Jump to content
Fiestaclub.nl

European Ford Event 2017

Evenementen
VitroFiesta

Event details

Het European Ford Event behoeft natuurlijk geen introductie meer! Voor Ford liefhebbers in Europa is dit de meeting die je eigenlijk niet mag missen. Dit jaar op zondag 10 september 2017 op de bekende Raceway in Venray. Het duurt dus nog even, maar noteer hem vast in de agenda! Ook dit jaar zullen wij weer op onze eigen clublane staan. De ruimte die wij als club krijgen wordt toegekend op basis van het aantal vooraf aangemelde auto's, dus wil je op de clublane staan dan moet je je vooraf bij ons aanmelden. Doe je dit niet dan kan je alsnog langskomen, maar dan sta je niet op onze clublane maar op de algemene parkeerplaats en betaal je bovendien het hogere bezoekerstarief. 

Als clublid betaal je in de voorverkoop €9,- per persoon voor een plek op de clublane. Fiestaclub Plusleden krijgen een eenmalige korting van €5,- euro op de aanmeldingsprijs. Let op, je betaald per persoon en niet per auto. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis. Vooraf aanmelden is noodzakelijk voor een plek op de clublane. Je kunt na verstrijken van de deadline voor de betalingen best besluiten extra personen mee te nemen, maar deze moeten dan bij de poort betalen en betalen het normale bezoekerstarief van €12,- per persoon. Extra auto's voor de clublane is na verstrijken van de deadline niet meer mogelijk!

Ik ga er vanuit dat iedereen op basis van de hierboven vermelde tarieven zelf kan berekenen wat hij/zij moet betalen. Deze betaling kan worden overgemaakt naar:

IBAN: 

Omdat iedereen vooraf aangemeld moet worden dien je ook vooraf te betalen. Alleen volledig betaalde aanmeldingen die zijn ontvangen voor vrijdag 18 augustus zijn definitief. Is je betaling voor die datum niet ontvangen dan heb je helaas geen toegang tot de clublane. Ook wordt er na die datum bij annulering geen geld teruggegeven, je zal zelf moeten proberen om je kaart(en) aan iemand anders kwijt te raken. We zijn er vroeg bij dit jaar, dus zorg er gewoon voor dat je aanmelding en betaling op tijd binnen zijn! Ieder jaar hebben we er in de laatste week van te voren weer een dagtaak aan om achter betalingen aan te gaan, of krijgen we vragen of er extra kaarten bij besteld kunnen worden. Voor dit jaar is de deadline ook gewoon echt de deadline. Je hebt nog een half jaar om je aan te melden, dus bespaar ons een hoop werk en maak het gewoon op tijd in orde.

Voorafgaand aan de meeting spreken wij af bij de McDonalds in Helmond. Dit zal ongeveer rond 07:00 uur zijn (exacte tijd volgt nog). Hier krijgt iedereen zijn toegangskaarten uitgereikt waarna we gezamelijk naar de Raceway rijden. Kan of wil je hier niet bij zijn, dan kunnen we je toegangskaarten vooraf opsturen. Dit is wel op eigen risico, omdat wij de kaarten meestal pas kort van te voren ontvangen kunnen we niet garanderen dat we tijd genoeg hebben om ze door te sturen. Wil je echt zekerheid, kom dan naar Helmond.

Nieuw voor dit jaar is de mogelijkheid om op het terrein van de raceway te kamperen. Je hoeft je dus niet te haasten of vroeg op te staan, want je kunt op zaterdag al naar Venray rijden, vanaf 12 uur kan je het terrein op. Let wel, het is geen hotel, kamperen dus. De kosten voor de camping zijn 25 euro per persoon, de toegangskaart voor de meeting en deelname aan het avondprogramma op zaterdag is hierbij inbegrepen. Aanmelden en betalen voor de camping loopt ook via ons, dus geef dit ook bij ons aan.

Geef bij je aanmelding aan met hoeveel auto's en hoeveel personen je komt en of je wil kamperen.

