Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Yesterday
 2. Lip is binnen. Als het een beetje meezit komt deze er aanstaande zaterdag onder πŸ˜€
 3. Wil je er lang van genieten..dan eerst ontdoen van de roest.
 4. Hallo forumleden, Bij mijn mk8 zijn de remklauwen aan het roesten de dealer geeft aan hier niets aan te kunnen doen aangezien het gietijzer is. Nu zou ik ze graag willen laten spuiten in de kleur van de auto (desert blue) Hebben jullie tips liefst in Limburg of zuid Brabant πŸ‘
 5. Ik denk mbt bluetooth en radio, dat dit wellicht een makkelijkere en betere oplossing kan zijn: € 313,83 2οΌ… Off | Auto Dvd Voor Ford Fiesta MK7 2009-2017 Android Radio Tape Recorder Multimedia Stereo Carplay Autoradio Gps Navigatie Touch audio https://a.aliexpress.com/_vtJUap Iemand hier, of wellicht iets gelijkends ervaring mee?
 6. Bedankt voor de reacties... ik heb op forum wat ingelezen en de betreffende fiesta kont uit eind 2010... de bekabeling voor de cc zou dus voorbereid moeten zijn, maar is echt een super kale uitvoering, dus zou zomaar kunnen dat er geen kabel is. en ik lees dat er dut modeljaar ook een software fout kan zijn waardoor aanmelden asbuild niet zou gaan?? Stel het zou een eigen wagen zijn, dan had ik beide inbouwen wel aangedurfd, maar een ander zijn auto is toch net wat anders, zeker als het β€œtry and error” is, dus een eerste x en geen flauw benul of het gaat lukken...
 7. Last week
 8. Ik zal maar weer eens wat plaatsen. Het plezier is er even vanaf geweest met de ST door alle drukte, maar daar komt vanaf nu weer verandering in. Ik zet nou maandelijks een bedrag opzij om de ST te gaan kietelen met een leuke hybride turbo. Inmiddels heb ik er koudere bougies in gezet, beurtsetje ligt al even te wachten maar die krijgt hij dus ook op kort termijn. Ook ga ik zodra het een beetje weer word de ST polijsten, lekker verwennen met een fijne duurzame wax van collinite.
 9. Hallo, Mijn account hier is lange tijd niet meer gebruikt. Een jaar of 5 geleden had ik een Fiesta gehad maar weer verkocht omdat ik overstapte naar een leaseauto. Nu ik ander werk heb heb ik tussendoor een Peugeot 307 gekocht en sindskort weer een nieuwe Ford Fiesta Titanium uit augustus 2017, dus net het nieuwe model. 31 januari kan ik deze ophalen. Mij lijkt het mooi om de dimlicht en de mistlampen/bochtverlichting aan te passen naar LED verlichting. Voor de dimlicht is mede door andere topics op dit forum afgeraden om autobeams te kopen en is mijn oog gevallen op de H7 nighteye lampen op AliExpress. Ze zijn niet al te duur en las dat men hier best tevreden over was. Voor de mistlampen twijfel nog een beetje. Deze lampen hebben ook bochtrijverlichting en die dimmen / faden natuurlijk geleidelijk uit. LED’s hebben hier vaak wel problemen mee dat ze gaan flikkeren, maar niet alle LED’s zo te zien: Het filmpje gaat natuurlijk over H11 dimlichten. Wat zijn jullie ervaringen met goede prijs/kwaliteit LED H8 mistlampen en het flikkerprobleem? En zijn de Nighteye dimlichten aanraders in mijn projectorkap? Alvast bedankt.
 10. Er is een BT module (mobile+mp3 variant) naar mij onderweg... ik denk alleen dat ik ombouw niet aandurf.
 11. Nee nog niet. Druk druk druk. Dit jaar gaat de hybrid turbo komen.
 12. Nadat ik eerst een Volvo 460 te hebben gereden (rampen auto...) heb ik daarna een focus gereden, daarna een mondeo en nu een galaxy is het nu tijd voor een Fiesta. Family life is over (...) dus ik hoef alleen maar mijzelf en soms mijn zoon te vervoeren dus leek mij dit de beste (en leukste) keuze. Zaterdag a.s. ga ik 'm ophalen. Het is een grijze 1.6 uit 2009 met 211k op de teller. Hij rijdt super! Full options.
 13. Dag allemaal, Mijn naam is Stijn en ik ben 21 jaar oud. Ik ben sinds afgelopen zaterdag de trotste eigenaar van een mk6 fiesta 5-deurs, mijn 1e auto. Ik heb me aangemeld bij dit forum omdat ik meer te weten wil komen over mijn auto, maar vooral wat en hoe ik mijn auto kan aanpassen naar mijn smaak. Ik heb een flink aantal vragen, dus ik verwacht dat ik voor lange tijd actief zal zijn op dit forum!
 14. Ha Nor, volgens mij zijn in 2009 de stekkers anders dan die van een Metal. heb zelf destijds het omgebouwd met stekkers voor het achteraf inbouwen van een parrot carkit. Als je dat wil hebben zou ik heel goed moeten zoeken. Denk ook dat het standaard scherm omwisselen voor het uitgebreider scherm niet zomaar gaat laat staan alles geschikt maken voor Bluetooth. Cruise control ff checken dat de kabelboom voorbereid is maar grote kans dat dat zo is. Zelf zou ik een stuur met cruise van de sloop scoren als het enigszins kan. Dan heb je gelijk een met lederbekleed exemplaar. ff activeren in de asbuild en gaan.
 15. Oud topic, maar ik heb veienden die een 2009 fiesta hebben gekocht, de kaalste uitvoering... Nu heb ik uit de Metal en de ecoboost nog de originele radio / front / scherm liggen. Ik begrijp dat mijn complete set uit de Metal overzetten niet zo gaat werken? Ik zal de bluetooth module moeten kopen / kabel en dan activeren bij de dealer? En andere vraag: cruizecontrol... ka complete set kopen op aliexpress: stuurcover / knop / kabel). Dit is plaatsen en activeren toch? Bij voorbaat dank voor advies πŸ˜‰πŸ‘πŸ»
 16. Goedenavond, Ik heb een vraag, Zijn de koplampen van een mk8 st line (led ring en h7 led) met de full led van de st 1 op 1 verwisselbaar? Iemand die dit al heeft gedaan of weet dat de stekkers hetzelfde zijn? Met vriendelijke groet, Edwin
 17. Dan heb jij nog het geluk dat je de wagen van u vader kan gebruiken voor de aanhangwagen Ik vind hem wel stoer en agressief aan de voorkant, ligt er wel aan welke uitvoering.....heb foto's van mijn bestelde fiesta en dacht eerst dat het een focus was 🀣 Kan spijtig genoeg hier geen foto's plaatsen? Je moet is kijken op mobile.de daar sta de fiesta 2022 ST en ST line vignale op met echte foto's πŸ˜‰
 18. Welkom πŸ‘‹
 1. Load more activity
Γ—
Γ—
 • Create New...