Jump to content
Fiestaclub.nl

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. pwaltman

  "White Wolf" MK7.5 Titanium Frozen White

  Nice, die blokken remmen prima!
 3. Razer

  Hulp bij aankoop

  Ik heb er zelf 2, een rally en ultimate.Maar een nette st zal altijd beter verkopen. Zeker een stuk waardevaster. Laatste aanschaf was maar 1400 euro met een onderhoudshistory van heb ik jou. Incl 175.000 km De rally/ultimate is heel wat minder aantrekkelijk door de motor. Daarom is een st170 goedkoper dan een focus rs van de eerste generatie. Ondanks ze beide zeldzaam zijn.
 4. BlackFocus

  Nieuw lid - Vinnie

  Welkom hier 👍
 5. Gio

  "White Wolf" MK7.5 Titanium Frozen White

  Er zitten wat gaatjes in je remschijf :^)
 6. Lingo

  Hulp bij aankoop

  Als er minder (van dit type) rally zijn, dan zijn die dus net zo waardevast. Ik heb liever een nette, goed gedocumenteerde rally, dan een afgetrapte, hoog in de km`s, zonder onderhoudsboekjes ST Dan kan ie nog van een ander kaliber wezen.... Ik heb heel veel mooie, snelle AMG`s voorbij zien komen in de afgelopen 15jr, maar uiteindelijk kost, naar verhouding, een mooie oude Mercedes 200, met de boekjes erbij meer dan die AMG, die inmiddels 5,6,7 eigenaars gehad heeft. Staar je niet blind op een dikke motor en snelle velgen.... gr.
 7. richard b

  Bootscreen Ford Fiesta MK8 Titanium wijzigen

  Heb zelf een opstart scherm geen idee meer wat de naam is ,maar die begint met een hoop stenen die bij elkaar komen, kan zijn dat van de Ford Raptor is deze zit in de 3,4 versie . Vind die zelf wel heel mooi loopt nml als een film over het scherm met opstarten.
 8. Bnz

  "White Wolf" MK7.5 Titanium Frozen White

  mooie stoppers 😁 !!!
 9. Tim.A

  "White Wolf" MK7.5 Titanium Frozen White

  New goodies arrived !
 10. Gio

  Nieuw lid - Vinnie

  Welkommm
 11. pwaltman

  Nieuw lid - Vinnie

  Welkom
 12. Bnz

  Nieuw lid - Vinnie

  Vinnie welkom !!!
 13. Franciscus

  Nieuw lid - Vinnie

  Welkom Vinnie!
 14. Razer

  Hulp bij aankoop

  St is een ander kaliber. Deze zullen uiteindelijk meer waardevast zijn ( zie een rally als een st line ) Is leuk, maar de waarde is niet heel hoog
 15. allesklusser

  Nieuw lid - Vinnie

  Welkom op het forum.
 16. supervinnie40

  Nieuw lid - Vinnie

  Hallo, Voor mijn vrouw heb ik een Fiesta Diesel uit 2015 gekocht, en tot nu toe bevalt deze uitstekend. Een heerlijk vlot wagentje met behoorlijk wat luxe. Uiterst tevreden. Ik wou hier lid worden om te kijken hoe ik de wagen nog luxer en leuker kan maken. Bijvoorbeeld de DAB+ module inbouwen, misschien extra opties installeren of activeren etc. Er kan vast nog wel wat verbeterd worden. Ikzelf rij in een Rover 75 uit 2000 die ik al 7 jaar lang in concoursstaat houdt. Die kennis en ervaring ga ik nu in haar Fiesta steken ;).
 17. Lingo

  Hulp bij aankoop

  Degene bij wie je geweest bent heeft ook lekker veel aandacht geschonken aan de advertentie; foto`s staan gedraaid... Ik zou idd ook voor die rode gaan. Je kunt aan alles zien dat het een veel mooiere en beter onderhouden auto is. Ook de km.st. telt natuurlijk mee! Heeft een ST echt zoveel meerwaarde voor je? De rode is een rally edition, en er zijn er daarvan minder gemaakt dan een ST, dus qua restwaarde.... Ik zou er eens heel goed over nadenken. Suc6 met je zoektocht! gr.
 18. Last week
 19. GOMAX33NL

  Bootscreen Ford Fiesta MK8 Titanium wijzigen

  Hartelijk dank voor alle info en uitleg. Dit klinkt niet echt heel makkelijk :-(. Heb ook geen zin om iets te verkloten zeg maar :-). Volgende keer zal ik het bij Entertainment plaatsen. Thanks.
 20. bickel

  Max. snelheid op Duitse autobahn!

