allesklusser

Plaatjes plaatsen in een topic via een URL

52 posts in this topic

Tot voor kort kon ik een plaatje in een topic plaatsen via de knop "Insert other media" Door op Photobucket bij je keuze op "Direct" te klikken kopieer je automatisch via "Insert other media" je plaatje in de post met "insert media from URL"

Dit werkt op deze manier plots niet meer.  Deze link kopieer ik in: http://i1200.photobucket.com/albums/bb339/allesklusser/Screenshot_20160826_142243_zps3okegyt5.png

Na de time out is de tekst shaded out in het rood, ergo mislukt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Goedendag

Bedankt voor de melding. Ik heb hem doorgezet naar ferdi. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het zou gewoon moeten werken zoals voorheen maar sinds de laatste updates van het forum werkt het niet meer. Ik heb een ticket ingestuurd hiervoor, even afwachten op een reactie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oke Ferdi, we wachten even af.

Share this post


Link to post
Share on other sites

20160817_192040_zpsfo5ghqub.jpg

 

Werkt dit niet? 

Bij mij werkt het nog gewoon hoor 

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, Jelle_10 said:

Werkt dit niet? 

Bij mij werkt het nog gewoon hoor 

Het zou ook moeten werken maar bij sommige niet, bij mij ook niet in IE 11 en Chrome.

Heb je het via de knop 'Insert other media > Insert image from URL' gedaan of de link kopiëren en plakken in de editor?

Zo ja, op je PC of mobiel en welke browser?

Share this post


Link to post
Share on other sites

op me mobiel via de chrome browser

en ik kan via photobucket heb je zon link als ik die in het tekstvenster doe dan werkt die gewoon

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dan werkt het niet op de PC, op mobiel wel.

Share this post


Link to post
Share on other sites

even testen 20160817_192040_zpsfo5ghqub.jpg

 

op de laptop (PC) doet het ook via microsoft EDGE

Share this post


Link to post
Share on other sites

even testen 

20160817_192040_zpsfo5ghqub.jpg

 

op de laptop (PC) via Google Chrome

Share this post


Link to post
Share on other sites

Goede avond,

Ik krijg het ook niet meer voor elkaar. Het lukt niet met chrome en ook niet met safari. Ik werk ook gewoon met de URL link van photobucket.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Goedemiddag,

 

Is er al iets bekend over de bug? Lijkt dus niet bij iedereen te zijn aangezien het bij @Jelle_10 wel lukt..

 

Ik heb het op de volgende devices geprobeerd:

Windows 8.1 laptop:

Internet Explorer, chrome, firefox  <- werken allemaal niet

 

Iphone 5S

Chrome, Safari <- Werken beide niet

 

Windows 10 PC

Microsoft edge <- werkt niet

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het lijkt een non desktop of mobieltje gerelateerd probleem.

Het werkt ook niet onder Kubuntu 16.04 (32 en 64 bits) met de browsers SeaMonkey 32 en 64 bits, FireFox of Konquerer

Onder Windows 7 werkt het ook niet met FireFox (IE 8 werkt sowieso niet en had geen zin om weer moeilijk een nieuwere IE versie erop te zetten omdat het zo ontzettend lang duurt allemaal)

Hoe anderen het wel voor elkaar krijgen is mij een groot raadsel.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik denk,dat flash het probleem is,bij fotobucket,moest toestemming geven voor activatie.

Want ,de animatie,is via fotobucket,en werkt gewoon.

Maar zet de link rechtstreeks,hier neer,dus niet via ,insert other media.

 

_DSC2832-ANIMATION_zpsamvwds5z.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo Willem,

Je bedoelt dat je de flash animatie met de rechter muisknop direct in het topicveld plaatst?

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja,heb ik grdaan

2 hours ago, allesklusser said:

Hallo Willem,

Je bedoelt dat je de flash animatie met de rechter muisknop direct in het topicveld plaatst?

klopt,zo heb ik het gedaan !