Aanmeldingen:

Razer - 1 persoon 1 auto - Betaald opsturen

Gerjan - 2 personen 1 auto - Betaald

Evil Bert - MK7 - 1 persoon 1 auto - Betaald

GJH - 2 personen 1 auto - Betaald

Jur - 1 personen 1 auto - Betaald 

Bnz - 2 persoon 1 auto - Betaald

DJayden - 1 persoon 1 auto - Betaald

Michmonster - 1 persoon 1 auto - Betaald

Rude - 1 persoon 1 auto - Betaald

Andie (FCGB) - 0 personen 1 auto (Alleen clublane ticket) 

ronald_FT - 2 personen 1 auto- Betaald

roy1d - 1 persoon 1 auto - Betaald

RobLiempde - 1 persoon 1 auto - Betaald

Jelle10 - 1 personen 1 auto - Betaald

Max61 - 1 persoon 1 auto - Betaald

Sanderskeh - 2 personen 1 auto - Betaald

Dannytje555 - 1 persoon 1 auto - Betaald

Milan - 2 personen 1 auto (gerjan) - Betaald

Tim - 2 personen 1 auto (gerjan) - Betaald opsturen 

Idaniel - 2 persoon - 1 auto - Betaald

Svdriel - 1 persoon - 1 auto

JRS004 - 2 personen - 1 auto - Betaald 

Chelleke92 - 3 persoon - 1 auto - Betaald opsturen

Totaal 33 personen 23 auto's 

(Helaas kan ik er zelf dit jaar niet bij zijn, maar samen met Gerjan regel ik wel gewoon de aanmeldingen en betalingen. Verspreiding van de tickets loopt wel via Gerjan).

 

Edit: 

We spreken om 07:30 af bij de McDonalds in Helmond Deurneseweg 19, 5709 AH Helmond. Meldt je even bij Gerjan, en je krijgt de kaarten. Je krijgt één parkeerkaart voor de auto, die leg je op het dashboard. Voor elke persoon die je hebt aangemeld krijg je een toegangskaart. Vanaf 08:00 uur hebben wij als club toegang tot het meeting terrein. Vanaf de McDonalds is het een klein kwartier rijden naar EFE. Vanaf 09:00 uur hebben ook de gewone bezoekers toegang tot het terrein. We verzamelen om half 8 en we willen niet te laat vertrekken, dus zorg dat je op tijd bent!

Voor wie zijn auto nog wil wassen, naast de Mcdonalds zitten een aantal wasboxen


Recommended CommentsOn 10-4-2017 at 21:11, Evil Bert - MK7 said:

Heb zelfs mijn vakantie ervoor verzet ......
... dus dit jaar hoop ik er weer bij te zijn.

Even kijken of ik er meer mee krijg ... TAG @Rude , @BartM wij moeten voor kleur zorgen .....

Groeten S.

1 auto 1 persoon?

On 10-4-2017 at 21:55, BartM said:

????? ik zal hem in mijn agenda zetten.

1 auto 1 persoon?

Share this comment


Link to comment
18 hours ago, Gerjan said:

1 auto 1 persoon?

1 auto 1 persoon?

Mijn vakantie is in die periode gevallen. Voor mij een nee dus..  have fun!

Share this comment


Link to comment

Ben wel benieuwd naar EFE. Daarom wil ik graag een keer aanwezig zijn. Maar ik ben wel benieuwd of er ook mensen uit het noorden gaan. Waar ik dan eventueel mee kan oprijden o.i.d

Share this comment


Link to comment

Hallo! Graag willen wij er dit jaar ook weer bij zijn, zekerheid 2 auto's en 2 personen. Misschien komen hier nog 3 auto's en 6 personen bij. Dit laat ik z.s.m. weten :)

Share this comment


Link to comment

Misschien sla ik dit jaar wel over. Auto is nog niet zover als ik had gehoopt...en last minute werk ben ik wel klaar mee ?

Share this comment


Link to comment

Moet hij wel rijdbaar zijn, en dat is op dit moment nog niet aan de orde..missen een aantal motrische onderdelen ?

Share this comment


Link to comment

.. waar blijven de aanmeldingen ??
We moeten toch minimaal 20 auto's halen.

Ongeveer aantal Km's tot EFE

Groningen      244  / Zwolle            140
Twente          169   / Amsterdam    141
Den haag      153  / Utrecht           102
Eindhoven      35  / Goes              181
R
oosendaal  128  / Landgraaf     114
Maastricht    106  / Aarschot       164

Wel verzamelen in Helmond

 

Share this comment


Link to comment

Komt meestal op het laatste moment ben ik bang ....

Daarbij zijn de meeste fiesta rijders niet echt actief hier op het forum

Share this comment


Link to comment

Van onze gewaardeerde UK collegea Andie begrepen dat hij ook dit jaar de oversteek weer maakt. Graag zou hij bij ons op de Clublane staan (ipv op de algemene parking) met zijn Focus CC. Dit moet naar mijn idee geen probleem zijn (we laten immers ook mondeo's toe.. haha) 

Zelf kom ik zoals de plannen er voor staan weer met de mk3.. nog even ontstoffen en voorzien van een nieuwe brandstofpomp stekker.. maar dat gaat goed komen. 

Share this comment


Link to comment

×