  Dan zou ik nu zeggen Peter. Nürnburg ligt nu op zijn gat. Economische steun moeten ze het nu van hebben, bijna heel de Eifel rondom die NürnburgRing, zeg je?. Zandvoort dan ook nu, daar is dan bijna heel Zuid-NoordHolland van afhankelijk 🤔? Ik zie dat maar is betrekkelijk 😏.
 21. Mikkem

  Brandstof E5 E10

  Ik heb eens opgezocht wanneer ik voor het laatst getankt heb, dat was op 2 maart. De tankmeter staat nu op de helft. Ga ook wekelijks een ritje maken, is het niet goed voor de auto dan wel goed voor mijzelf. Normaal maak ik 30 - 35K aan kilometers per jaar.
 22. TristanT

  Bootscreen Ford Fiesta MK8 Titanium wijzigen

  Je zal de branding + theme moeten aanpassen, zet nooit het GT theme/screens aan op Sync 3 versie 3.0 of hoger, dan is er een redelijke kans dat hij niet meer opstart. Geen idee of het al in ForScan zit zodat je het met het menu kan doen maar als dat niet het geval is, dit zijn de plekken waar je het kan wijzigen: Op plek 7D0-02-01 (asbuilt APIM) moet je de 3e byte aanpassen. Waarde is de de hele byte ofwel het allbij de karakters. Unknowns betekend niet dat het niets doet maar dat ik niet heb kunnen vinden hoe het ding heet in de software op de module. Meestal is 01 het standaard ford logo. Daanraast moet je voor lincoln ook nog het volgende aanpassen: Dit zijn de eerste twee bits van de eerste byte in 7D0-01-02, dus iets minder makkelijk aan te passen. Pak de waardie die er in staat en voeg er de waarde bij die je wilt.. C0: configurable splash screen heb ik geen idee wat het doet. Je hebt alleen Ford/Lincoln nodig. Als je die niet aanpast werken de lincoln themes niet. Daanast moet je ook het volgende aanpassen voor sommige thema's: Dit is net als de eerste de hele byte van 7D0-03-01 derde byte. Wellicht hoort dit meer in Entertainment thuis dan algemeen forum.
 23. Hoi, Gisteren succesvol autovergrendeling via Forscan en een ELM327 geactiveerd. Dit valt op zich mee. Nu wil ik graag het opstartscherm van het SYNC3 systeem wijzigen. Dit kon ik al via het Hidden Menu van het SYNC3 systeem, maar elke keer als je de motor uitzette verdween het weer. Ik heb begrepen dat het via Forscan wel zou moeten lukken om (voor de fun) bv. in plaats van een Titanium uitvoering een Lincoln of iets dergelijks te krijgen. Iemand hier ervaringen mee? Greetz
 24. NeverDespair

  Zonnescherm uit de rails

  Mooi opgelost dus.........
 25. jefke

  mk7 st bumper hoek delen ?

  Waar had je deze gevonden. Ik ben namelijk ook op zoek naar de Bumper corners zonder knik, ook ik heb de verkeerde haha. Ik ben internet aan het afzoeken maar die krengen zijn behoorlijk duur. Prijzen variëren tussen de 80 en 170 per stuk.
 26. TimST150

  Tim's ST150 MK6

  Dit weekend de plastic delen aan de voorkant opnieuw zwart gespoten, hoop dat de 3 blanke lak lagen een beetje tegen de steenslag kunnen. (logo was al zwart gewrapt) Ook diffuser fins besteld uit Engeland, hoop dat ze deze week binnen komen. Dan spuit ik ook gelijk de plastic delen aan de achterkant opnieuw zwart.
 27. Razer

  Brandstof E5 E10

  Eigenlijk niks nieuws, de accu begrijp ik. De rest is elke week wat overdreven
 1. Load more activity
×