Deze animatie heb ik met google foto gemaakt,op bucket gezet en hier de link,binnen dit kader.

Share this post


Link to post
Share on other sites

test?

de direct link kopiëren en hier plakken werkt niet?

via insert other media ook niet 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Was even wat aan het experimenteren geslagen en kwam er niet uit. Had het topic al opgeslagen en dan moet je wat tekst er inzetten en dat was de niets meer dan "test"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eureka, het werkt met een truc via GoogleDrive.

Ga naar de plaatjes binnen het GoogleDrive account en start het bekijken van de plaatjes. Klik nu rechts boven op de drie stipjes voor meer opties en open hier het plaatje in een nieuw venster (het beeld veranderd zichtbaar niet echt). Als je nu met de rechtermuisknop op het nieuw geopende plaatje klikt dan krijg je onder meer Afbeeldingslocatie Kopiëren te zien. Als je deze nu met "Insert other media" plaatst dan werkt het wel.

Resultaat truc Afbeeldingslocatie Kopiëren : https://lh4.googleusercontent.com/_CAEdPKdGbtno8yF6VjpTJhAyT9mI1EQ8WgluY5E59GVj_IHpnCuFdkZCukRMLPZ2mg5cLFLN7FG4_M=w1680-h848

En zie dus hier:

_CAEdPKdGbtno8yF6VjpTJhAyT9mI1EQ8WgluY5E

 

Ik ga mijn fotoemmer overstorten naar GoogleDrive.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Misschien dat het bij jouw werkt, maar ik krijg geen afbeelding te zien? Als ik de link of de afbeelding probeer te openen krijg ik error 403 forbidden 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maar waarom zou überhaupt de optie insert other media gebruiken. Dit is overbodig bij photobucket gebruik gewoon de IMG link en als je deze kopieert en plakt en het typvenster waarin je je verhaal typt dan werkt het gewoon.

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, Thieske said:

Misschien dat het bij jouw werkt, maar ik krijg geen afbeelding te zien? Als ik de link of de afbeelding probeer te openen krijg ik error 403 forbidden 

Dat komt, en dat moet haast wel, omdat ik via mijn GoogleDrive account de afbeelding plaats. Dat werkt op zich dus goed om je plaatje te plaatsen maar het account is afgeschermd.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bedankt Jelle!

Dit is een mooie instinker en wel waarom. Blijkbaar wist niemand te vertellen dat je via Photobucket de link "IMG" moet gaan gebruiken. Stomme hierbij is dat je in tegenstelling tot eerder via de optie "Insert other media" niet direct het resultaat van het plaatje te zien krijgt, maar pas nadat het topic met save bevestigd wordt!! Heb dit trouwens wel geprobeerd maar uiteraard zonder "save".

Screenshot_20160826_142243_zps3okegyt5.p

 

Deze had ik ook geprobeerd via de html link maar die doet het niet:

<a href="http://s1200.photobucket.com/user/allesklusser/media/Screenshot_20160826_142243_zps3okegyt5.png.html" target="_blank"><img src="http://i1200.photobucket.com/albums/bb339/allesklusser/Screenshot_20160826_142243_zps3okegyt5.png" border="0" alt=" photo Screenshot_20160826_142243_zps3okegyt5.png"/></a>

Vind het wel jammer dat het beheer en softwarebeheer niet kon mededelen dat er een wijziging was en of hoe te handelen.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 3-9-2016 at 20:58, The Crow said:

Dan werkt het niet op de PC, op mobiel wel.

Hallo Ferdi,

De oplossing van het probleem is nu duidelijk voor gebruikers van GoogleDrive en Photobucket.

Kan een van de moderators hiervoor een howtoetje maken? De vraag om hoe een plaatje te plaatsen is al meerdere malen door forumleden gesteld.

Share this post


Link to post
Share on other sites