Jump to content

Wok meeting

Meetings
Gerjan

Event details

 Share

In verband met de frisse temperaturen hebben we besloten om 17.00 uur te verzamelen ipv de eerder vermelde 16.30 uur. 

 

Het begint inmiddels traditie te worden, we gaan weer wokken. Zoals voorgaande keren weer op de bekende locatie bij Yakimono in Houten. Prima eten en mooi centraal, dus waarom zouden we dat veranderen.

We gaan om 19:30 uur wokken bij restaurant Yakimono in Houten, nabij Utrecht. Wokken lijkt me duidelijk voor iedereen. Het arrangement is van 19:30 t/m 22:00 uur, en die tijd kun je eten wat je wilt. Voorafgaand aan het wokken gaan we bowlen, en ook dit behoeft denk ik geen uitleg. Het bowlen is op dezelfde locatie als het wokrestaurant.

We hebben gekozen voor zaterdag 12 november.

Voor wie er niet eerder mee is geweest, of het niet meer weet, dit gaan we doen:

Planning aan de hand van vorig jaar. 

16:30: Aanwezig op de parking + tijd om buiten auto's te bekijken e.d.

17:50: Bowlen van 18:00 tot 19:00

19:00: Even wachten tot 19:30, kan in de bar

19:30: Wokken, t/m 22:00 uur

22:00: Er is na het wokken op dezelfde locatie nog een gelegenheid om te zitten en wat te drinken, of te darten, poolen of snooker. Of we hier nog heen gaan hangt af van of iedereen nog zin heeft of niet, je kunt na het wokken ook gewoon naar huis gaan.

Heb je geen tijd, of geen zin om mee te doen aan de activiteit, dan kun je ook alleen komen wokken. Geef dit wel vooraf aan!

Uiteraard zijn aan deze meeting kosten verbonden. De kosten voor het bowlen zijn afhankelijk van het aantal personen, aangezien je betaald voor het aantal banen en niet voor de personen. Reken op ongeveer €4,-  Voor het wokken betaal je €24,50 p.p. excl. drank.

(In het verleden is gebleken dat iedereen ongeveer evenveel drinkt (bier/wijn/fris), dus het totaalbedrag delen we uiteindelijk gewoon door het aantal personen). Reken op een totaalbedrag van ongeveer €40,- per persoon, compleet voor de activiteit , eten en drinken. Er kan uitsluitend contant betaald worden. Dus neem voldoende geld mee!

Wil of kan je niet de hele avond, dan kan je er ook voor kiezen om alleen te komen bowlen, of alleen te wokken. Laat dit vooraf duidelijk weten. 

Opgeven aub voor 22 oktober, aangezien we moeten reserveren. Geef het aantal personen door, en of je wilt mee doen met bowlen en wokken, of alleen één van beide. Een aantal van jullie heeft al gezegd te komen, maar ik kan niet alles onthouden dus geef het alsnog even door hier.

 Share


Recommended CommentsDeelnemers:

Gerjan - 2 personen - compleet 

Niels - 1 persoon - compleet 

Jelle - 2 personen - compleet

Razer - 2 personen - compleet 

Michelvh - 1 persoon - compleet 

roy1d - 2 personen - compleet 

Rude - 2 personen - compleet 

BeeST - 2 personen - compleet

The Crow - 1 persoon - compleet 

Vidres- 1 persoon - compleet 

MartinM23 - 2 personen - compleet

 

Totaal 18 personen compleet. 

 

Jur - 2 personen - alleen wokken 

Allesklusser - 1 persoon - alleen wokken

 

Totaal 3 personen alleen wokken 

18 bowlen

21 wokken

Link to comment
7 hours ago, chrissie469 said:

helaas dit jaar al wat anders gepland :(

Was dat nou dan. Jij als vast element voor de wok meeting. 

1 hour ago, Jelle_10 said:

2 personen compleet 

Is nu zeker

Word genoteerd 

Link to comment

Mooi, met 12 personen hebben we in ieder geval al twee bowlingbanen vol. Nog 6 man erbij de 3e hebben we ook, en als we daar overheen gaan doen we er gewoon nog een baan bij!

Link to comment

We hebben 3 banen gereserveerd. We kunnen met 18 personen bowlen.  Dus hebben nog 4 plekken vrij. 

Voor wokken hebben we een onbeperkt aantal. 

Wees er snel bij vol is vol. 

Link to comment

Wordt alweer een leuk groepje zo te zien! Maar er is altijd nog ruimte voor iemand extra, sowieso hebben we al 3 banen gereserveerd, dus we kunnen met 18 personen terecht. Kunnen dus nog minimaal 2 personen bij, voor extra personen moet ik kijken of er nog een baan bij kan dus laat het op tijd weten als je nog mee wil!

Link to comment

 

Reservering voor het wokken is inmiddels ook de deur uit. Ik heb wel een groter aantal opgegeven, dus mochten er nog mensen mee willen dan kan dat.

Opgeven voor 22 oktober. Ook van de mensen die onder voorbehoud staan zou ik graag voor 22 oktober weten of ze wel of niet komen.

Link to comment

In verband met een ADR cursus  is het bowlen iets onzekerder geworden. Ik hoop zo snel mogelijk de cursus data te hebben. Als de cursus bijtijds klaar is zijn we er bij het bowlen gewoon bij, wokken zoiezo.

Link to comment
On 13-10-2016 at 19:47, VitroFiesta said:

 

Reservering voor het wokken is inmiddels ook de deur uit. Ik heb wel een groter aantal opgegeven, dus mochten er nog mensen mee willen dan kan dat.

Opgeven voor 22 oktober. Ook van de mensen die onder voorbehoud staan zou ik graag voor 22 oktober weten of ze wel of niet komen.

Helemaal vergeten door te geven, maar het lijkt erop dat ik gewoon ga komen. Dus de OVB mag weg

Link to comment

×
×
  • Create New...