Jump to content

Mebu Puzzelrit & BBQ

Meetings
Gerjan

Event details

 Share

Na het succes van vorige jaren kon het natuurlijk niet uitblijven dat we dit jaar met een vervolg zouden komen!

Op Zondag 19 mei wordt er voor de Fiestaclub door Autobedrijf Mebu in Nootdorp weer een gezellige dag georganiseerd. De dag zal er grotendeels hetzelfde uit komen te zien als vorig jaar, waarom veranderen als het een succes was. Er kunnen nog wat kleine veranderingen in het schema worden doorgevoerd, maar de datum staat vast dus die kan je vast noteren.

Het programma zal er ongeveer zo uit komen te zien:

13:00 uur aanvang in Nootdorp, ontvangst met koffie/thee en koek en inschrijven voor de puzzelrit

13:30 uur tot ongeveer 14:15 uur aanvang puzzelrit

16:30 uur uiterlijke terugkomst in Nootdorp.

17:00 uur prijsuitreiking

17:30 aanvang BBQ (voor de opgegeven personen)

19:00 /19.30 uur einde

Er wordt deze keer een andere puzzelrit uitgezet, dus het is niet hetzelfde rondje als vorig jaar. De route wordt gereden in het "bolletje-pijltje" principe, wat makkelijk en goed te volgen is, ook als je alleen in de auto zit. Om te voorkomen dat we een lange sliert met auto's krijgen wordt er met tussenpauzes gestart. Je krijgt een lijst met vragen mee die je tijdens de rit moet beantwoorden. Deze lever je bij terugkomst in, en onder de beste 3 worden weer wat leuke prijzen vergeven. Halverwege de rit zal er bij een restaurantje een korte tussenstop worden ingepland waar iedereen even wat kan drinken of de benen kan strekken. Er wordt nog gewerkt aan een consumptiebon voor een drankje tijdens de tussenstop. De puzzelrit zal exclusief stop ongeveer 2 uur duren. Het is geen wedstrijd! Wie te vroeg binnenkomt krijgt minpunten, dus hou je gewoon netjes aan de verkeersregels!

Tussen 16:00 en 16:30 uur komt iedereen weer terug in Nootdorp. De vragenlijsten worden bekeken en er volgt een prijsuitreikingom 17:00.

Afhankelijk van hoe laat iedereen weer binnen is, en de prijsuitreiking is gedaan, starten we om 17:30 uur met de barbecue. Deze is volledig georganiseerd en natuurlijk voorzien van vlees, salades, sausjes en broodjes en natuurlijk ook een drankje. Er is voldoende ruimte om bij slecht weer binnen te kunnen staan, dus dat houdt ons niet tegen.

Om ongeveer 19:00 a 19.30uur stoppen we er mee. Dan is iedereen weer op een normale tijd thuis, en kan de zaak weer netjes worden opgeruimd zodat hij maandagochtend weer open kan.

Voor iedereen die er vorig jaar bij is geweest en de hele familie van Autobedrijf Mebu een beetje kent weet dat alles weer perfect geregeld zal zijn en er niets in de weg staat om er een super leuke dag van te maken!

De kosten voor deze zeer gezellige dag zijn €20 per persoon. Plusleden betalen €17,50 per persoon. Ik ga er vanuit dat een ieder op basis van het aantal opgegeven personen zijn/haar totaalbedrag kan berekenen.

Dit bedrag kan je overmaken naar:

IBAN: NL86RABO0120537885, tnv Fiestaclub.nl te Alkmaar

Vermeld bij je betaling: BBQ Mebu, Forumnaam, aantal personen.

Omdat er voor inkoop rekening moet worden gehouden met het aantal personen moeten de opgaves en betalingen binnen zijn voor uiterlijk 5 mei. Na die tijd is de betaling definitief en zal er bij een afmelding ook geen geld terug worden gegeven! Alle informatie komt ook op de Facebookpagina te staan, maar alle aanmeldingen lopen hier via het forum. Je deelname is pas definitief als je hier in dit topic op de deelnemerslijst staat en je betaling is ontvangen!

 

 

 Share


Recommended CommentsDeelnemers puzzelrit en BBQ:

 

Wesstone - 2 personen - Betaald

Michelvh - 2 personen - Betaald

Martin ST - 2 personen - Betaald

ST-liner - 2 personen - Betaald

Bnz - 2 personen - Betaald

Robin66079 - 2 personen - Betaald

Mike431 - 1 persoon - Betaald

The Crow - 2 personen - Betaald

LeonieFiesta - 1 persoon - Betaald

GJH - 2 personen - Betaald

ChantalvTi - 1 persoon - Betaald

Michmonster - 1 persoon - Betaald

JasperTW - 1 persoon - Betaald

TimMK7.5 - 2 personen - Betaald

Rude - 2 personen - Betaald

Evil Bert - MK7 - 1 persoon - Betaald

Lars keizer - 1 persoon - Betaald

Milan - 2 personen - Betaald

RobinKuijtST - 2 personen - Betaald

Dwerg85 - 1 persoon - Betaald

allesklusser - 4 personen - Betaald

Jelle - 1 persoon - Betaald

Gerjan - 1 personen - Betaald

VitroFiesta 1 persoon alleen bbq - Betaald

MitchellZS - 1 persoon

mitchell roos - 2 personen 

 

Totaal 42 personen (1x alleen BBQ) 

 

Link to comment

De kosten voor deze meeting bedragen net als voorgaande jaren 20 euro per persoon. 

Plus leden betalen 17,50 per persoon (max 1 introducee). 

Link to comment

Helaas.. kan ik dit jaar niet mee. Niet alleen heb ik geen bijrijder (want de jonge dame is met de scouting weg).. ik kan 's avonds ook niet aanwezig zijn omdat diezelfse jonge dame opgehaald moet worden. 

 

Enjoy

Link to comment

×
×
  • Create New...