Jump to content
Fiestaclub.nl

European Ford Event

Evenementen
Gerjan

Event details

 

Het European Ford Event behoeft natuurlijk geen introductie meer! Voor Ford liefhebbers in Europa is dit de meeting die je eigenlijk niet mag missen. Dit jaar op zondag 9 september 2018 op de bekende Raceway in Venray. Het duurt dus nog even, maar noteer hem vast in de agenda! Ook dit jaar zullen wij weer op onze eigen clublane staan. De ruimte die wij als club krijgen wordt toegekend op basis van het aantal vooraf aangemelde auto's, dus wil je op de clublane staan dan moet je je vooraf bij ons aanmelden. Doe je dit niet dan kan je alsnog langskomen, maar dan sta je niet op onze clublane maar op de algemene parkeerplaats en betaal je bovendien het hogere bezoekerstarief. 

Als clublid betaal je in de voorverkoop €9,- per persoon voor een plek op de clublane. Fiestaclub Plusleden krijgen een eenmalige korting van €5,- euro op de aanmeldingsprijs. Let op, je betaald per persoon en niet per auto. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis. Vooraf aanmelden is noodzakelijk voor een plek op de clublane. Je kunt na verstrijken van de deadline voor de betalingen best besluiten extra personen mee te nemen, maar deze moeten dan bij de poort betalen en betalen het normale bezoekerstarief van €12,- per persoon. Extra auto's voor de clublane is na verstrijken van de deadline niet meer mogelijk!

Ik ga er vanuit dat iedereen op basis van de hierboven vermelde tarieven zelf kan berekenen wat hij/zij moet betalen. Deze betaling kan worden overgemaakt naar:

IBAN: NL86RABO0120537885, tnv Fiestaclub.nl te Alkmaar. Vermeldt bij je betaling ook even je forumnaam aub, dat scheelt een hoop uitzoekwerk.

Omdat iedereen vooraf aangemeld moet worden dien je ook vooraf te betalen. Alleen volledig betaalde aanmeldingen die zijn ontvangen voor vrijdag 17 augustus zijn definitief. Is je betaling voor die datum niet ontvangen dan heb je helaas geen toegang tot de clublane. Ook wordt er na die datum bij annulering geen geld teruggegeven, je zal zelf moeten proberen om je kaart(en) aan iemand anders kwijt te raken. We zijn er vroeg bij dit jaar, dus zorg er gewoon voor dat je aanmelding en betaling op tijd binnen zijn! Ieder jaar hebben we er in de laatste week van te voren weer een dagtaak aan om achter betalingen aan te gaan, of krijgen we vragen of er extra kaarten bij besteld kunnen worden. Voor dit jaar is de deadline ook gewoon echt de deadline. 

 

Pre meeting We spreken om 07:30 af bij de McDonalds in Helmond Deurneseweg 19, 5709 AH Helmond. Meldt je even bij Gerjan of Niels, en je krijgt de kaarten. Je krijgt één parkeerkaart voor de auto, die leg je op het dashboard. Voor elke persoon die je hebt aangemeld krijg je een toegangskaart. Vanaf 08:00 uur hebben wij als club toegang tot het meeting terrein. Vanaf de McDonalds is het een klein kwartier rijden naar EFE. Vanaf 09:00 uur hebben ook de gewone bezoekers toegang tot het terrein. We verzamelen om half 8 en we willen niet te laat vertrekken, dus zorg dat je op tijd bent!

Voor wie zijn auto nog wil wassen, naast de Mcdonalds zitten een aantal wasboxen

Kan of wil je hier niet bij zijn, dan kunnen we je toegangskaarten vooraf opsturen. Dit is wel op eigen risico, omdat wij de kaarten meestal pas kort van te voren ontvangen kunnen we niet garanderen dat we tijd genoeg hebben om ze door te sturen. Wil je echt zekerheid, kom dan naar Helmond.

Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid om op het terrein van de raceway te kamperen. Je hoeft je dus niet te haasten of vroeg op te staan, want je kunt op zaterdag al naar Venray rijden, vanaf 12 uur kan je het terrein op. Let wel, het is geen hotel, kamperen dus. De kosten voor de camping zijn 25 euro per persoon, de toegangskaart voor de meeting en deelname aan het avondprogramma op zaterdag is hierbij inbegrepen. Aanmelden en betalen voor de camping loopt ook via ons, dus geef dit ook bij ons aan.

Geef bij je aanmelding aan met hoeveel auto's en hoeveel personen je komt en of je wil kamperen.


Recommended CommentsAanwezig 

gerjan - 2 personen 1 auto - Betaald

jur - 1 personen - 1 auto - Betaald

Evil Bert - MK7 - 3 persoon - 1 auto  - Betaald

ronaldft - 2 personen 1 auto - Betaald

Dannytje555 - 1 persoon 1 auto - Betaald

Lindex - 2 persoon 1 auto - Betaald

Jaadava - 1 persoon 1 auto - Betaald

michmonster - 1 persoon - 1 auto - Betaald

BNZ - 2 personen - 1 auto - betaald

svandriel - 1 persoon - 1 auto - Betaald

thomthom - 1 persoon - 1 auto - betaald

idaniel - 2 persoon - 1 auto - betaald 

milan - 3 personen - 1 auto - betaald 

Quinty - 1 persoon - 1 auto - Betaald

gershwin - 2 personen - 1 auto  - Betaald

GJH - 2 personen - 1 auto - Betaald

JDC - 1 personen & 1 kind - 1 auto  - Betaald

roy - 2 personen - 1 auto  - Betaald

knoopa - 2 personen - 1 auto  - Betaald

JasperS - 1 persoon - 1 auto - Betaald

Mike Bouckaert - 1 auto (zelf entree geregeld) 

 

totaal 33 personen - 21 auto’s - 1 kind 

Share this comment


Link to comment

… heb mijn vakantie weer helemaal aangepast dit jaar.
dus ben er ook bij, misschien zelfs met een aantal extra.

Kan niet wachten, veel events moeten missen dit jaar.

Groeten en tot dan S.

@Gerjan geld overgemaakt. 13-08

1 auto, 3 personen

Share this comment


Link to comment

Ik denk dat ik dit jaar oversla, hangt even er vanaf of onze engelse vriend george ook langskomt.

Last minute zal het wel worden

Share this comment


Link to comment

Aanwezig  echter nog geen idee of dat alleen is (met de mk3) of met de family in de mk7

Betalen gaan we nog ff regelen

Share this comment


Link to comment

Ik dacht er met de vakantieplanning rekening mee te houden dat ik precies op tijd voor EFE terug zou zijn. Jammer alleen dat ik even niet goed heb opgelet en dacht dat EFE op zondag 16 september was. Kom er net achter dat het een week eerder is, en dat is dus midden in mijn vakantie ? Ben ik er dit jaar dus alweer niet bij...

Share this comment


Link to comment

Betalingen bijgewerkt, bedankt allen!

Let op, wacht niet te lang met aanmelden want de uiterste datum is vrijdag 17 augustus. Dat is dus al over één week. Ook de betaling moet dan binnen zijn! Doe ons een plezier en bespaar ons een hoop last-minute geregel door te zorgen dat je alles op tijd geregeld hebt. Ieder jaar opnieuw zijn we op het laatste moment weer alles aan het veranderen, en dat is nergens voor nodig. 

Vermeldt bij de betaling ook even je forumnaam aub.

 

Share this comment


Link to comment

Ik heb zojuist de betaling tbv lidmaatschap Fiestaclub overgemaakt en de EFE 

Aangemeld + overgemaakt
1 persoon, 1 auto
Kenteken: NN-622-k
Ford Fiesta ST-line MK7.5


 

Share this comment


Link to comment

×