Jump to content
Fiestaclub.nl

Hilbert

Active users
 • Content Count

  80
 • Joined

 • Last visited

About Hilbert

 • Rank
  Fiesta Wannabee
 • Birthday 12-06-1979

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Voornaam
  hilbert-harm
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK5
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

380 profile views
 1. Hilbert

  hilbert(ford fiesta 2000)

  Dit is de naaf om achter schijven te plaatsen.
 2. Hilbert

  Even voorstellen

  Welkom.
 3. Hilbert

  hilbert(ford fiesta 2000)

  ik ben onder tijd ook nog bezig met een ander project voor de fiesta.
 4. Hilbert

  hilbert(ford fiesta 2000)

  hoi allemaal, ik heb eindelijk de kabelboom in de motorruimte vervangen en binnen de grijze dashboardrand geplaats en grijze kachelbedieningspaneel. nu alleen nog multi riem plaatsen en vullen.
 5. Hilbert

  Nieuwe Fiesta dunne/geen lak.

  klopt mijn suzuki alto had inderdaad de zelfde probleem. verkeerde zuinigheid in mijn ogen want het ziet er erg onprofessioneel uit en bij een nieuwe auto had ik het ook niet geaccepteerd.
 6. Hilbert

  Nieuwe Fiesta dunne/geen lak.

  lijkt wel een ford probleem want als ik mijn achterklep om hoog doe kijk ik ook tegen de primer aan bij de dak rand.
 7. Nee. Deze stekker zit aan een kabelboom die ik erin wil maken om mijn airco die ik erin aan het maken ben aan het werk te krijg. Mijn eigen kabelboom heeft de bedrading niet voor airco. En deze kabelboom komt uit een jongere mk5. De auto van mij is een overgang mk5.
 8. ik weet het al. het schijnt dat na 2000 2 lambdasondes in de katalysator zitten en mijn auto is van 1999 dus die heeft er maar 1. razer bedankt voor het mee denken.
 9. dat is nu de probleem. de lambda sonde stekker is groen en zit boven aan maar deze hangt onder de auto maar ik kan nergens vinden dat er mk5 fiesta's met een 1.3 motor is die 2 lambda sondes heeft.
 10. hoi allemaal, weet iemand waar deze stekker voor. hij zit bij achteruitrijverlichtingsensor maar ik kan hem bij mijn auto niet vinden.
 11. Hilbert

  hilbert(ford fiesta 2000)

  Inderdaad. Ik moet de auto een keer wassen en een mooi rustig plekje zoeken om mooie foto's van de auto te maken maar mooie rustige plekken in emmen zijn lastig te vinden. De airco werkt nog niet want ik moet de hele kabelboom in de motorruimte omwisselen en daar ben ik paar dagen de tijd voor nodig om het rustig en goed te doen. Weet iemand hoe ik de ECU uit een mk5 kan halen zonder de houder helemaal te verbuigen.
 12. Hilbert

  hilbert(ford fiesta 2000)

  hoi allemaal, ik heb gisteren de knoop door gehakt en de spoiler die ik had liggen op mijn auto gemaakt en moet zeggen dat het er wel sportief uit ziet.
 13. Hilbert

  hilbert(ford fiesta 2000)

  Hoi allemaal, ik ben aan de inbouw van de airco begonnen en heb alles in de motorruimte klaar behalve de kabelboom inclusief zekeringkast en ik moet de multiriem nog vervangen. voor na
 14. Hilbert

  hilbert(ford fiesta 2000)

  Voor de airco mag ik inderdaad wel 2 tot 3 dagen voor rekenen maar lijkt moeilijker dan je denkt want je kunt in de motorruimte overal bij want de verdamper zit daar onder een klep waar je redelijk makkelijk bij kunt en dan is een kwestie van droger plaatsen. Ik heb de condensor en de ventilator en bij horende radiator vast zitten op de frame waar ze op staan dus ik kan ze zo met een alleen plaatsen. Maar de kabel boom wordt inderdaad een leuke klus die meevallen maar ook erg tegenvallen.
 15. Hilbert

  hilbert(ford fiesta 2000)

  hoi allemaal, ben weer lekker bezig geweest met de fiesta. ik heb de neus van de auto 1 jaar jonger gemaakt met een model 2 rooster. ik heb de zwarte buitenspiegels vervangen voor nieuwe die ik in kleur heb gespoten. heb deze week ook een afneembare trekhaak geplaatst . en de trommels achter want de vorige eigenaar dacht dat het leuk was om ongelijke trommel te hebben zodat je handrem praktische niet werk maar dat is werkt als nieuw. ik ben ook van mijn geloof afgevallen want ik heb een complete airco inclusief kabelboom met zekeringkast zodat ik alles werkend kan maken. dat wordt nog een leuke klus.
×