Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Today
 2. Welkom hier, we zijn gek op foto,s hier. haha
 3. Welkom hier, mooie Fiesta.
 4. Welkom op het forum en heel misschien komen er weer gauw ontmoetingen nu het corona ellende tij lijkt te keren.
 5. Yesterday
 6. Hallo allemaal! Mijn naam is Eric, en ben nu 9 maandjes trotse eigenaar van deze fiesta! Het is een MK7 1.6 sport. Ik heb er een Maxton Design voor en achterspoiler op gezet, om er nog net even wat sportiever uit te laten zien🙈 Ik vind het leuk om meetings te rijden, zoals hier op de eerste foto.
 7. Heb je originele Ford module?
 8. Mooi dat het gelukt is 😃 En uitleg achteraf is altijd goed, er komt een dag dat iemand hier profijt van gaat hebben 👍
 9. Kost een paar centen, klopt. Maar de functionaliteit van een ‘ouderwetse’ fietsendrager is nog altijd niet geëvenaard door een klepdrager als je het mij vraagt. Komt nog eens bij dat 1000 kg geremd trekgewicht best handig is zo nu en dan.
 10. Opgelost! Aangezien het er op leek dat de updatepackage het probleem was, ben ik maar een andere bron gaan zoeken. Ik heb dus net succesvol 3.4 er op gezet met kaarten F10. Zelfs de zenderlogo's doen het.
 11. Jeroen

  ST2018 project

  Vanwege de parkeersensoren, anders gaan die constant piepen als je achteruit rijdt. Ik weet niet of er nog meer zaken zijn die aangepast worden, maar zodra de stekker van de fietsendrager gemonteerd is, werken de parkeersensoren (tijdelijk) niet. De camera werkt nog wel, maar daar zie je een stuk minder op...
 12. Dit is inderdaad een goede ja ik wist dit niet maar is Ja dit is inderdaad goede ja door isolatie heen prikken is inderdaad niet zo heel fijn nee maar het moet gebeuren en daar komt toch bijna geen water ik ga dit aankomende dinsdag maar eens proberen
 13. Prijs. Trekhaak is best duur. En dan nog een goede drager. Fun fact: in september toch een trekhaak laten monteren bij kwik fit .
 14. Mag nochtans, want geen panoramisch dak en ook geen ST
 15. Je ophangingsdriehoek dus, ook gekend als triangel?
 16. Had nog een foto met close up, maar kan ivm weinig opslag hier niet plaatsen, maar het gaat dus om de grijze ding achterin met een bout erin, even inzoomen en dan word het wel duidelijk.
 17. Zoals op foto te zien zit er een scheur in, dit onderdeel zit zowel rechts als links vd auto en in beide kanten zit er een scheur in. Wie weet hoe dit word genoemd en kan dit kwaad?
 18. @ Nick 75: "Trekhaak is geen optie voor mij dus ik zoek een fietsendrager voor achterop die geen trekhaak nodig heeft." Als ik ff vragen mag? Waarom is een trekhaak voor jou eigenlijk geen optie?
 19. TristanT

  Temperatuur

  Ik ben geen expert hierop maar in het verleden heeft een van mijn wagens thermostaat problemen gehad dus dit is mijn idee: Rijwind allee kan genoeg zijn om hem goed te koelen, hoewel ik geen idee heb of dat ook zo is bij de 1.6 motor. Als hij vloeistof lekt zou ik kijken of je ergens water ziet zitten op de motor en slangen. Moeilijk te zien met alle regen nu maar goed het is een poging waard. Lampje gaat meestal pas branden ver over de 100 graden. Als je een OBD scanner hebt kan je kijken of hij tot ~87-90 graden komt en daarna weer zakt, de meter blijft dan meestal wel op dezelfde
 20. Een beetje erg late reactie, maar de site lag er volgens mij even uit. Anyway, het is inmiddels gelukt. Inderdaad, door de kunststof ringen eruit te halen. Wat bleek, ze zitten met 4 palletjes geklemd in de behuizing. Door met een kleine schroevendraaier eerst de voorste, dan rechts en dan links in te drukken kan je 'm eruit wurmen. Het is een ontiegelijk gepriegel maar uiteindelijk is het gelukt. Dan de rubberen omhulsel er weer omheen frotten en terugduwen. Vooral bij dat rubber helpt het om het op een warme dag te doen want dan is het veel zachter en bewerkbaarder. Hopelijk heeft
 21. Wat dan ivm inleren module voor trekhaak?
 22. Houd er even rekening mee dat dat ding aan je achterklep hangt. En dus je achterspoiler naar beneden zal trekken als je die hebt (het gewicht van het hele spul hangt dan op een stukkie plastic). Dus ja, het zal wel passen. Maar nee, je hebt er dan waarschijnlijk alsnog niks aan.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...