Jump to content
Fiestaclub.nl

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Steelmaster

  Even voorstellen....

  Mooie fiesta. En nu al aan het upgrade
 3. Raafje

  MK8 active 1,0 EcoBoost aanpassingen

  Sorry voor de late reactie, nee het is nog steeds niet goed gekomen heb bezwaar aangetekend bij de douane die zouden binnen 2 weken reageren dus niet. daarna nog diverse malen een reminder gestuurd, tot op heden geen enkele reactie meer. lang leve de overheid.
 4. Mart1n

  Even voorstellen....

  Inmiddels de sequentiële of "dynamische" knipperlichten binnen gekregen en met behulp van het bijgeleverde kunststof stukje "gereedschap" gemonteerd. (De-)montage gedaan zoals het voorgedaan werd in de Youtube video van JB CTR, en niet eerst het spiegelglas verwijderd zoals in de originele Ford Fiësta handleiding staat. Het hele vervangen heeft slechts circa 5 minuten geduurd😊. Al met al weer mooi stukje verfraaiing van mijn Fiësta😎 Grtzzz, Mart1n
 5. Last week
 6. allesklusser

  Zelfbouwklok voor 1DIN hoog

  Die gebruik ik inderdaad. Vreemd is wel dat bij conversie naar XBM dit niet automatisch vertaald wordt maar je het er handmatig in moet zetten. Zover is het dus gelukt maar dan weer het volgende probleem wat je ontdekt. Plaats je een pieper "melodie" in de setup dan stoppen beide 18S20 sensoren ermee in de void loop fase en geven dan beide -127 graden aan en vervolgens crasht de boel. Ga proberen om Ollie Kraus via Github te vragen wat het kan zijn.
 7. TristanT

  Zelfbouwklok voor 1DIN hoog

  Wellicht ondersteund de library die je gebruikt de PROGMEM interface waardoor niet alles in het geheugen hoeft maar vanaf flash geladen kan worden. Kan interessant zijn.
 8. GT-Roy

  Even voorstellen GT-Roy

  Thanks allen!
 9. marzwa

  Hoedenplank beugel/houdertje

  Je zou eventueel ook met creditcard kunnen betalen op eBay, mits je deze een bezit natuurlijk. Zijn er op Alie geen clips van andere merken die precies hetzelfde zijn dan?
 10. Steenwieker

  Hoedenplank beugel/houdertje

  Hallo, Ik heb geen paypal meer na aantal zeer slechte service. Het word ook "Bracket clip 1539663" genoemt. Jammer dat Alie dit niet verkoopt, voor andere autos wel namelijk voor 3x nix. Groetjes.
 11. pwaltman

  Even voorstellen GT-Roy

  Welkom
 12. Razer

  1.25 duratec tuning

  Dit is een obd2 dingetje. De 84 pk software wordt erin geschreven+ de tuning. Het kan ook niet met forscan, je software dient geflashd te worden. Er zijn leden die het wel kunnen, alleen weet ik niet of ze over een tuningbestand beschikken
 13. marzwa

  Hoedenplank beugel/houdertje

  Je moet zoeken op Ford Parcel Shelf Clip. Dan krijg je bijvoorbeeld deze: https://www.ebay.co.uk/itm/FORD-PARCEL-SHELF-PIVOT-HINGE-CLIP-X-1-FITS-C-MAX-FIESTA-MK7-FOCUS-MONDEO/383665793227?hash=item59544368cb:g:C9wAAOSwJEpeu7a9 De mijne was goedkoper, ik heb maar 7 betaald en het merk was wel van Citroën/Peugeot, maar precies hetzelfde onderdeeltje.
 14. Aarnout

  Even voorstellen GT-Roy

  Welkom Roy, mooie auto hoor !
 15. Bnz

  Even voorstellen GT-Roy

  Welkom 🤗
 16. BlackFocus

  Even voorstellen GT-Roy

  Welkom hier 😜
 17. allesklusser

  Even voorstellen GT-Roy

  Welkom op het forum. Voor zo ver ik weet werkt tapapraat niet met dit forum. althans, nooit geprobeerd eigenlijk en werk nog steeds liever via de PC.
 18. Steenwieker

  Handleiding: Plaatsen Cruise Control Mk7(,5)

  Als iemand nog een stuur heeft liggen voor een bj2011 mk7 dan houd ik mij aanbevolen.
 19. Steenwieker

  1.25 duratec tuning

  Hoe gaat dit in zijn werk?? 1. kwestie van boordcomputer openmaken en eprom extern schrijven. (zit deze in een epromvoet?) Of geheel nieuwe eprom schrijven zodat bij evt. verkoop weer origineel gemaakt kan worden. 2. Via obd2 connecten en eprom schrijven? Zoja.. kan dat met forscan? Ben benieuwd want ik wil dit zelf ook wel maar wil geen honderden euros daarvoor betalen namelijk. Als het alleen kwestie is van opnieuw schrijven dan kan dit redelijk goedkoop. Misschien dat er dan een howto geplaatst kan worden. Ik kan hier eproms schrijven en heb forscan
 20. GT-Roy

  Even voorstellen GT-Roy

  Dank, kan dit forum ook gebruikt worden met tapatalk?
 21. Franciscus

  Even voorstellen GT-Roy

  Welkom Roy!
 22. GT-Roy

  Even voorstellen GT-Roy

  Ik ben Roy en ben sinds vorige week eigenaar van deze MK7 Frozen White Fiesta 1.4 16v Titanium. Ik heb hiervoor 2 fiesta's versleten, waaronder een MK6 1.3 op LPG en Mk6.5 1.4 16v. Ik heb de auto gelijk grondig gewassen en in de wax gezet. Ook heb ik een xenon set gemonteerd (prachtig icm lenskoplampen!). Ik ben nog op zoek naar een mooie set velgen 16 of 17 inch. En zou graag ook een diffuser achter willen monteren. Misschien dat iemand me daarmee tzt kan helpen.
 23. Steenwieker

  Hoedenplank beugel/houdertje

  Ik zoek er 1 voor de L kant (MK7) Weet iemand het part nummer? Makkelijker zoeken op ebay of internet.. Sloperij is het roofgoed en allemaal al uitgesloopt.
 24. allesklusser

  hilbert(ford fiesta 2000)

  Heftig klusje Hilbert, petje af.
 25. Tazzie

  pook werkt niet meer ..

  Auto aan de voorzijde op krikken en op bokken zetten. Aan de bestuurderskant op de versnellingsbak zit een deksel die met klipjes vast zit, deze verwijderen. Daarachter zitten je schakelstangen. Er is of een bus los of uitgelopen. Wil je origineel gaan, zal je nieuwe schakel kabels moeten kopen. Wil je het doe het zelfen maar ook goed, zet er een nieuwe bus in. Mvg Roy
 26. Mikkem

  3e hoofdsteun achterbank??

  Ik heb er destijds naar gezocht voor mijn MK7, maar volgens de dealer bestond het niet. Toch wel dus.
 27. Hilbert

  hilbert(ford fiesta 2000)

  Hoi allemaal, ik ben aan de inbouw van de airco begonnen en heb alles in de motorruimte klaar behalve de kabelboom inclusief zekeringkast en ik moet de multiriem nog vervangen. voor na
 1. Load more activity
×