Jump to content

Rik007

Active users
 • Posts

  19
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Rik007

 1. Hoi Bart, oke dus toch mogelijk! ga opzoek en kijk wat ik tegen kom. Hou het even in mijn gedachte om eens langst te komen. Maar fijn om te horen dat het mag. Maar dit moment druk met andere zaken. maar tussen door blijft ik opzoek naar div onderdelen.
 2. Oke Bedankt voor de aanvulling van de info Tommert38
 3. Oke Dankje Bart, zover was ik nog niet mee lezen denk ik bij jou projecten Maar ff WOW wat heb jij veel aan geupgrade zeg op je auto. Kan nog veel leren zie ik wel. dacht dat ik al handig was maar goed alles is te leren. Zag ik nou goed dat jij ook in het mooie Brabant komt? Zou dat Feesje van jou wel eens in het echt willen zien! echt een mooie auto en die kleur is ook gaaf heb er zelf eerst ook naar die kleur zitten zoeken maar niet gevonden. Maar het lijkt wel of bij jou in de lak nog meer metallic of parelmoer erdoor heen zit! Maar goed ik dwaal weer af van het onderwerp... oke nu is het helemaal duidelijk ik moet opzoek naar spiegels met 8 of 10 draden als ik het goed begrijp. nog even een vraagje over die puddel leds zijn die ook werkt te krijgen op de MK7 of zijn daar de draden niet voor aanwezig? bedankt als weer voor de info.
 4. Zal je op de hoogte houden. maar kan nog even deuren hoor
 5. OKe bedankt Bart we gaan is zoeken
 6. oke bedankt dan zal ik is opzoek gaan. weet jij zo hoeveel draden de spiegel nodig heeft voor een fiesta uit 2010?
 7. Ja dat kan kloppen met mini usb en de grote stekker die erin zit. Ben zelf ook nog opzoek 1tje met de nederlandse voice control Heb zelf 1 met duits Die wil ik vervangen want wat ik gelezen heb is dat niet aan te passen met software.
 8. Dankje Bart, Dus als ik het goed begrijp heb ik alleen een schakelaar in de deur nodig en dan iemand die het kan actieveren? BTW zag net op pagina 14 dat stuurtje van je zag er super uit! zo te zien heel handig! zal maar een bij pagina 1 beginnen met kijken kan ik nog wel iedeen op doen.
 9. Hoi Dennie, Zie dat je nog steeds geen reactie hebt.... ik kan het zo ook niet zeggen been ook een newbie. Maar kijk eens op Ebay of zo. maar mss heb je dit ook al gedaan.. Ik volg mee.
 10. Hallo Marcel, Ik zou hier graag nog even op inhaken! Ik heb een Fiesta uit 2010 titanium bij mij zit dus niet de schakelaar in de deur. Maar wat ik ergens gezien had... maar weet het niet zeker. Dat je ook een paar relais zou moeten hebben in het zekeringskastje bij het handschoenenkastje? Klopt dit? volgens mij waren dit de relais die je zou moeten hebben... maar weet het niet zeker. weet jij dit mss of iemand anders? Kan op een of anders manier geen foto of een link van mijn dropbox toevoegen als helaas. Maar klopt het dat het 2 grijze relais zijn? Hoor het graag.
 11. Ik wil ook het een en ander doen aan de auto. Maar nu is mijn vraag wat er allemaal geactieveerd kan worden bij een Ford Fiesta Titanium uit 2010? Heb vandaag een stuur binnen gehad maar weet nu even niet meer welke kleur draadjes ik daar voor moest hebben en waar dit zit? Hoor het graag of daar een lijst voor is. MVG
 12. Ja dubbel ST was ook leuk geweest. maar dan moet je ook wel heel lang wachten RS is ook goed!
 13. Idd Peter lache leuk voor je dat het jou gelukt is ik zit nu met een RVtje te kijken maar goed het is niet anders maar was wel lache geweest als ik ook een SR had gehad.
 14. Dankjewel BackFocus gaat helemaal goed komen!
 15. Hallo allemaal, Zins een paar maanden eigenaar van een mooie grijze Ford Fiesta Tituanium uit 2010 heb deze komt uit Duitsland gehaald. Had hem al in December maar moest eerst mijn oude auto verkopen. Wat jammer was dat ik iets te laat met invoeren was…. Hoezo zou je denken en waarom? Had leuk geweest als mijn kenteken met RS begon maar helaas net te laat het is RV geworden! Maar goed het was even wachten maar in die tijd wel opzoek gegaan naar info. Op deze versie zit al wel het een en ander maar wil er nog wat aanpassingen doen. Zo als het uiterlijk van de voorkant… onder spoiler, grill mss lampen met dagrijverlichting. Aan de binnenkant wil ik Cruise control, inklapbare buiten spiegels ook wil ik het voice contol aanpassen omdat dit nu nog Duits talig is. Misschien ook nog een android system er in. Zo even een paar dingen op een rij wat ik zou willen aanpassen. Hoop dat ik hier de nodige info kan vinden.
×
×
 • Create New...