Jump to content

Hilbert

Active users
 • Content Count

  84
 • Joined

 • Last visited

About Hilbert

 • Rank
  Fiesta Wannabee
 • Birthday 12-06-1979

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Voornaam
  hilbert-harm
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK5
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

423 profile views
 1. ik weet het is een oude topic maar ik was benieuwd of een 1.6 16 klepper van een focus mk1 in een fiesta mk5 gaat passen.
 2. vandaag eindelijk een einde aan project gemaakt. de schijven en klauwen zitten achter er op. de onderdelen die ik gebruikt heb zijn : naven en klauwen van een ford focus mk1. remslangen van een ford puma omdat deze langer zijn. de handrem kabel set van een ford focus mk1 met de handrem hendel van een ford focus mk1 er bij of als je geluk hebt de kabels van een puma racing. lijkt stukken mooier dan trommels en na mijn mening ook onderhoud armer.
 3. Dit is de naaf om achter schijven te plaatsen.
 4. ik ben onder tijd ook nog bezig met een ander project voor de fiesta.
 5. hoi allemaal, ik heb eindelijk de kabelboom in de motorruimte vervangen en binnen de grijze dashboardrand geplaats en grijze kachelbedieningspaneel. nu alleen nog multi riem plaatsen en vullen.
 6. klopt mijn suzuki alto had inderdaad de zelfde probleem. verkeerde zuinigheid in mijn ogen want het ziet er erg onprofessioneel uit en bij een nieuwe auto had ik het ook niet geaccepteerd.
 7. lijkt wel een ford probleem want als ik mijn achterklep om hoog doe kijk ik ook tegen de primer aan bij de dak rand.
 8. Nee. Deze stekker zit aan een kabelboom die ik erin wil maken om mijn airco die ik erin aan het maken ben aan het werk te krijg. Mijn eigen kabelboom heeft de bedrading niet voor airco. En deze kabelboom komt uit een jongere mk5. De auto van mij is een overgang mk5.
 9. ik weet het al. het schijnt dat na 2000 2 lambdasondes in de katalysator zitten en mijn auto is van 1999 dus die heeft er maar 1. razer bedankt voor het mee denken.
 10. dat is nu de probleem. de lambda sonde stekker is groen en zit boven aan maar deze hangt onder de auto maar ik kan nergens vinden dat er mk5 fiesta's met een 1.3 motor is die 2 lambda sondes heeft.
 11. hoi allemaal, weet iemand waar deze stekker voor. hij zit bij achteruitrijverlichtingsensor maar ik kan hem bij mijn auto niet vinden.
 12. Inderdaad. Ik moet de auto een keer wassen en een mooi rustig plekje zoeken om mooie foto's van de auto te maken maar mooie rustige plekken in emmen zijn lastig te vinden. De airco werkt nog niet want ik moet de hele kabelboom in de motorruimte omwisselen en daar ben ik paar dagen de tijd voor nodig om het rustig en goed te doen. Weet iemand hoe ik de ECU uit een mk5 kan halen zonder de houder helemaal te verbuigen.
 13. hoi allemaal, ik heb gisteren de knoop door gehakt en de spoiler die ik had liggen op mijn auto gemaakt en moet zeggen dat het er wel sportief uit ziet.
 14. Hoi allemaal, ik ben aan de inbouw van de airco begonnen en heb alles in de motorruimte klaar behalve de kabelboom inclusief zekeringkast en ik moet de multiriem nog vervangen. voor na
×
×
 • Create New...