Jump to content

a3kp

Active users
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Voornaam
  AaadK
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK4
 • Kleur
  Anders

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

a3kp's Achievements

What's a Fiesta ?

What's a Fiesta ? (4/22)

 1. Oke Matti , ik zal eens kijken of ik dat kan vinden. Thanks.
 2. Vandaag nog geen mail in de box Matti.
 3. idd Matti, ocean green. Precies als bij mij met je dakspoiler (die ik niet heb), je ziet het bijna dagelijks erger worden op de motorkap. Op het dak is het al zover dat je het niet meer ziet uitbreiden. Ik heb met het dak niet zoveel moeilijkheden wat betreft sight. De motorkap ligt meer in het blikveld. Ik loop achter,....plasticdippen,wrappen....mogelijkheden genoeg dus. Net een oproep op onderdelen.nl gezet voor een motorkap in dezelfde kleur.
 4. right Peter. De apk lukt nog steeds aardig hoor, in oktober meestal wat kleine dingetjes. Maar ik zie dit type en kleur bij ons wel meer rijden, maar die hebben geen slechte lak. Misschien toch in het verleden eens overgespoten,maar waarom? geen idee. Hij komt uit Winschoten zie ik in mn onderhoudsboekje. Ik heb hem nu een jaar of 6.
 5. Geen idee, mn vorige auto had meer last van verkleuring en afbladdering. Dit zijn gewoon diepe krasjes waarlangs de lak dan afbrokkeld.
 6. Heb even gekeken wat dat is, ziet er interessant uit, ook in Alkmaar. Echter ik denk dat de prijs t/o de waarde van de auto toch een nadeel is. En....ik lees niets over de motorkap wrappen. Dat zou eventueel ook moeten anders heeft het weinig zin. Ik denk er over na i.i.g.
 7. Bij mijn Fiesta 1999 begon de lak op het dak te cracken, net of er een kat op gekrabt heeft. Het breidt zich steeds verder uit tot op de achterklep boven de achterruit. Ook de motorkap begint al slechter te worden. Ik vermoedt dat het komt door UV straling ,echter de zijkanten , waarvan de linkerzijkant altijd vol in de zon staat, blijven tot nu toe gespaart. De kleur is azure-groen. Zijn er meer mensen die problemen met de lak hebben? Overspuiten is nogal kostbaar, maar de auto doet het nog prima. De waarde is echter nog geen € 1000. Op de 1 of andere manier willen de foto's niet uploaden.
 8. a3kp

  Terug

  Ik was al een aantal jaartjes lid,maar ben door div. email wijzigingen de inlog gegevens kwijt geraakt. Ik rijdt nog altijd in dezelfde Ford Fiesta 1.3I-8V uit 1999. ik ben alleen de versie kwijt,ik dacht MK2,maar weet dat niet zeker.
×
×
 • Create New...