Jump to content

Peter_

Active users
 • Posts

  47
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Voornaam
  Peter
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Peter_'s Achievements

Fiesta Wannabee

Fiesta Wannabee (5/22)

 1. Is er hier iemand die mij kan zeggen of het mogelijk is om bij een mk7.5 de koplampen te veranderen van de standaard zonder drl naar degene met drl en of dat enigzins te doen is qua bedrading en wat er verder eventueel voor nodig is.
 2. De fiesta is zo te lezen verkocht ipv de winterset.
 3. Te koop aangeboden, Een originele ford bumperskirt/bumperlip voor de ford fiesta mk7 2008-2012, deze werden standaard geleverd op de ford fiesta sport en ford fiesta metal. De bumper lip is als nieuw, de lipjes zijn eraf gesneden aan de achterzijde zodat deze direct op een originele bumper gekit kan worden. De bumperlip is in zeer nette staat zoals te zien is op de foto. Prijs is 100 euro, een goed bod mag natuurlijk ook. Zijn er vragen dan hoor ik dat graag. Even als voorbeeld:
 4. Ik heb na een gebroken veer mijn veren vervangen voor de normale veren van bilstein bij mijn mk7, zijn prima veren.
 5. Startmotor vervangen is prima zelf te doen, uiteraard wel even de accu los koppelen als je de startmotor gaat vervangen.
 6. Mooie fiesta, ik vind deze kleur rood altijd erg mooi icm de zwarte accenten.
 7. De complete vering is inmiddels vervangen voor bilstein, zowel de veren als de schokdempers, verder zijn ook alle andere delen van de veerpoten vernieuwd, rijd meteen weer een stuk lekkerder. Stevig maar niet te stug.
 8. En ook bij een 1.6 ligt het aan het bouwjaar, daar is het pas plug en play bij de latere modellen van rond de 2010, 2008&2009 hebben nog een ander spruitstuk namelijk. Ik heb zelf de einddemper van een st onder mijn 1.6 uit 2009 zitten.
 9. De chrome rand is niet over te zetten, de rand op de sport grille steekt wat verder uit de bumper tov die van de titanium grille. Nu de lip erop zit is duidelijk dat de sport grille toch net wat strakker staat icm de lip.
 10. Eindelijk de lip en skirts laten spuiten en laten monteren, tevens toch meteen de sport grille geplaatst want deze staat mooier icm de lip.
 11. Bedankt voor de service, ik ga inderdaad weer door onder mijn oude account dankzij jullie.
 12. De sport bumper lip zal na het spuiten op deze bumper worden gemonteerd, bedoel inderdaad alleen de grill zelf, de titanium versie heeft inderdaad de chrome rand er omheen en de sport grill is geheel zwart, ik twijfelde of de volledig zwarte grill bij alle chrome accenten zou staan. Mijn eerste plan is dan inderdaad ook om de titanium grill te behouden en eerst de sport bumper lip te monteren en te kijken hoe het staat.
 13. Inmiddels maar eens de velgen eronder gezet, morgen word hij uitgelijnd. Binnenkort de skirts en de bumperlip maar eens naar de spuiter brengen dan kunnen die er ook op. Even een vraag, ik zat te twijfelen tussen een originele grill van een sport of de originele titanium grill die ik er nu op heb zitten, wat zou mooier staan, sport grill past bij het pakket maar de originele titanium grill past weer beter bij alle chrome titanium accenten.
×
×
 • Create New...