Jump to content
Fiestaclub.nl

Peter_

Active users
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

About Peter_

Previous Fields

 • Voornaam
  Peter
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Peter_

  Ford fiesta mk7 1.6 titanium ocean blue

  De sport bumper lip zal na het spuiten op deze bumper worden gemonteerd, bedoel inderdaad alleen de grill zelf, de titanium versie heeft inderdaad de chrome rand er omheen en de sport grill is geheel zwart, ik twijfelde of de volledig zwarte grill bij alle chrome accenten zou staan. Mijn eerste plan is dan inderdaad ook om de titanium grill te behouden en eerst de sport bumper lip te monteren en te kijken hoe het staat.
 2. Peter_

  Ford fiesta mk7 1.6 titanium ocean blue

  Inmiddels maar eens de velgen eronder gezet, morgen word hij uitgelijnd. Binnenkort de skirts en de bumperlip maar eens naar de spuiter brengen dan kunnen die er ook op. Even een vraag, ik zat te twijfelen tussen een originele grill van een sport of de originele titanium grill die ik er nu op heb zitten, wat zou mooier staan, sport grill past bij het pakket maar de originele titanium grill past weer beter bij alle chrome titanium accenten.
 3. Dit topic kan gesloten worden, heb inmiddels een originele lip gevonden die op die fiesta komt
 4. Peter_

  Ford fiesta mk7 1.6 titanium ocean blue

  Inmiddels heb ik ook een originele bumperlip liggen dus die kan samen met de skirts binnenkort naar de spuiter. De middendemper is vervangen voor een aftermarket standaard middendemper maar met een st einddemper, dit klinkt samen een stuk beter dan wat er origineel onder zat, ook is er meteen een metal diffuser gemonteerd. Ook meteen een nieuwe set zomer velgen gekocht, 17" mk7.5 st line velgen nieuw in doos, de originele 16 inch velgen worden de wintervelgen. Achteras rubbers naar het chassis en draagarm rubbers en de rubbers van de stabilisator stang zijn inmiddels vervangen voor de powerflex rubbers, erg fijne upgrade. Foto's volgens nog.
 5. Peter_

  Sea grey mk7 sport 1.6

  Bedankt voor je reactie, was hier al benieuwd naar, zelf heb ik een metal diffuser geplaatst samen met de st uitlaat.
 6. Peter_

  Sea grey mk7 sport 1.6

  Zit er verschil in de knik die in de zijkapjes zit tov je oude mk7 zijkapjes? Ziet er goed uit trouwens, st demper is ook een leuke aanvulling voor je fiesta, ik heb hem sinds een week ook onder de 1.6. Hou het topic zeker in de gaten, je maakt er een mooie fiesta van met alle mods.
 7. Bedankt voor je reactie, ik kan me voorstellen dat het nog even goed passen en meten is met monteren inderdaad.
 8. Heeft iemand hier op het forum een aftermarket lip die identiek is aan de originele zoals de sport en metal die goed past? Of is het advies om gewoon op zoek te gaan naar een originele?
 9. Peter_

  Ford fiesta mk7 1.6 titanium ocean blue

  Haha ja dat was eerst het idee, maar bij de vorige fordjes wilde ik ook gewoon de originele sport delen erop, dus tja deze kon niet achter blijven aangezien het een fiesta wel totaal anders eruit laat zien, bij de focus 1 waar ik het bij had vond ik het subtieler qua spoiler e.d. Nu nog een lip zien te vinden dan kunnen de skirts en lip naar de spuiter, heeft iemand toevallig ervaring met een aftermarket lip voor de voorbumper?
 10. Peter_

  Ford fiesta mk7 1.6 titanium ocean blue

  Na een tijdje rond gereden te hebben was het toch tijd om de st spoiler en bumperhoekjes te laten spuiten, de 2 pdc kapjes voor in de bumper zijn ook meteen meegenomen. Inmiddels ligt er ook een set sideskirts klaar, nu alleen nog op zoek naar een lip voor op de voorbumper.
 11. Peter_

  Afdekkapjes sideskirts mk7&7.5

  Dank je voor je snelle reactie! Heb een setje sideskirts gekocht maar daar zaten de eindkapjes niet bij, die hadden ze per ongeluk weggegooid bij demontage..
 12. Weet iemand of de zwarte afdekkapjes voor op de sideskirts van de 7&7.5 hetzelfde zijn? Ik wil een setje bestellen maar wilde het even voor de zekerheid vragen.
 13. Even een vraag, kan iemand mij vertellen of de rugleuning van de voorstoel onders is gevormd van een mk7 sport tov een titanium?
 14. Peter_

  Ford fiesta mk7 1.6 titanium ocean blue

  Metal achterbumper ligt inmiddels ook klaar, ook heb ik inmiddels powerflex liggen voor de draagarmen stabilisatorstang voor en achteras.
 15. Peter_

  Ford fiesta mk7 1.6 titanium ocean blue

  Ja dat staat eventueel ook op de planning, de 17" zoals op een fiesta metal, verder zat ik nog te denken aan skirts en de lip aan de voorzijde. Fiesta zou eerst standaard blijven maar dat idee was al snel de deur uit, zeker omdat het standaard spoilertje echt te klein is voor op de fiesta..
×