Jump to content

Jasper S

Active users
 • Content Count

  128
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Jasper S

 • Rank
  Fiesta Junior
 • Birthday 28-09-1995

Previous Fields

 • Voornaam
  Jasper
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

735 profile views
 1. Ik ben aanwezig met 2 personen.
 2. Welkom! Ik kom uit Munstergeleen dus je zal me nog wel eens zien rijden denk ik zo... te herkennen aan een blauwe ST
 3. Ja mijn fout. ik heb het ergens verkeerd opgepakt Zelf heb ik hem laten chippen omdat ik het risico wel aandurf en al velen mij voor zijn gegaan. Ik heb nu ongeveer 4 maanden de chip en heb nog niks vreemds opgemerkt dat betrekking had op het chippen.
 4. Welkom! Bij sommige bedrijven kan je behoud van fabrieksgarantie behouden. En de meeste st's hebben 3 jaar garantie. Dus het is mogelijk dat de garantie al vetvallen is. Er is een heel ruim aanbod voor dingen toe te voegen. Als je op de link klikt zie je mijn auto. https://gyazo.com/5592f945b72649f55abbca5ff0275c7b
 5. Welkom! opvallend kleurtje maar zeker één van de unieke Fiesta's!
 6. Jasper S

  Ford Family Day

  WOW erg mooie foto's! helaas heb ik deze dag moeten missen en wat zie ik daar, Leonie nog even snel bandenwissel? Hoop dat ik jullie nog een keer tref bij een meeting!
 7. Dat is nog eens leuk om te horen
 8. een erg mooie auto! als de ST in deze kleur was geweest had ik deze kleur gekozen
 9. Welkom! zelf ben ik bij Unlimited tuning geweest, maar naar mijn mening was Mebu beter achteraf geweest. Ik kan je wel vertellen dat niet elke chip het zelfde is. daarom, zoek een goede chip tuner die verstand van zaken heeft. de lokale chip tuners (die het voor een schijntje van de prijs doen) zou ik zelf niet aanbevelen en zou er dus liever iets langer voor rijden.
 10. Is er al iets meer bekent over deze dag? Mogelijk kom ik wel een kijkje nemen
 11. Jasper S

  Ford Family Day

  Zijn er mensen uit Limburg die hier heen gaan? ik ben misschien wel geïnteresseerd.
 12. Hoi. Ik heb ooit een Fiesta 1.6 sport gehad lijkt een beetje op de metal. Ook ik heb overwogen die te laten chippen maar met 10 pk meer en 20 koppel meer zal je niet heel veel verschil merken gok ik zo. en met zoon klein verschil zal je er erg snel aan wennen, en denken dat hij niet eens gechipt is.
 13. Vaak zit op de software garantie dus mocht die verloren gaan dan kan je hem altijd terug krijgen voor een kleine bijdragen. Bij Unlimited tuning is dit €50,00 om jou software terug te krijgen.
 14. Als dat klopt dan heb ik geluk 11/2015
×
×
 • Create New...