Jump to content

European Ford Event

Evenementen
Gerjan

Event details

 Share

Het European Ford Event behoeft natuurlijk geen introductie meer! Voor Ford liefhebbers in Europa is dit de meeting die je eigenlijk niet mag missen. Dit jaar op zondag 8 september 2019 op de bekende Raceway in Venray. Het duurt dus nog even, maar noteer hem vast in de agenda! Ook dit jaar zullen wij weer op onze eigen clublane staan. De ruimte die wij als club krijgen wordt toegekend op basis van het aantal vooraf aangemelde auto's, dus wil je op de clublane staan dan moet je je vooraf bij ons aanmelden. Doe je dit niet dan kan je alsnog langskomen, maar dan sta je niet op onze clublane maar op de algemene parkeerplaats en betaal je bovendien het hogere bezoekerstarief. 

Als clublid betaal je in de voorverkoop €9,- per persoon voor een plek op de clublane. Fiestaclub Plusleden krijgen een eenmalige korting van €5,- euro op de aanmeldingsprijs. Let op, je betaald per persoon en niet per auto. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis. Vooraf aanmelden is noodzakelijk voor een plek op de clublane. Je kunt na verstrijken van de deadline voor de betalingen best besluiten extra personen mee te nemen, maar deze moeten dan bij de poort betalen en betalen het normale bezoekerstarief van €12,- per persoon. Extra auto's voor de clublane is na verstrijken van de deadline niet meer mogelijk!

Ik ga er vanuit dat iedereen op basis van de hierboven vermelde tarieven zelf kan berekenen wat hij/zij moet betalen. Deze betaling kan worden overgemaakt naar:

IBAN: NL86RABO0120537885, tnv Fiestaclub.nl te Alkmaar. Vermeldt bij je betaling ook even je forumnaam aub, dat scheelt een hoop uitzoekwerk.

Omdat iedereen vooraf aangemeld moet worden dien je ook vooraf te betalen. Alleen volledig betaalde aanmeldingen die zijn ontvangen voor vrijdag 16 augustus zijn definitief. Is je betaling voor die datum niet ontvangen dan heb je helaas geen toegang tot de clublane. Ook wordt er na die datum bij annulering geen geld teruggegeven, je zal zelf moeten proberen om je kaart(en) aan iemand anders kwijt te raken. We zijn er vroeg bij dit jaar, dus zorg er gewoon voor dat je aanmelding en betaling op tijd binnen zijn! Ieder jaar hebben we er in de laatste week van te voren weer een dagtaak aan om achter betalingen aan te gaan, of krijgen we vragen of er extra kaarten bij besteld kunnen worden. Voor dit jaar is de deadline ook gewoon echt de deadline. 

 

Pre meeting We spreken om 07:30 af bij de McDonalds in Helmond Deurneseweg 19, 5709 AH Helmond. Meldt je even bij Gerjan of Niels, en je krijgt de kaarten. Je krijgt één parkeerkaart voor de auto, die leg je op het dashboard. Voor elke persoon die je hebt aangemeld krijg je een toegangskaart. Vanaf 08:00 uur hebben wij als club toegang tot het meeting terrein. Vanaf de McDonalds is het een klein kwartier rijden naar EFE. Vanaf 09:00 uur hebben ook de gewone bezoekers toegang tot het terrein. We verzamelen om half 8 en we willen niet te laat vertrekken, dus zorg dat je op tijd bent!

Voor wie zijn auto nog wil wassen, naast de Mcdonalds zitten een aantal wasboxen

Kan of wil je hier niet bij zijn, dan kunnen we je toegangskaarten vooraf opsturen. Dit is wel op eigen risico, omdat wij de kaarten meestal pas kort van te voren ontvangen kunnen we niet garanderen dat we tijd genoeg hebben om ze door te sturen. Wil je echt zekerheid, kom dan naar Helmond.

Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid om op het terrein van de raceway te kamperen. Je hoeft je dus niet te haasten of vroeg op te staan, want je kunt op zaterdag al naar Venray rijden, vanaf 12 uur kan je het terrein op. Let wel, het is geen hotel, kamperen dus. De kosten voor de camping zijn 25 euro per persoon, de toegangskaart voor de meeting en deelname aan het avondprogramma op zaterdag is hierbij inbegrepen. Aanmelden en betalen voor de camping loopt ook via ons, dus geef dit ook bij ons aan.

Geef bij je aanmelding aan met hoeveel auto's en hoeveel personen je komt en of je wil kamperen.

 Share


Recommended Comments

Gerjan - 1 persoon - 1 auto - Betaald

Jaadava - 1 persoon - 1 auto - Betaald

bnz - 2 personen - 1 auto - Betaald

ThatwhiteblueFiesta - 1 persoon - 1 auto - Betaald

Toivi - 1 persoon - 1 auto - Betaald

Steelmaster - 2 personen - 1 auto (opsturen) - Betaald

Stefanvwilgen - 1 persoon - 1 auto - Betaald

Jur - 1 persoon - 1 auto - Betaald

Xrrichard - 2 persoon - 1 auto - Betaald

rudez - 1 persoon - 1 auto - Betaald

RonaldFT - 2 personen - 1 auto - Betaald

Raoulkempkes - 2 personen - 1 auto - Betaald

Jordan - 2 personen - 1 auto - Betaald

Dannytje555 - 1 persoon - 1 auto - Betaald 

s van Driel - 2 persoon - 1 auto

Schumicabrio  - 1 auto

totaal 22 personen - 16 auto’s 

 

Link to comment
3 hours ago, Steelmaster said:

Zal het vandaag even over maken 2personen 1 auto

Graag kaarten versturen. Ik red het niet zo vroeg op de verzamelplek te komen

Als je mij even een prive bericht stuurt met je NAW gegevens, dan wil ik ze je op eigen risico opsturen. 

Link to comment

Betalingen bijgewerkt

Hou er rekening mee dat aanstaande vrijdag de uiterste aanmeldings- en betaaldatum is, dus wil je nog mee wacht dan niet te lang met aanmelden en betalen!!

 

Helaas kan ik er dit jaar zelf weer niet bijzijn...

Link to comment
×
×
  • Create New...