Jump to content
Fiestaclub.nl

Vught City

Active users
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

About Vught City

 • Rank
  What's a Fiesta ?
 • Birthday 13-01-1998

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Voornaam
  Pim
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Rood

Recent Profile Visitors

306 profile views
 1. Vught City

  SYNC mk 7.5 defect?

  Ja dat dacht ik ook, want heb zelf niet lopen klote aan het SYNC. Hahaha, nee inderdaad. Ik moest zelfs zelf aangeven dat ik verlengde fabrieksgarantie heb, je zou zeggen dat ze dat bij Ford zelf wel zouden weten............. Fijn dat het relatief simpel op te lossen was!
 2. Vught City

  SYNC mk 7.5 defect?

  Daarover had ik nog een discussie met de verkoper, omdat ik verlengde garantie heb tot 30-03-2020 ging ik er vanuit dat het binnen de garantie zou vallen. De verkoper zei dat dit "grijs" gebied was omdat hij het niet kon plaatsen in Kapot of in Versleten. ( versleten valt buiten de garantie) Samen met de verkoper eruit gekomen dat ze dit dekken onder de garantie, normaliter zou het als ik het me nog goed herinneren rond de 30 euro hebben kosten.
 3. Vught City

  SYNC mk 7.5 defect?

  Sorry Crizz, zie je bericht nu pas! Mooi dat het weer werkt, ik heb hem naar de Ford dealer gebracht en die hebben het hele systeem gereset, sindsdien geen problemen meer. Wat heb jij er aan gedaan zodat het probleem verholpen is? Ben wel benieuwd want bij Ford konden ze met geen reden komen....
 4. Vught City

  Fiesta mk 7.5 ST Molten Orange

  Welkom, Mooie kleur!
 5. Vught City

  SYNC mk 7.5 defect?

  Bedankt voor de reactie! Ik ga morgen kijken of het werkt!
 6. Mede fiësta liefhebbers, Toen ik gisteren een uurtje in de Ford zat met mijn spotify aan, gooide uit het niks SYNC mij van de speakers af. Meteen eerste afslag genomen en opnieuw verbinden dacht ik. Niks bleek minder waar...... ☹️ Sindsdien(na meerdere keren resetten SYNC) nog steeds mijn telefoon (Samsung S9) niet kunnen verbinden met SYNC. Weet iemand hoe ik dit kan verhelpen?🧐 PS: Heb al een afspraak bij de Ford dealer voor 4 januari. Alvast bedankt!!
 7. Vught City

  De beste wensen 2019

  Fijne feestdagen en een voorspoedig 2019!⛄
 8. Vught City

  Even voorstellen

  Ja had al gereageerd dat ik graag meerijdt vanaf Best. We zien elkaar de 13e! Haha, ja laatste weken beetje druk gehad met werk en ook 2 weken in Sint Maarten gezeten. Hopelijk vergeef je het me😆🤣
 9. Vught City

  Even voorstellen

  Dankjewel! Inderdaad, zou niet meer terug willen naar de vorige 😆
 10. Vught City

  Even voorstellen

  Al enige tijd geleden dat ik iets geplaatst op dit forum. Sindsdien veel verandert. Ben een kleine 3 weken trotse eigenaar van een Red edition uit 2015 met 13.000 kilometers op de teller gekocht bij Ford Tigchelaar te Breda. Is echt een gigantisch verschil met de vorige die alleen als optie Airco had en de beschikking had over (maar) 60 paardenkrachten. Helaas kan ik op de een of andere manier geen foto`s erbij plaatsen, maar ben 13 januari aanwezig op de meeting. Groetjes Pim
 11. Vught City

  Gezamenlijk Fordclub nieuwjaarsmeeting

  Wij rijden mee vanuit best.
 12. Vught City

  Gezamenlijk Fordclub nieuwjaarsmeeting

  Ik ben aanwezig met 2 man.
 13. Vught City

  Even voorstellen

  Ziet er mooi uit Floris!
 14. Hallo Clubleden, De afgelopen tijd heb ik nagedacht om óf mijn huidige fiësta meer pk`s te geven óf een andere auto aan te schaffen, na veel nadenken wil ik toch liever mijn huidige Fiësta neer pk`s geven. Mijn vraag is wat mogelijk is met mijn 1.25 Trend 60PK? Heb online gezien dat je voor 299 euro je Ford van 60 naar +/- 90PK kan chippen bij UnlimitedTuning. Maar op ons forum heb ik ook gelezen dat je met een sofware-update naar 82PK kan omdat mijn Ford 'begrenst' is. Wat is verstandig? Alvast bedankt!!!
 15. Vught City

  Even voorstellen

  Hallo mede Fiësta liefhebbers, Ik ben Pim, 20 jaar oud en woonachtig in Noord-brabant. Sinds anderhalf jaar eigenaar van mijn Ford Fiësta 1.25 Trend uit 2010. Als jullie nog tips en/of tricks hebben over mijn Ford dan hoor ik het graag! Ik vind het erg leuk om deel uit te maken van de Fiësta club!
×