Jump to content

Wok meeting

Meetings
Gerjan

Event details

 Share

Dit jaar hebben we de wokmeeting een beetje over een andere boeg gegooid. De kwaliteit in Houten werd de laatste tijd steeds minder, dus hebben we er dit jaar voor gekozen om eens wat anders te doen. We gaan dit keer naar Nieuwegein, dus wat afstand betreft verschilt dit nauwelijks met Houten. Ook dit keer gaan we weer bowlen, maar in plaats van wokken gaan we tafelgrillen. Afhankelijk van de grootte van groep krijgen we een aantal grillplaten op tafel, met 2,5 uur onbeperkt vlees, sausjes, saladebuffet, stokbrood, friet en groenten, een aansluitend een dessert.

We hebben gekozen voor zaterdag 9 november, de planning is als volgt:

17:00 - 17:30 uur: Verzamelen op de parking van bowling Nieuwegein, Uiterlijk 17:50 aanwezig!

17:50: Bowlen van 18:00 tot 19:00

19:00 - 21:30: Eten

Het arrangement voor het bowlen+eten kost €31,- pp exclusief drank. (Speciale dieetwensen of vegetarisch, geef het op tijd door aub!).

(In het verleden is gebleken dat iedereen ongeveer evenveel drinkt (bier/wijn/fris), dus het totaalbedrag delen we uiteindelijk gewoon door het aantal personen). Reken op een totaalbedrag van ongeveer €45,- a €50,- per persoon, compleet voor de activiteit , eten en drinken. Er kan uitsluitend contant betaald worden. Dus neem voldoende geld mee!

 

Het adres is: Bowling Nieuwegein. 
Blokhoeve 16
3438 LC Nieuwegein 

 

 Share


Recommended Comments

Gerjan - 2 personen

niels - 1 persoon

Razer - 1 persoon

Roy1D - 1 persoon

Chrissie93 - 2 personen 

leonie - 1 persoon

Timmk7.5 - 2 personen

totaal 10 compleet

 

Link to comment

Gezien we de afgelopen jaren in houten zijn geweest maar het kwalitatief elk jaar wat minder word daar. Hebben we besloten om naar een andere locatie te gaan. Dat zal veenendaal of Utrecht worden. 
 

de activiteit zal lazer gamen worden in Veenendaal of bowlen in Utrecht. 
 

wat heeft jullie voorkeur? Eind deze week maken we de keus. 

Link to comment

Zoals Gerjan al eerder schreef hebben we er dit jaar voor gekozen om het iets anders te doen. De kwaliteit in Houten ging de laatste jaren wat achteruit dus hebben we gekozen voor een andere locatie. We gaan dit keer naar Bowling Nieuwegein, dus wat afstand betreft verschilt het niet veel met Houten. Helaas is het op die locatie niet mogelijk om te wokken, dus hebben we gekozen voor een Tafelgrill arrangement. Omdat we met een klein groepje zijn leek dit ons ook gezelliger dan wokken, omdat je niet continue van de tafel weg hoeft. Het tafelgrillen bestaat uit 2,5 uur onbeperkt diverse soorten vlees, brood, saladebuffet en groenten met aansluitend een dessert. De kosten hiervoor zijn €31,- pp, inclusief 1 uur bowlen maar exclusief drankjes. Tel de drankjes erbij op en we zullen zo rond de 40 tot 45 euro pp uitkomen.

Bowlen van 18:00 tot 19:00 uur, aansluitend van 19:00 tot 21:30 uur eten.

(Mocht iemand speciale dieetwensen hebben, laat het dan even weten).

Link to comment
×
×
  • Create New...