Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Today
 2. Yesterday
 3. Het bevalt echt heel goed! Maar het kriebelt wel om hem aan te gaan pakken. Het plan was, zoals gewoonlijk, om voor Mountune te gaan. Maar gisteren heeft Revo een performance pakket gelanceerd voor de Focus. Daar heb ik eigenlijk wel oren naar.
 4. Welkom, veel plezier met je Fiesta.
 5. Ik heb gelijk met de remap de volgende onderdelen laten monteren, alles van mountune M235 performance upgrade Induction kit with high flow filter Short shift arm Throttle body elbow Charge pipe kit Roll restrictor / torque mount Induction hose Intercooler Auxiliary Cold Air Intake (ACAI) NGK LTR71X-II spark plugs
 6. Lekker hoor zo! Hoe is de ervaring tot nu toe wat betreft rijden?
 7. Last week
 8. Hallo Allemaal, Ik ben Michael, en ben nu de gelukkige eigenaar van een fiesta mk8 uit 2017. Ik heb hiervoor focus gereden en heb ook nog een s-max uit 2008. Ben op het forum al aardig aan het rondneuzen geweest, voor aanpassingen met forscan aan de fiesta. Sommige zijn aardig gelukt maar merk dat ik ook jullie hulp nodig ga hebben om dingen te leren. De aanpassingen die op de site staan zullen vast niet altijd, geschikt zijn voor mijn fiesta en ik hoop dat jullie mij kunnen helpen daarin.
 9. Hallo, Ik heb sindskort een fiesta uit 2014 met sync1.1 navigatie. Nu heb van alles geprobeerd om het te laten werken met het gevolg dat sync mijn mobiel niet meer ziet en ik de sync app ook niet meer op mijn mob krijg. Ben een beetje radeloos 😩
 10. Mooi hoor! Wat ik ook graag zie voor de Fiesta ST dan wel is dit ford-fiesta-mk8-delta-s-r-spoiler-riser
 11. welkom, eventueel back, πŸ˜‡ succes bij zoektocht!!
 12. De Focus heb ik vandaag een Maxton spoiler extension gegeven. Maakt hem, net zoals bij de Fiesta, in mijn ogen net af. Een stuk bruter zo die achterkant.
 13. Nice hoor, ben ook op beide forums te vinden. πŸ˜†
 1. Load more activity
Γ—
Γ—
 • Create New...