaak geplaatst . en de trommels achter want de vorige eigenaar dacht dat het leuk was om ongelijke trommel te hebben zodat je handrem praktische niet werk maar dat is werkt als nieuw. ik ben ook van mijn geloof afgevallen want ik heb een complete airco inclusief kabelboom met zekeringkast zodat ik alles werkend kan maken. dat wordt nog een leuke klus.
 3. Ik heb de probleem al gevonden. Ik heb aan 1 kant mijn handrem kabel niet goed vast gezet en die schuurde en klapper de tegen de chassis aan en die heb ik dinsdag vast gezet en vandaag een geluidloze rit gemaakt. Bedankt voor het mee denken.
 4. De aandrijf as aan de kant dat het geluid weg komt heb ik de homekineten vervangen. Is het mogelijk dat de probleem voor zit en klinkt als of het achter is.
 5. Het gaat om de achter kant
 6. Hoi allemaal, Ik heb een vraag. Elke keer als ik met wat hogere snelheid boven de 20 km/uur een bocht maakt naar recht dan lijkt het of er achter een homokineet begint te knarsen die er niet zit. Ik heb links en recht nieuwe trommels geplaats met nieuw lager dus kapotte lagers kunnen het ook niet zijn. Verder heb ik geen idee. Ik hoop dat iemand van jullie mij kan helpen. Alvast bedankt hilbert
 7. Hilbert

  hilbert(ford fiesta 2000)

  hoi allemaal, vandaag weer aan het knutselen geweest en de afstandbediening van een radio uit een focus in mijn fiesta gemaakt. ik heb wel mijn radio moeten wisselen voor een 6000cd met een daai volume knop want die met drukknoppen heeft geen aansluiting voor een afstandbediening.
 8. in die vierpuntbok zit aan de buitenkant een schakelaar die je in kunt drukken deze wil wel eens blijven hangen en maakt misschien in de blok geen contact.
 9. Hilbert

  hilbert(ford fiesta 2000)

  airco is de enige optie die ik niet heb. ik zit er erg aan te twijfelen of ik de ombouw wel wil doen want op elektrische gebied moet je aardig wat maken en aanleggen want niks ligt voor bereid. verder ben ik erg tevreden met de ford en ik wens je veel succes met het vinden een lederen interieur.
 10. Hilbert

  hilbert(ford fiesta 2000)

  heb ik ook geprobeerd en daar ook geen succes die kapjes lijken wel erg zeldzaam.
 11. Hilbert

  hilbert(ford fiesta 2000)

  Hoi Allesklusser, bedankt voor de aanbeveling. bij demontagebedrijven heb ik het al geprobeerd en geen succes. denk dat ik dan maar links en recht bestel.
 12. Hilbert

  hilbert(ford fiesta 2000)

  hoi allemaal, ik heb eindelijk weer wat aan mijn auto kunnen doen en ik heb elektrische verstelbare en verwarmde spiegels geplaatst en een 6000cd radio. met behulp van de schema die ik van alleskusser werkt alles nu perfect alleen mis ik afdekkapje bij de passagiers kant en hoop dat iemand daar aan kan helpen want ik heb alles afgezocht en bij de dealer informeert en ik kan hem nergens vinden.
 13. ik heb zelf tweeters uit een bmw e39 5 serie gehaald en erin gemaakt en voorlopig vast gezet met een tyrap.
 14. Hilbert

  Gasklephuis MK4

  Hoi allemaal, ik wil mij gasklephuis ook gaan schoonmaken maar welke reiniging middel moet ik gebruiken want er zit een coating in mijn gasklephuis. ik heb begrepen dat je die eruit haalt als je middelen als rem reiniger gebruikt en op internet kan ik geen speciale reiniger vinden.
 15. Hilbert

  hilbert(ford fiesta 2000)

  Dit is de verschil tussen stalen velgen en lichtmetalen velgen moeren.
×