Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Yesterday
 2. Ik heb een hele tijd geleden een orginele achteruitrijcamera ingebouwd in mn MK7.5 met voor het grootste deel orginele onderdelen maar heb een afgeschermde kabel van de klep naar voren getrokken. Weet iemand van jullie hoe dit in de orginele bedrading van Ford zit? Als ik in de orginele connectoren kijk zijn bijvoorbeeld de VID+, VID- en shield als aparte kabel in de connector (wat natuurlijk logisch is) maar in de bedrading (wire loom) verderop lijken ze ook gewoon als losse kabels verder te lopen of zie ik dit verkeerd? grtz
 3. Hallo allemaal. Ik ben opzoek naar een OEM ST einddemper voor mijn MK7.5 st line. Ik vind de auto net een tikkie te stil en ik heb zo'n gapend gat in mijn st-line diffuser waar twee pijpjes uit kunnen komen. Het liefst monteer ik er een OEM onder gezien aftermarket mij vaak te luid of te duur is. Waar kan ik hiervoor het beste naar gaan zoeken, of heeft er iemand eentje over? groet wouter
 4. Hallo allemaal. ik ben opzoek naar een OEM ST einddemper voor mijn MK7.5 st line. Ik vind de auto net een tikkie te stil en ik heb zo'n gapend gat in mijn st-line diffuser waar twee pijpjes uit kunnen komen. Het liefst monteer ik er een OEM onder gezien aftermarket mij vaak te luid of te duur is. Waar kan ik hiervoor het beste naar gaan zoeken, of heeft er iemand eentje over? groet wouter
 5. Hallo, ik ben Wouter. Ik sluit me nu ook aan bij de club nu ik de trotse eigenaar ben van een Fiesta mk7.5.
 6. Ik ben er weer even mee bezig geweest, en hij werkt. (Zie hieronder de pin layout voor de ford fiesta 2014 en nieuwer:
 7. Last week
 8. Ik weet niet zo goed wat het verschil is bij de Fiesta, maar bij de Puma is het verschil echt gigantisch. Niet alleen de knallen, het geluid in het algemeen is een stuk donkerder en luider.
 9. Tijdens het rijden op constante snelheid bromt het wat meer. ik denk dat het verschil vergelijkbaar is met het verschil bij stationair toerental in normaal en sport zonder module: iets harder en lager geluid.
 10. Kijk eens op www.schadeautos.nl
 11. Kan iemand die dit inmiddels gebruikt een inzicht geven in hoeverre het geluid verandert? Ik weet dat video's vaak niet de beste indruk geven maar ik heb het idee dat het met name de knallen zijn die versterkt worden. Hoe zit het met het algemene uitlaatgeluid tov zonder module, met name tijdens het rijden?
 12. Ik heb zelf de keuze gemaakt voor de schroefset van Ford Performance op mijn MK ST, wat bijna een 1 op 1 KW V3 kloon is (wordt binnenkort gemonteerd dus kan je nog niets zeggen over verschil tov standaard). Ik heb even getwijfeld tussen de XA schroefset, maar ik ben zelf wel van plan om de vering af en toe aan te passen en hoewel het prijsverschil vrij groot was ben ik toch voor de duurdere optie gegaan. Ik denk dat je hoe dan ook een grote upgrade in huis haalt, maar vraag je af of je van plan bent om ingaande en uitgaande vering aan te willen passen. Zo niet dan is het voor mij een vrij eenvoudige keuze..
 13. Hierbij nog even een update. De auto is weer naar de garage geweest. Het vermoeden was een kabelbreukje, maar ze hebben niet direct iets kunnen vinden. Wel hebben ze het stekkertje van de dynamo even losgehaald en opnieuw aangesloten. Sindsdien werkt de auto weer goed en hebben we er nog geen problemen weer mee gehad. Misschien dus gewoon een slecht contactje in de stekker?
 14. Ik vind het juist wel fijn dat ik GEEN app nodig heb, en op de tast de instellingen kan aanpassen met de knoppen die al in de auto zitten. Geen idee wat je met zo’n app allemaal kan, maar dat moet wel heel fancy zijn om die €500 verschil te maken
 15. Wat een prijs durft Milltek daar voor te vragen..😳 Dat koopt toch niemand?
 16. Das KAK, het zijn echt onzekere tijden ja 😥 alvast succes 🤞 Ik wacht ook bang af of er weer niets verandert in de planning/ bouw van mijn nieuwe wagen, zal pas zeker zijn als ik hem in bezit hebt 🤞 Heb jij al een chassis nr gekregen???
 17. Mijn bouwmaand is opgeschoven naar augustus 😢
 18. €500 in prijs is het verschil. Die van Milltek kost €800+.
 19. Welkom hier, ziet er mooi uit in het rood!!
 20. Wat is het verschil? https://www.millteksport.com/active-valve-control-system-ssxfd270.html
 21. Krijg je nog commissie over de bestellingen die je hebt veroorzaakt? 🤣
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...