Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Yesterday
 2. Wat ik zo hoor lijkt het me de intercooler die aanslaat maar inderdaad meer geluid maakt dan bij mijn Fiesta/normaal is voor deze auto. Dit klinkt alsof ik mijn vorige auto (Fiat Panda) de airco aanzette, die maakte ook zo'n kabaal. Wat de oorzaak kan zijn weet ik helaas niet, daarvoor heb ik te weinig verstand van.
 3. Een deel heeft te maken met chiptekorten. Maar ik zie Ford constant besparen. Bij de Fiesta ST verdwenen er ook steeds meer dingen in de loop der jaren.
 4. Heel nice! Vind deze lip veel mooier dan die Maxton lipjes. Mooi dat het gelukt is! 👍
 5. OK, ik ga kijken! Wets even eten..
 6. Foto is niet zichtbaar. kijk maar even in dit topical deze persoon heeft een sport.
 7. Dag mensen op het forum. Ik doe graag nog eens beroep op jullie kennis. mijn Ford Fiesta blaast sinds aanschaf GIGANTISCH hard vanonder de motorkap wanneer ik de airco knop inschakel. Je kan gewoon niet fatsoenlijk meer praten met mensen buiten de auto wanneer de airco is ingeschakeld. Bij een volledig koude start: zie video. De temp van de auto is koud en de buitentemperatuur is 7 graden. Ik heb talloze fora gelezen in elke taal die ik maar kon vertalen maar elke keer is het iets anders. Ik heb de fiesta naar de garage gebracht en volledig laten nakijken; bedrading, condensator, noem maar op, er is ook een sensor en schakelaar (die hier schijnbaar invloed op kunnen hebben) vervangen. nu zat ik zelf te denken: kan het niet iets te maken hebben met de relays en fuses aangezien ik er twee mis. Toevallig 1 van de hoge snelheid fuse voor de koeling en ook een relay voor koeling. Om precies te zijn: R7 30A en F2 60A Wellicht heb ik het helemaal bij het verkeerde eind. ik hoop dat iemand mij kan helpen! mijn dank is groot.
 8. Langer... Langer dan wat? Ik heb geen referentie
 9. Is de foto zichtbaar? Blijkbaar zit ik aan m'n max qua foto's?
 10. Het is misschien wat donker, maar wellicht is er genoeg te zien. Anders morgen een nieuwe foto.
 11. Wat blackfocus zegt deze bandenmaat is uitwisselbaar. Chromenlijsten zitten nooit op een sport. Sport kun je ook herkennen aan de (langere) Sportstoelen. Een Titanium met Individualpakket heeft ook sportstoelen. ben benieuwd naar de foto(s)
 12. Het zijn 16 inch wielen met 195/45 banden wat typisch is voor de sport. Maar wel chrome listen. Ik zal even een foto maken.
 13. Mooi zo dat je er blij mee bent er zijn titanium met 16 inch wielen Heb je Chrome lijsten langs de ramen ? dan is het een titanium
 14. Hallo, Gisteren heb ik mijn ford fiesta 2009 opgehaald. Superblij mee!! Het is een 1.6 en loopt als een zonnetje! Nu ben ik alleen in verwarring... Ik was van mening dat ik een titanium heb gekocht, maar de bandenmaat (45) verraad dat het een sport is. Hoe kom ik er achter wat de waarheid is? Los van de uitvoering ben ik er (vooralsnog) Superblij mee. Als ie het net zo goed doet als mijn eerder focus, monde en galaxy komt het goed.
 15. Had ook geen howto. Maar wel interesse in foto op de brug!
 16. Hahah nee dat nog niet hoor! Komt goed, heeft allemaal geen haast.
 17. Last week
 18. Beste lezer, Morgen komt mijn standaard katalysator van mijn auto, (komt een milltek sportscat voor terug). Hierom wil ik mijn oude katalysator verkopen. Deze kan opgehaald worden in Den Haag. Richtprijs is 175 euro
 19. Thanks! Dat was exact de reden net even anders!
 20. Spoiler zit er inmiddels onder, zie mijn topic.
 21. Even een update, vandaag een ST modeljaar 2022 frontspoiler laten monteren. begreep dat het kwa monteren wel meeviel. Helaas was ik er zelf niet bij aanwezig dus geen foto’s van de montage. Maar begreep popnagels en dubbelzijdig tape. De bumper was gedeeltelijk voorbereid. Bij interesse van mede forum leden zal ik hem nog eens op de brug zetten.
 22. Meen dat het via voicecontrol wel zou werken enkel niet via het scherm. maar dat gaan we binnenkort ff fixen.
 23. Zou ik niet vanuit gaan. Neem aan dat je ze dan wel even demonteerd?
 24. IK heb deze er inzitten, had deze ook in de vorige MK8 prima lamp goed licht en hebben in die andere 3 jaar lang probleemloos gewerkt en zijn er mee verkocht . DIe jij op de foto hebt schijnen aan 2 kanten die ik heb geven rondom licht geen blind spots in het lichtbeeld dan. Ben zelf nog op zoek naar goede H1 lampen die passen maar dat is een lastig iets ivm lengte van de achterkant lamp ivm met in kantelen behuizing zit in de weg max ruimte achter de lamp 27 mm alles daarboven past niet. Maar wil ook rondom schijnend hebben i.p.v. 2 kanten Led H8/H1
 25. Dat ligt niet aan u, de nieuwe fiesta is inderdaad zomaar kaal of je moet naar de x of vignale uitvoeringen gaan die hebben wel meer opties en luxe Onlangs bij de dealer langs geweest met salon opendeur dag, stond een gewone titanium uitvoering binnen had bijna geen luxe......geen mistlampen, geen gps zelfs wiel deksels 🤣😥 De inklapbare spiegels en blis zitten niet op de nieuwe fiesta, heb zelf een fiesta st-line vignale 2022 155pk Chrome bleu (België) in bestelling staan.....foto's staan bij mijn topic effe voorstellen
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...