Jump to content
Fiestaclub.nl

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. TristanT

  Nieuwe Bronchure Fiesta April 2020

  Zo te zien zijn de 125pk versies geschrapt en vervangen door de mild-hybrid varianten onderin. Dan blijft idd alleen de 95 pk (voorheen 100) en de automaat over. Traffic Sign Recognition, Driver Alert B&O premium audiosysteem met 9 luidsprekers en 1 subwoofer Grootlicht assistent In hoogte verstelbare passagiersstoel Keyless Entry met Motion Sensor en FordPower startbutton Verkeersbordherkenning Aldus de huidige ford site, geen idee of die al aan de nieuwe prijzen aangepast is.
 3. Aarnout

  Nieuwe Bronchure Fiesta April 2020

  Bedankt voor het delen, 1 ding valt mij wel op dat een automaat 30 pk meer heeft dan een schakelbak. Wat is eigenlijk het verschil in uitvoering tussen een titanium en een titanium x ?
 4. Aarnout

  Benzineprijs keldert ( voorlopig )

  In Belgie staat ie nu €1,179 😒 Hoop dat over een week de grens ook naar de andere kant opengaat...
 5. Aarnout

  Ford Fiesta Active

  Welkom Ben, mooie auto !
 6. Yesterday
 7. allesklusser

  Fiesta mk 4

  Rijker dan je dacht dus want het blijkt een MK5!
 8. Danny

  Fiesta mk 4

  Leuk wagentje Julianvm!
 9. Last week
 10. martn

  Pinkster weekend what to do!

  Ik ga de hele dag rondrijden nu in Limburg, alleen daar.
 11. Bnz

  Pinkster weekend what to do!

  Genoeg te doen,overal.lekker relexen aan t strand,barretje zoeken en drankje bestellen. Park en bezoeken,tuin centra's,dus in overvloed. Met zulk weer,wil je niet in huis zitten,dus meetlint mee !!
 12. MagneticGreyFiesta

  Achteruitrijcamera Fiesta mk7,5

  Bedankt voor de duidelijke uitleg! C406 is niet te vinden, ook niet boven de hemel of verder naar beneden. Ik zal vandaag kijken of ik hem kan volgen vanaf het display en anders leg ik zelf een video kabel heen.
 13. pwaltman

  Ford Fiesta Active

  Welkom
 14. bickel

  Pinkster weekend what to do!

  https://m.limburger.nl/cnt/dmf20200529_00162221/brief-burgemeesters-aan-duitsers-blijf-thuis-met-pinksteren?utm_campaign=webpush&utm_medium=push&utm_source=dl Dit geld ook voor het Zuid Limburgse heuvelland en dorpje Kuttingen voor Fiesta's en andere modellen auto's/motoren en bikers. Kom niet naar het heuvelland, blijft u allen thuis. Dan komt er ook geen smet op. Het heeft toch veel met mekaar te maken als het je inteteseeééérd tenminste 😒? Want, overigens. Geld spielt keine einsige rolle 🤓, want statistisch gezien, met Wopke / und die Ursula/mït der Frans oet Heêrle, die vinden automatisch hopen geld, in de honderden miljarden zelfs. Net als bij Donald getallen met 12 0len. Maar toen eerst Hillary en later Barack een algemene ziektekosten verzekering in de VS wouden opzetten, werd dat getorpedeerd door republiliberaal, de tegenstanders van genoemde twee 😳. Toen was er geen geld was het argument, en je moet de dummie's niet te slim maken. Met kom nu, rijk naast arm komen te liggen, nu, bv. met de COVid-19 het Corona 😈 minuscule 🗣️👤🗣️👥druppelende misbakseltje, dat ons hier ten lande uit de stêdjes Venlo/Roermond en het Zuid Limburgse heuvelland wil weghouden. Dus mensen "Stay at Home" that's saver for the next coming time 🤓, and/or we have after the autum probably or possible an bigger 👹 problem. Have a nice long Pentecost weekend 🤓.
 15. bickel

  Benzineprijs keldert ( voorlopig )

  De benzineprijs stijgt weer E10 €1,48 Total 😊.
 16. Boris1998

  Ecoboost getuned met bluefin

  Ik maak overigens niet heel veel gebruik van t extra vermogen, al helemaal niet in de 1e en 2e versnelling. Het voelt ergens toch niet goed, zoveel kracht is ie niet echt voor gemaakt.
 17. BenT

  Ford Fiesta Active

  Dank je, zag de kleur 2 jaar geleden in de showroom maar was toen net uit geloof ik, nu komt het er toch van...
 18. allesklusser

  Ford Fiesta Active

  Welkom, een hele bijzondere kleur.
 19. Emmory

  Ford Fiesta Active

  Welkom!
 20. BlackFocus

  Ford Fiesta Active

  Welkom hier 😊
 21. MartinB

  Fiesta ST MK8 M235 Mountune

  Duidelijk verhaal. Zo te horen heb je dan met Eibach de goede keuze gedaan denk ik.
 22. MartinB

  Nieuwe Bronchure Fiesta April 2020

  Prijslijst per 1-7-2020
 23. Franciscus

  Ford Fiesta Active

  Welkom!
 24. bickel

  Verzekeren allrisk Ford Fiesta ST200

  Fred, kost geld, maar krijg je geen voucher? Ja kan ook de oplossing zijn 🤔. Kun je bij hun weer inleveren met je nw. verzekering, bv. een tuinverzekering afsluiten ook al heb je hem niet nodig 😳! Klantenbinding zou dat kunnen heten.
 25. bickel

  Ford Fiesta Active

  Welkom Ben. 🤓
 26. Bnz

  Ford Fiesta Active

  Ben Welkom !!
 1. Load more activity
×