Jump to content

Featured Events


 • 11 september 2022

  Het European Ford Event behoeft natuurlijk geen introductie meer! Voor Ford liefhebbers in Europa is dit de meeting die je eigenlijk niet mag missen. Dit jaar op zondag 11 september 2022 op de bekende Raceway in Venray. Het duurt dus nog even, maar noteer hem vast in de agenda! Ook dit jaar zullen wij weer op onze eigen clublane staan. De ruimte die wij als club krijgen wordt toegekend op basis van het aantal vooraf aangemelde auto's, dus wil je op de clublane staan dan moet je je vooraf bij ons aanmelden. Doe je dit niet dan kan je alsnog langskomen, maar dan sta je niet op onze clublane maar op de algemene parkeerplaats en betaal je bovendien het hogere bezoekerstarief. 
  Als clublid betaal je in de voorverkoop €14,- per persoon voor een plek op de clublane. Let op, je betaald per persoon en niet per auto. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis. Vooraf aanmelden is noodzakelijk voor een plek op de clublane. Je kunt na verstrijken van de deadline voor de betalingen best besluiten extra personen mee te nemen, maar deze moeten dan bij de poort betalen en betalen het normale bezoekerstarief van €17,- per persoon. Extra auto's voor de clublane is na verstrijken van de deadline niet meer mogelijk!
  Ik ga er vanuit dat iedereen op basis van de hierboven vermelde tarieven zelf kan berekenen wat hij/zij moet betalen. Deze betaling kan worden overgemaakt naar:
  IBAN: NL86RABO0120537885, tnv Fiestaclub.nl te Alkmaar. Vermeldt bij je betaling ook even je forumnaam aub, dat scheelt een hoop uitzoekwerk.
  Omdat iedereen vooraf aangemeld moet worden dien je ook vooraf te betalen. Alleen volledig betaalde aanmeldingen die zijn ontvangen voor vrijdag 19 augustus zijn definitief. Is je betaling voor die datum niet ontvangen dan heb je helaas geen toegang tot de clublane. Ook wordt er na die datum bij annulering geen geld teruggegeven, je zal zelf moeten proberen om je kaart(en) aan iemand anders kwijt te raken. We zijn er vroeg bij dit jaar, dus zorg er gewoon voor dat je aanmelding en betaling op tijd binnen zijn! Ieder jaar hebben we er in de laatste week van te voren weer een dagtaak aan om achter betalingen aan te gaan, of krijgen we vragen of er extra kaarten bij besteld kunnen worden. Voor dit jaar is de deadline ook gewoon echt de deadline. 
   
  Pre meeting We spreken om 07:30 af bij de McDonalds in Helmond Deurneseweg 19, 5709 AH Helmond. Meldt je even bij @Jur, en je krijgt de kaarten. Je krijgt één parkeerkaart voor de auto, die leg je op het dashboard. Voor elke persoon die je hebt aangemeld krijg je een toegangskaart. Vanaf 08:00 uur hebben wij als club toegang tot het meeting terrein. Vanaf de McDonalds is het een klein kwartier rijden naar EFE. Vanaf 09:00 uur hebben ook de gewone bezoekers toegang tot het terrein. We verzamelen om half 8 en we willen een 15 min later (7:45) vertrekken, dus zorg dat je op tijd bent!
  Voor wie zijn auto nog wil wassen, naast de Mcdonalds zitten een aantal wasboxen
  Kan of wil je hier niet bij zijn, dan kunnen we je toegangskaarten vooraf opsturen. Wil je echt zekerheid, kom dan naar Helmond.
  Kamperen is dit jaar niet mogelijk! 
  Geef bij je aanmelding aan met hoeveel auto's en hoeveel personen je komt. 

  Event details


  Evenementen 11 Comments

  1 user has RSVPed, including

×
×
 • Create New...