Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Today
 3. Dit is geen knop die origineel bij de auto hoort. eerder voor een accessoire zoals extra verlichting. Kan van alles zijn.
 4. Hoi allemaal! Vandaag deze Ford Fiesta ST Line uit 2017 gekocht. De verkoper (autobedrijf in Tiel) wist mij te vertellen dat de vorige eigenaar de auto stage 1 heeft laten chiptunen en dat die persoon andere schokdempers heeft geïnstalleerd. Nou valt mij onder de richtingaanwijzer deze knop op (zie foto). Iemand enig idee waar dit voor kan zijn? Ik kan niks terug vinden in de handleiding dus het lijkt iets after market te zijn. Ik heb de knop al ingedrukt maar was bijna thuis toen ik deze vond dus merkte niet wat er wel of niet gebeurde met het indrukken. Enig idee wat dit kan zijn? Wanneer ik de knop omzet lijkt er niks te veranderen, maar heb dit nog onvoldoende uitgetest. Er gaat in ieder geval niks branden op het dashboard oid. Ik mag om e.o.a reden geen foto's uploaden dus hier een link naar een foto die ik heb gemaakt: https://imgur.com/a/QTcTw7T Bij voorbaat dank!
 5. Mooie kleur! Was eigenlijk ook mijn 1e keuze.
 6. Hoi allemaal! Sinds vandaag trots eigenaar van een Ford Fiesta ST line uit 2017. Ben lid geworden om wat vragen te stellen over mijn nieuwe auto en om inspiratie op te doen. Kijk ernaar uit jullie te spreken!
 7. Ik heb hem ook even op MP gezet https://www.marktplaats.nl/seller/view/m1960838206
 8. Oke dat is goed nieuws en ik had ook even met een andere plaatselijke Ford dealer gebeld en door hun werd mij verteld dat ik inderdaad indirecte injectie heb.. Ik vind het nog steeds een vaag verhaal dat 2 verschillende Ford dealers beweren dat het direct is en een andere Ford dealer zegt indirect. (Ik zou wel graag zo'n handboek willen hebben alleen werkt je link naar Facebook niet trouwens)
 9. OK 👍 ikke van de noorderkempen net aan de grens met Breda 😉
 10. Dankje Patje! regio Limburg
 11. Yesterday
 12. Welkom Coole mooie ST 😎 veel plezier Grtjs van een Belgische mede fiesta rijder 😉 Van waar in België ben jij?
 13. Last week
 14. Is een optie maar vereist wel meer werk/tijd en eventueel servicen. Ben niet in de gelegenheid het zelf te doen dus dat kost ook geld.
 15. Waarom zoek je niet naar een sloop st180 in nederland/belgie/duitsland?
 16. Net als velen hier ben ik een liefhebber van Ford. Nu voor het eerst een Fiesta 1.1 Trend uit 2018 gekocht. Zal er niet heel veel aan veranderen, maar een paar nette sport velgen staan wel hoog op het verlanglijstje.
 17. Vandaag (maandag 27 maart 2023) om enkele zaken op te halen die ik eerder (donderdag 16 maart 2023) had besteld... Nieuwe etui Verschil tussen de oude en nieuwe Nieuwe motorsteun achter, deze van de 8.5 ST Ook nieuwe bouten besteld om deze te bevestigen Nieuwe wintervelgen (Performance wiel 18" lichtgewicht flow-form wiel met Ford Performance logo, 10-spaaks design, Magnetite mat)
 18. Je hebt indirecte injectie en een distributieriem. Ik heb het werkplaatshandboek nog te koop voor je. https://www.facebook.com/marketplace/you/selling
 19. Bluetooth? Via draadje of adapter? Ander draadje al geprobeerd? Andere bluetooth verbindingen via de telefoon lukken wel? Etc.,etc.
 20. Het was al vaker lastig om de telefoon via Bluetooth te koppelen, maar nu koppelt hij de telefoon(s) helemaal niet meer. Bekend probleem? Oplossing? Ik wilde de radio al een terugzetten naar de fabrieksinstellingen, maar dan ben je alle zenders en instellingen kwijt.
 21. Het was al vaker lastig om de telefoon via Bluetooth te koppelen, maar nu koppelt hij de telefoon(s) helemaal niet meer. Bekend probleem? Oplossing? Ik wilde de radio al een terugzetten naar de fabrieksinstellingen, maar dan ben je alle zenders en instellingen kwijt.
 22. Welkom! Dat klinkt als een project 😉
 23. Ja dat zeker. Laat ik morgen direct doen. Maar als ik nu achter de auto kijk, staan de wielen er lang niet meer zo scheef onder als voorheen.
 24. Hallo allemaal, De verlichting van mijn Fiësta MK7 uit 2011 moet ik handmatig aan/uit zetten. Graag wil ik dat de verlichting, voor en achter, automatisch aangaat wanneer de motor gestart is. Zoals bij Volvo en Saab gebruikelijk is. Wie kan mij antwoord of een suggestie geven?
 25. Zou hem wel alleen ff uit laten lijnen. Ivm dat scheef slijten
 26. Een fijne zondag iedereen! Mijn naam is Robin en ik ben sinds vorige week in het bezit van een Mk8 st ultimate met het performance pack. Hiervoor heb ik een gr86 en een gti tcr gehad. Zoals jullie misschien al merken ben ik van het buurland België😁! Ik kijk er naar uit om op dit forum meer kennis op te doen ivm de community en de ST. Momenteel rij ik de wagen volledig stock maar ik zou er heel veel aan willen veranderen. Maxton kit / andere uitlaat en uiteraard de chip tuning. Wat zijn jullie bevindingen met bepaalde tuning parts en zijn er eventueel mensen die wat van hun parts verkopen? Alvast bedankt en ik kijk er naar uit om met iedereen kennis te delen!
 27. Dan valt je wiel wel erg ver naar binnen. Ik zou het zo dicht mogelijk bij de gemiddelde 45 houden.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...