Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Yesterday
 2. Is dit ook zelf te doen? Of kan ik eerst iets van een universele kabel met antenne testen om te kijken of het dan beter wordt?
 3. Ah, goeie! Laat ik dat er even bij zetten!
 4. Ja, ik werd direct getipt door iemand van Ford. 2 uur later zouden ze meteen weer verdwijnen.
 5. Heh! Had ik dat nu een weekje eerder geweten! Voor mij is https://www.ebay.nl/itm/363265728931 nu onderweg. EDIT: Zie dat die voor de MK8 is, niet voor de 7.5
 6. Nee ik ook niet. Het is hem een beetje zo net niet zegmaar tegenover de MK8. Waar het van de MK7 naar de MK7.5 het precies wel wat is dit het hem gewoon net niet....
 7. Aan de voorzijde is mij verteld (zelfs door de dealer en 1 die heel veel aan Fiesta's werkt (Ride Wizards)) dat als je voor erin gaat laten zetten dit altijd aftermarket is en je ze niet op je schermpje te zien zult krijgen. Origineel hoe ze het doen uit de fabriek is niet mogelijk. Het is namelijk de enige optie die ik niet heb op mijne maar wel graag gehad had. Je blijft een los kastje houden voor de sensoren voor aan/uit te zetten en ze zullen niet op je scherm te zien zijn.
 8. Haha..idd ja. 🙄 Vanmiddag wilde ik kijken, maar waren al weer op weg naar een andere dealer.
 9. Ok bedankt goed om te weten.
 10. Let wel dat dit niet altijd werkt (zoals bij mij, heel late 2017 Mk7.5 STLine bij iets eerdere wagens schijnt het te werken), ik ben ook bekend met werkende installatie maar soms is het helaas. Alles is bij mij aanwezig maar de signalen worden niet doorgestuurd op de ICAN bus en ze komen dus niet aan bij het scherm, je kan ze wel netjes uitlezen via IDS... dus ik weet wel dat ze correct werken. PDC knop werkt dan overigens wel.
 11. Grote kans dat je dan een "post" hebt gemaakt maar het werkt en het staat er in ieder geval bij nu. Ter informatie hoe ik het doe:
 12. Even korte beschrijving hoe ik het doe: Maak een account aan Ga naar "images" Doe "Add image" Open bestand en zorg dat het geupload word. Als het in het overzicht staat klik er op Gebruik dan "direct link" Copy/paste die url direct in de tekst en voila en plaatje zal verschijnen.
 13. Correct, gebeurt automagisch, of niet. Ik kwam er achter doordat hij ineens direct de kaarten gaf na het updaten zonder dat mijn upload van het bestand werkte.
 14. Reken maar dat die auto’s er maar tijdelijk staan en niet van de dealer zijn
 15. Het kan zeker: https://www.ford-accessoires.nl/Comfort?model=fiesta&year=2012 het zelfde monteren als affabriek kan ook maar dat is kosten technisch minder interessant als je nieuwe onderdelen gebruikt. voorzijde kan ook gewoon achteraf ken wel iemand die dat gedaan heeft.
 16. Heb van dit probleem wel eerder gehoord. waarschijnlijk moet er een compleet nieuwe voet met kabel gemonteerd worden. Je Ford dealer kan hier meer over vertellen.
 17. De site van Stroeve had ik ook gevonden inderdaad, ik zag wel ergens een kreet staan dat ze die verlengde moeren ook te koop hebben. Maar ik zie ze in hun webshop nergens terug, ook niet met de zoekfunctie. Zal er eens induiken. En als ik een beetje weet wat ik moet hebben, dan kan ik ook altijd nog een keer die kant op rijden. Hardenberg ben je nog wel een keer vanuit Twente.
 18. Hee..bedankt Martijn voor de tip. Ik ga even kijken binnenkort. Maar echt blij word ik niet van de facelift zo op het eerste gezicht.
 19. Even een afbeelding van internet geplukt. De 2 chromen verlengde moeren zie je op de achtergrond. Dit is trouwens een oude afbeelding van ST.
 20. Hmm...ik zie de verlengde wielmoeren er niet meer bij staan op de site, terwijl die er zeker een paar maanden geleden wel op stonden. Stroeve motorsport in Hardenberg heeft mij destijds op de ST spacers gewezen en ik heb toen de verlengde wielmoeren gezien.
 21. Hier bij de dealer waren net een Fiesta en Focus geleverd.
 22. Heb je daar een linkje van? Heb wel gezocht online, kan die ST spacers wel vinden (al valt er heel veel weg wanneer je de MK8 selecteert). Maar van die wielmoeren zie ik niks staan helaas. Vind het wel een interessante gedachte.
 23. Hi, Mocht iemand geïnteresseerd zijn in een orginele ST mk 7.5 uitlaat. Ik zal tzt wat foto's plaatsen indien iemand dit wenst. Professioneel gedemonteerd door MEBU, zit in de miltek doos verpakt.
 24. Hoi! Ik heb nog mijn Ford Performance veerpootbrug te koop. Ik had hem nog liggen om te monteren op mijn Puma, maar blijkbaar is de Puma toch breder dan de Fiesta en past dit niet. De veerpootbrug is voor de MK8. https://www.ford-accessoires.nl/ford-performance-parts/chassisperformance/veerpootbrug/2333631?model=fiesta&year=2017
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...